MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 5 липня 2016

3001 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 5 липня

Річниця звільнення Слов'янська: Порошенко відвідав гору Карачун та вшанував пам'ять загиблих воїнів

Сьогодні виповнилося два роки зі дня звільнення українських міст Слов'янська та Краматорська від незаконних збройних угрупувань. З цієї нагоди президент Порошенко відвідав Слов'янськ, де вшанував пам'ять воїнів, які загинули під час бойових дій за гору Карачун. Сьогодні на Карачуні ведуться роботи з відновлення радіо-телевізійної передавальної станції "Краматорськ" і забезпечення доступу до українського радіо- та телемовлення.

Верховна Рада зняла недоторканність з Онищенка

НАБУ й антикорупційний прокурор довели, що є ліки проти імпотенції у сфері боротьби з корупцією. Ситник і Холодницький заснували важливий прецедент і показали, що нема недоторканних, у чиї б кишені вони не розкладали кошти тут у парламенті. Поки регламентний комітет тижнями збирає кворум, розглядає питання, поки Верховна Рада переживає конвульсії з розриву кругової поруки, фігурнати лелять до Москви, звідки їх неможливо дістати.

Медіа Сім'ї Януковича – чому вони квітнуть в Україні?

Ці медіа – перш за все група "Вести", 112 канал і тепер от News One – на гроші, передані з Москви, бурхливо розвивалися вже ПІСЛЯ Майдану. І змогли відвоювати помітне місце на ринку. Це місце на ринку зараз допомагає, наприклад, "Радио Вести" просувати політичну партію Клименка. Перед тим вона була типу громадянською ініціативою, що закликала виборців не ходити голосувати. Медіа, чиїми бенефіціарами є клименки, захарченки, курченки й арбузови, отримали від держави частоти, до них нема претензій у правоохоронних органів, а з їхніх ефірів не вилізають представники "демократичних сил" як опозиційних, так і провладних.

На Рівненщині викрито групу посадових осіб, які "кришували" видобуток бурштину – Аваков

Знімок із обшуків у фігурантів справи

Очолював злочинне угрупування заступник прокурора Рівненської області. Його головними помічниками були керівник та співробітник структурного підрозділу обласного управління СБУ. Загалом угрупування налічувало 32 особи. До групи входили начальник внутрішньої безпеки обласної поліції та його підлеглий, нинішні та колишні працівники поліції, голови двох райдержадміністрацій, два керівники районних прокуратур, керівники лісгоспів, а також представники криміналітету. Зацікавлені в незаконному видобутку бурштину на Рівненщині мали щодобово сплачували представникам влади "данину" за дозвіл на свою незаконну діяльність.

Як громадянин РФ Ганапольський воює проти України на українському радіо

Він відверто налаштовує публіку проти влади. Нахабно перебиває додзвонювачів, які підтримують потребу камер на дорогах, оскільки "дуже багато порушують". Каже, що на дорогах немає ніяких проблем з порушеннями. Виходить, що це просто влада хоче грабувати людей. Тих, хто підтримує потребу камер для дотримання ПДР, він перебиває і обриває. Тих, хто розділяє його обурення, він підтримує словами "ну Вы меня понимаете". Громадянин Росії закликає українців бачити лише негатив в діях української влади.

А судді хто? І чому ми їх повинні утримувати?

Верховна Рада відправила Хрімлі на пенсію

Нардеп Різаненко з парламентської трибуни повідомив історію цього судді, яка радше нагадує справжній фільм жахів. У стані алкогольного сп'яніння цей "страж закону" здійснив ДТП, в результаті якого загинуло двоє дітей: десяти й дванадцяти років. Невдовзі їхній батько помер від серцевого нападу, а мати покінчила життя самогубством. Порушену за фактом скоєння ДТП кримінальну справу тоді закрили у зв'язку з "відсутністю постраждалих". Після цього Олександра Геннадійовича Хрімлі навіть не звільнили з суддівської системи, а перевели в... Київ, де він працював до останнього часу в Київському аппеляційному адміністративному суді.

День українських ВМС: як відзначали й про що забули

Шрамченко, Остроградський, Акімов, Липа (курінь морської піхоти під його орудою лупив більшовиків в Одесі)... О, так, українська морська піхота існувала раніше за Костянтина Ольшанського, тільки про це незалежна Україна і її флот також не згадали. Але яблучко з баяном вжарили... Спочатку ми з баяном танцюємо, бо так за совка навчили, а потім у нас адмірали щурами тікають до агресора. А ми після того і далі живемо в совковій парадигмі, і далі танцюємо з баяном. Шрамченко, Остроградський, Акімов, Липа... У труні перевертаються.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини