MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 грудня 2015

2562 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 21 грудня

Бюджетна епопея: чергове коло бігу по граблям чи вихід з цього порочного циклу?

Без належної бюджетної бази не запрацює ні Національне антикорупційне бюро чи Спеціальна антикорупційна прокуратура, а на конкурси на посади в новій державній службі навряд чи прийдуть нові гідні службовці. І чим далі ми затягуватимемо, тим важчим буде вирішення питань функціонування пенсійної системи чи стимулювання малого та середнього бізнесу через дерегуляцію та лібералізацію.

"Рускій мір" одним словом – інфантилізм

Чим усе це закінчиться? Та зрозуміло чим. Залишенням на другий рік. І повторним проходженням матеріалу. Життя – найліпший учитель. Зможе пояснити. Не через мозок, то через дупу. Всіх навчить. Усіх виховає. Всім мізки поставить на місце. Буде тягати за вуха, ставити в куток, шмагати паском, але правилам поведінки у дорослому суспільстві і межам допустимого – навчить обов'язково.

Спецоперація СБУ в Авдіївці: затримано 100 осіб, серед них троє можливих учасників ДРГ

Були відпрацьовані місця можливого знаходження бойовиків і членів незаконних військових формувань. У результаті заходу було затримано близько 100 осіб, серед них трьох підозрюють у незаконній діяльності в складі диверсійно-розвідувальних груп. Також одну людину підозрюють у причетності до діяльності іноземної спецслужби

"Битва за життя". Волонтерка Яна Зінкевич записала відеозвернення

"Кожного дня ми робимо вчинки, отримуєм маленькі перемоги. Сьогодні я також отримала, свою, маленьку пермогу. Перемагаючи біль та власний страх я змогла сісти на ліжку під кутом 45°. Завтра мені потрібно буде повністю сісти на ліжко та опустити ноги на підлогу. Кожного дня мені потрібно буде робити такі маленькі перемоги, для того щоб отримати головну перемогу – почати ходити. Моя битва за ЖИТТЯ продовжується!"

Як на радіо "Вести" докладаються до формування занепадницької атмосфери

Перед питанням до мене ведучий бадьорим речитативом читає повідомлення з сайту: "Ось що нам пишуть наші слухачі: через безвізовий режим ми втратили Крим і Донбас; нам його однаково не дадуть; за які гроші ми туди поїдем. Ірино, вам є що сказати із цього приводу?" Суте пекло... Наводжу приклад Грузіі, яка вміє радіти своім перемогам і досягненням. Наступне питання: "На а чому ж, на вашу думку, в нас так не радіють? Оно дві третіх наших слухачів не радіє й не вірить".

У Глухові колишні регіонали захопили редакцію і не пускають Мішеля Терещенка. ФОТО

Декілька днів тому Глухівська міська рада прийняла рішення щодо заміни керівника газети, яка слугувала рупором партії "Воля народу" та розміщувала інформацію наклепного характеру на Мішеля Терещенка під час виборів. Після виборів політика редакції жодним чином не змінилася. Газета продувжувала дискредитувати нову владу, при цьому вимагаючи від неї кошти на власне утримання, обурюючись що новообраний міський голова зупинив примусову підписку на зазначену газету.

Як стати агентом змін і чому це варто зробити

Будь-які зміни набувають справжньої сили тільки за умов широкого поширення в суспільстві. Поширюючи інформацію про них, ви стаєте локальним ретраслятором майбутнього й пришвидшуєте його настання в Україні.

Мельник незаконно продав синові приміщення податкового університету

Приміщення були продані за ціною вдвічі нижчою від ринкової. Загальна вартість цих об'єктів становила 20,64 мільйона гривень, а фірма купила їх за 10,87 мільйона. Також відзначається, що приміщення були продані без погодження із Фондом держмайна і ДПА України, без дотримання передбаченої законодавством процедури.

"Зоряні війни: Пробудження сили", або Назад у 1977-ий

Дж. Дж. Абрамс зробив сьомий епізод сильно схожим на четвертий. Ним Лукас колись відкрив оригінальну трилогію, яку в світі люблять набагато більше за молодшу трилогію-приквел. Деякі сцени із "Пробудження сили" наче скопійовані із "Нової надії". Ці фрагменти, які постійно з'являються у фільмі, можна й не помітити, але вони роблять свою справу: глядач сприймає новий фільм мішма з емоціями від старого.

Гравюра і гештеґи: виставка, що об'єднує п'ять століть. ФОТОРЕПОРТАЖ

Звичайний відвідувач зверне увагу, можливо, на якісь дрібні деталі, ідеї, спільні для того і для нашого часу. На трактування краси, тіла, моди, волонтерства, біженців. Мабуть, це дуже ризикований експеримент: подивитися, наскільки давнє мистецтво може бути близьким до нас у ХХІ столітті.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини