MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 24 лютого 2016

3376 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 24 лютого

СБУ взялася за Столярову: колишню шеф-редакторку "Інтера" депортували з України

Російська журналістка Марія Столярова отримала "квиток в один бік" та під наглядом співробітників Служби безпеки України залишила територію нашої держави за вчинення дій, що завдають шкоди інтересам України. З тих же підстав їй заборонено в'їзд до нашої країни терміном на п'ять років.

Україна має потенціал аграрної наддержави – посол США

Сполучені Штати Америки вважають, що Україна має потенціал стати аграрною наддержавою. Про це посол США в Україні Джеффрі Пайєтт після церемонії підписання угоди про залучення інвестицій на будівництво зернового терміналу в морському торговому порту "Южний". "Україна вже є одним з найбільших виробників сільськогосподарських товарів, але вона повинна стати аграрною наддержавою", – сказав він. Посол підкреслив, що Україна має близько чверті всіх світових запасів чорноземів.

В Оренбурзі знесли будинок, в якому жив Тарас Шевченко

Відомо, що Тараса Шевченка відправили на заслання в Оренбург у 1847 році, де поет прожив у казематах Орської фортеці понад півтора роки із забороною писати та малювати. Деякий час Шевченко мешкав не в казематах, а на так званих "вільних квартирах".

Карткова хатка патріарха Кирила: три осічки Гундяєва

Патріарх Кирило добряче обізнаний у хитромудрощах ватиканської дипломатії (адже справує із нею майже піввіку), ще ліпше знається на совкових менталітеті та звичках. Та України він не знає і не розуміє. Раз по раз за звичними московськими прикладами він намагається звести тут карткову хатку своєї політики – зрештою ж має лише розкидану колоду старих цяткованих карт.

Парубій у Канаді підкреслив: пом'якшувати політику щодо РФ не можна. ФОТОРЕПОРТАЖ

Із міністром національної оборони Канади Харджитом Сингх Саджаном

Під час зустрічі з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та міністром національної оборони Канади Харджитом Сингх Саджаном учергове наголосив на небезпеці пом'якшення політики щодо Путіна, для якого будь-яка спроба йти на діалог з боку країн Заходу – не більше ніж слабкість, якою треба скористатися. Зустріч у парламенті завершилася мітингом вшанування героїв Небесної сотні.

Економлячи на культурі – зрештою заощаджують на здоровому глузді

Навіть якщо все, що не українське, – не для кожної "правлячої" партії авторитет, то нагадаю, що Шухевич вчився в музичному інституті, був "фаном" Шопена та Ґріґа і як відмінний піаніст виступав у Львівському оперному театрі, а Бандера тим часом грав на гітарі та мандоліні.Тому "безпрограшна" пропозиція чиновників заощадити гроші на "Гогольfestі" заради "гідного вшанування" Незалежності суперечить її суті. Бо Незалежність – це не лише спосіб наповнення бюджету без данини, а перш за все спосіб наповнення мізків.

Українські військові знищили ворожого гранатометника. ВІДЕО

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини