MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 22 квітня 2016

2931 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 22 квітня

Лєшек Бальцерович став представником президента в Кабінеті міністрів

Одного з архітекторів успішних польських реформ пана Бальцеровича, який працював віце-прем'єр-міністром і міністром фінансів Польщі в 1989-91 та 1997-2000 рр. та головою Національного банку Польщі в 2000-2007 рр., також призначено радником президента України та співголовою Групи стратегічних радників з підтримки реформ в Україні. "Розвиток України значно кращий, ніж картинка, яку малюють про Україну. Я маю показати ці досягнення, які Захід не завжди помічає", – сказав Лєшек Бальцерович.

Лєшек Бальцерович

Шабаш прокурорів: потрібно уникнути запуску прокурорського самоврядування

Тотально корумповані пшонківці, шокінці, севруковці на всеукраїнській конференції працівників прокуратури оберуть собі Раду прокурорів та Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію і через них упродовж років впливатимуть на призначення на всі адміністративні посади в системі та звільнення з них. Видається, що є лише один шанс зупинити цей процес – зробити так, аби цей захід не відбувся. Потім таки внести зміни до закону, відтермінувавши старт самоврядування на рік, за який повністю оновити цю корумповану помийку.

ГПУ зобов'язали перевірити "сепаратизм Медведчука". ДОКУМЕНТ

Печерський райсуд Києва зобов'язав Генпрокуратуру порушити кримінальне провадження щодо лідера організації "Український вибір" Віктора Медведчука. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав нардеп Андрій Левус. "Сьогодні своїм рішенням Печерський суд зобов'язав ГПУ відкрити кримінальне провадження щодо фактів антидержавної діяльності Медведчука. Правоохоронці мають внести дані в ЄРДР і розпочати розслідування", – зазначив депутат. Левус підкреслив, що 5 квітня було подане депутатське звернення із заявою про злочини Медведчука та його проросійського "Українського вибору".

Макаров: Упирів теж треба зрозуміти

Пафос останніх двох років у суспільстві концентрується навколо покарання й конфіскації неправедних статків. Але, якщо придивитися, вони всі неправедні: хтось мухлював, хтось давав хабар (а спробуй не дати), хтось отримував конверти. Обурення офшорами знов піднімає небезпечну хвилю люмпенського штибу. Революційне гасло "забрати й поділити", таке зрозуміле, спокусливе і ніби справедливе, має поступитися місцем більш компромісному й дорослому: "Кожному українцеві – гарантії прав власності"! Аж до амністії золотих батонів. Непопулярно? Гидко? Нудить? А інакше порочне коло остаточно засмокче Україну швидше, ніж це зробить азійська орда.

"Рускій мір" і 9 травня: що вони утнуть цього разу?

Що буде цього разу, яким чином познущаються вони тепер над світлою пам'яттю загиблих? Парад країн-переможців Зімбабве та Верхньої Вольти? Клонування Сталіна? Ексгумація сержанта Кантарії, який встановив прапор перемоги над Рейхстагом, а потім помер у злиднях біженцем після того, як Росія напала на Грузію? Парад бандитських аватарів та настамнєтов у Донецьку з відправкою прямо під Авдіївку, аби було схоже на той московський парад 1941-го року?

Урок колаборанта Волги в Запоріжжі. ВІДЕО

Задивився на Волгу в Запоріжжі. Там є такий чудовий момент, вельми промовистий для сучасних перехідних настроїв. Один чувак там так демократично каже фігуранту: "Ми втомилися з вами розмовляти. Ми вимагаємо дій..." І наступної секунди другий чувак підбігає і з ходу робить фігурантові таку довгоочікувану дію. Що називається, "візьми і зроби".

Незабаром – у країни ЄС без віз. Що потрібно мати і знати

Безвізовий режим не дає права на працевлаштування в країнах ЄС. Проте щодо навчання, то якщо йдеться про короткострокові курси до 90 днів, то оформлення національних віз не потрібне. Перетинаючи кордон Шенгенської зони, громадянам України слід мати при собі всі ті документи, які потрібні для отримання візи. Біометричний паспорт – обов'язкова умова для всіх, хто подорожує. Однак співробітник імміграційної служби може попросити ще підтвердити мету й умови поїздки, довести наявність достатньої кількості коштів для перебування на території ЄС і повернення додому.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини