MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 2 листопада 2015

3298 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 2 листопада

Шість ремарок щодо ситуації довкола затримання Корбана

Коломойський має всі шанси стати «українським Ходорковським», якщо влада програє юридично та інформаційно арешт Корбана. Більша частина виборців Порошенка чекає подальших арештів. Бо в іншому випадку затримання Корбана стане приводом до політичних спекуляцій. Все це – поки що видовища. Чекаємо хліба і реформ.

Повістки для Вілкула, Новинського й Королевської. У разі провалу, його ціна буде високою

Імовірнішою видається ситуація, за якої ці троє просто втечуть із країни. Подивимося. Довести ці справи до бодай якогось значущого результату – в інтересах президента та Генпрокуратури зокрема.

The Guardian: Чому розбився російський літак? Три версії

За словами удови першого пілота аеробуса А321, її чоловік неодноразово зневажливо та скептично коментував технічний стан літака до того, як він розбився в суботу. Проте літаки А321 завжди мали високі показники безпеки, навіть попри дві нещодавні катастрофи.

Насірова викрили в підробці документа

Ці документи мають стати підставою для відкриття щодо Насірова кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України. Слідство має здійснити виймання документація як у центральній Державній фіскальній службі, так і в черкаській.

Мосійчук визнав свою провину в одержанні неправомірної вигоди – Генпрокуратура

Transparency International Україна: Шокін персонально відповідальний за провал боротьби із корупціонерами-високопосадовцями

Спроби пана Шокіна створити маріонетковий антикорупційний орган свідчать про його вперте небажання проводити будь-які реформи як всередині прокуратури, так і в сфері протидії корупції. Більше того, констатуємо, що саме з відома генпрокурора та перших осіб країни зараз ведеться спрямована кампанія із дискредитації представників реформаторського крила Генеральної прокуратури.

Одесі – 600: факти повільно, але впевнено розбивають пропаганду й саботаж

Мер Труханов і Одеська міськрада не лише не виконали рішення парламенту, але й оскаржували рішення суду, який визнав факт 600-ліття Одеси доведеним і зобов'язав мерію звернути увагу на ювілей. Тепер громадський комітет «Одесі-600» виграв уже апеляційний суд, і вже нова Одеська міськрада зі старим-новим міським головою на чолі зобов'язана розглянути на сесії питання про відзначення 600-ліття першої згадки про місто.

Рейтинг країн за рівнем життя. Україна – на 70-му місці

У десятку країн з найкращими умовами для проживання в 2015 році увійшли: Норвегія, Швейцарія, Данія, Нова Зеландія, Швеція, Канада, Австралія, Нідерланди, Фінляндія та Ірландія. Україна в цьому рейтингу посіла 70-е місце. Сусідня Польша – на 29 місці, Грузія – на 80-му.

Знахабнілий авіаперевізник: свавілля із цінами від МАУ

Чому? Бо в цих європейських містах є конкуренція, за яку наш авіаперевізник бореться і демпінгує. А на маршрутах ДО і З Києва всю конкуренцію цей «національний» перевізник вбив. Перевізник національний, але не державний. Колись Донецьк «годував» і «рятував» усю Україну. Останні кілька днів у фейсбуці все більше здається, що тепер це Дніпропетровськ.

Підслухані розмови парафіян УПЦ МП у Львові

«Знаєш, за які заслуги масона Сковороду зобразили на 500-ах гривнях? Він же нічого такого не зробив, аби це заслужити. Так от! Сковорода придумав слово «Україна» й закодував у ньому масонський пароль "УРА, КАЇН!"».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини