MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 16 лютого 2016

3216 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 16 лютого

Заклик Порошенка: Шокіну – піти у відставку, урядові на чолі з Яценюком – замислитися про неї. ВІДЕО

Президент переконаний: ГПУ критично бракує довіри суспільства. "Саме тому на порядку денному стоїть питання про відставку Шокіна", – запевнив він. ... "Щоб відновити довіру, терапії вже замало, потрібна хірургія", – відрізав Порошенко, запевняючи, що "запит на повне перезавантаження уряду є очевидним". При цьому додав: поки що прем'єр Арсеній Яценюк має змогу "обрати, в який спосіб краще дати простір для реалізації цього запиту".

Генпрокурор погодився піти

Генеральний прокурор України Віктор Шокін уранці передав президентові Петру Порошенкові заяву про відставку. Раніше Порошенко зазначив, що мав зустріч і ґрунтовну розмову із Шокіним сьогодні, 16 лютого, ранком і запропонував йому написати заяву про відставку.

Річний звіт уряду. ВІДЕО

Сьогодні, 16 лютого, у Верховній Раді заслухали річний звіт уряду. Представники більшості фракцій висловлюють незадоволення роботою Кабміну.

Правдива українська гравітація

Звичайно, постає питання про її природу. З чого складаються ці могутні хвилі, які відбивають у політиків бажання щось робити, окрім, як сидіти на потоках, залишають без пам'яті, а часто і здорового глузду, спонукають ставити всюди своїх друзів і товаришувати с колишніми ворогами.

Російський Су-34 бомбить мирне сирійське місто Алеппо

На YouTube вчора виклали відео авіаудару, де чітко видно російський Су-34, який атакує некерованими касетними бомбами цивільні квартали на півночі сирійського міста Алеппо.

Державні чиновники та політики отримали право брехати в деклараціях – Лещенко

Верховна Рада під проводом виконання євроінтеграційних законів знову пошила всіх у дурні. Державні чиновники та політики отримали право брехати в деклараціях. Законом на рік відкладено настання кримінальної відповідальності за неправдиві відомості в деклараціях.

Українська ідентичність перемагає "рускій мір" у Португалії

Спільні підписи, ще раз показали португальцям, що в Україні відбувається не громадянський конфлікт, як це постійно хоче показати Москва, а що Росія веде фактичну війну проти України і завдання всієї Європейської спільноти зупинити агресора.

Подивіться на цих людей. До їх предків прийшов "рускій мір". ВІДЕО

Подивіться на цих людей. До їх предків прийшов "російський мир". Тепер у них немає нічого. Ні мови, ні культури, ні майбутнього, а самі вони – раби на власній, багатій ресурсами землі. Це до питання про "російський газ" та про "мирну імперію".

Тамаз Аваліані: віртуоз кулькової ручки

Каже, що на створення одного полотна потрібно близько 80 чорних ручок. Як стверджує художник, чорні кулькові ручки мають вісім відтінків. Чорний колір - це тепло, яке ніби зігріває собою холодне біле тло. Картини Тамаза Аваліані не мають назв. Художник вважає, що не варто нав'язувати глядачеві свого розуміння. Великого значення Тамаз надає очам, рукам і обличчям. Очі дивляться на глядача з кожної картини (навіть якщо їх там не видно), бо, як пояснює графік, процес сприйняття твору взаємний: глядач дивиться на картину, а картина неодмінно спостерігає за глядачем.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини