MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 січня 2016

3154 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 25 січня

Вищий адмінсуд остаточно підтвердив заборону КПУ

Вищий адміністративний суд України відмовився відкривати касаційне провадження за скаргою Комуністичної партії України, остаточно підтвердивши правомірність заборони КПУ.

Відомий донецький журналіст писатиме українською на знак підтримки вчителів рідної мови в окупації

Це принизливо і огидно. Це викликає обурення та гнів, безвихідь. Тому я, донецький журналіст, весь тиждень (точно, далі – більше і більше) буду писати виключно українською мовою всі пости у себе в Фейсбуці.

Єлисаветград називали на честь російської цариці, а не святої – В'ятрович

Проросійське лобі продовжує намагатися просунути колишню імперську назву для міста. При цьому змінили позицію і твердять, що назва, мовляв, пов'язана не з російською імператрицею Єлизаветою Петрівною, а з фортецею Святої Єлисавети, що була тут заснована в середині XVIII ст.

На міжнародних трасах працюватиме патрульна поліція – Хатія Деканоїдзе

Працівників ДАІ на автошляхах державного та міжнародного значення, що проходять територією Львівської області, змінять працівники патрульної поліції. Зокрема, вони цілодобово позмінно чергуватимуть у складі 12 автомобільних патрулів на відрізках трас, загальна відстань яких складає 518 км.

Правда і брехня про вакцинацію

Еволюція подарувала нам адаптивний імунітет. Він буває природним та штучним, а штучний, своєю чергою, буває активним і пасивним. Вакцинація - це активний штучний адаптивний імунітет. Тобто ми активно (бо імунна система реагує), але штучно (бо ми не даємо людині захворіти, а штучно вводимо збудник захворювання) і специфічно (бо ми вводимо вакцину проти конкретного збудника) розвиваємо імунітет людини.

Коротка історія про те, як "відважний" рубль "хитрий" долар перемагав

Наступна грошова реформа "відважного рубля" знадобилася після того, як в 1986 році вартість бареля нафти впала втричі. У 1991 році грошова реформа СРСР збіглася з кінцем СРСР.

Як США допомагає Україні реформувати військо. ФОТО, ВІДЕО

Те, що я побачив під час своєї подорожі ще раз підтвердило моє переконання в тому, що українське військо прагне іти шляхом реформ – рухатися в напрямку до європейських інституцій, у напрямку створення війська за стандартами НАТО і сил спеціального призначення за стандартами НАТО. Ми дуже пишаємося тим, що Сполучені Штати є частиною цього проекту.

Справа про вбивство Литвиненка: які результати?

Ця доповідь не є вироком і взагалі не є правозастосовчим актом. Висновки комісії носять рекомендаційний характер. Утім доповідь може стати підставою для кримінального переслідування, чому уже й з'явилась інформація про видання ордерів на арешт Лугового та Ковтуна.

Анастасія Яновицька: Я закохалася в Африку з першого погляду. ФОТО

У нас дитині не дають можливості спокійно подумати, ти закінчив школу і маєш одразу знати, ким хочеш бути. А як дитина 16-17 років може знати і розуміти, ким вона хоче бути все своє подальше життя? В інших країнах часто є рік перерви після школи. Наприклад, у Німеччині це є соціальне волонтерство, соціальний сервіс. Ти волонтериш у соцслужбі й отримуєш за це заробітну плату.

Бойове селфі від українських танкістів. ВІДЕО

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини