MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 вересня 2015

2412 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 17 вересня

Рада зняла депутатську недоторканність з Мосійчука. ВІДЕО

Це рішення підтримало 262 нардепи. Перед цим генеральний прокурор Віктор Шокін повідомив, що правоохоронці розслідують діяльність одного з депутатів та продемонстрував у парламенті відео Генпрокуратури, на якому видно, як Мосійчук розповідає про «розцінки» на депутатські запити.

«Нашим» давати по руках ніколи не рано – блогер про скандал із Мосійчуком

Не треба брати хабарі. Інакше хабарник автоматично переходить у категорію «ненаших». І пофіг, шо він при цьому меле вербально. Його потрібно судити з усією суворістю, адже саме він – а не Льовочкін чи Бойко – представляє Майдан і став народним депутатом на хвилі Революції гідності. І саме такі мудаки зводять сподівання Майдану нанівець. І формують занепадницьку думку всього суспільства: «Всі вони одним миром мазані».

Після двох років України російська пропаганда змінила акцент на біженців у Європі

Нині тумблера перемкнули на Європу, що «конає под напливом біженців». Полями інформаційних битв шириться багато чого. Погляньмо, що має місце насправді, чому й до чого може призвести.

Суспільно-політичні настрої між Прагою та Берліном і європейський потенціал України

Між Україною та західним ЄС формується правильна різниця попиту і пропонування із вишеградською Європою як перехідним простором. Потенціал заявлений. Тепер бракує політики (policy), яка допоможе реалізувати цей потенціал. В формуванні такої політики українці недостатньо досвідчені, а європейці – недостатньо швидкі.

CNN: Не власними ж трупами, то біженцями – РФ допомагає закидати Німеччину втікачами із Сирії?

Мета всього цього – зчинити в Європі справжнісінький хаос, аби вона більше не мала часу дбати про Україну.

«Опозиційний блок» пообіцяв перетворити Дніпропетровщину на новий Донбас. ФОТОФАКТ

«Ми перетворимо Дніпропетровщину на новий Донбас» – обіцяє Опоблок. «Сьогодні Донбас паралізований, однак нам не можна зупинятися» – продовжують колишні регіонали.

Прилюдне спалення 20 тисяч доларів у Росії: як «рускій мір» над «огнищем розпуки західного капіталу» пивом уроблювався. ВІДЕО

«Годі годувати західних дітей», – шпурнув перехожим межи очі патетичний поклик вар'ят квадратної комплекції, відтак запхав пачку до рота й заповзявся карати проклятущого ворога. Напучуючи «бізнесменів Росії» користатися «нашими рублями, а не цими папірцями», дебелень оті заслинені папірці підпалив. «Я їх палю, тримаючи в роті», – вихвалявся перед одноплеменцями колишній «міністр культури».

Ніяких «заслужених», ніяких «народних» – позбутися совкової методи присвоєння звань

Вважаю, що, як декомунізація, то декомунізація, як десовєтизація, то десовєтизація. Це порочна радянська корумпована модель, ще й морально застаріла. «Совок» треба виривати з голів, а не суто зі громадського простору. Модерне суспільство, яке будуємо, мусить мати модернізовану модель відзначення заслужених для країни.

Сенс не в тому, аби позбавити звань отаких «заслужених» (Куєк) і «народних» (Повалій), а в тому, щоби ці звання скасувати взагалі

Військові надали допомогу малозабезпеченим сім'ям на Луганщині. ФОТО

На Луганщині у Станиці Луганській та селищі Штормовому членам малозабезпечених і багатодітних сімей передано дитячі речі, засоби індивідуальної гігієни та товари першої необхідності. Гуманітарну допомогу привезли офіцери групи цивільно-військового співробітництва сектору зони АТО (ЦВС), які постійно опікуються проблемами мешканців прифронтових населених пунктів.

Як мама школяра позбулася уроків російської мови: «Я не сварилася. Діяла спокійно і впевнено, опираючись на закон»

У результаті двохтижневої наполегливої роботи я отримала дозвіл від директора одному моєму синові на весь клас (школу) замість російської вчити французьку. Цей приклад надихнув батьків, нас стало двоє, потім троє. Сьогодні, на 16 день наполегливості, наш клас поділили на дві групи: російську і французьку. Процес пішов.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини