MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 4 липня 2016

2342 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 4 липня

Стартував пілотний проект системи автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху

Реалізація проекту дозволить суттєво знизити рівень аварійності на дорогах, зменшити число загиблих і травмованих громадян. Лише за шість годин тестового режиму трьох камер зафіксовано порушень на суму штрафів близько трьох мільйонів гривень! А якщо цих камер буде 5000?! Для того, щоб був порядок і комфорт на дорогах, доведеться вдатися до самодисципліни – кожному з нас. Це один із кроків цивілізованості, який доведеться вчинити. МВС зробить незалежну систему, що добре працюватиме, з Мінінфраструктури – якісні дороги, а з водіїв – дисципліна!

"Поміняйте йому памперса!" Нелегка доля українського корупціонера. ФОТО, ВІДЕО

Цей чоловік перевершив усіх, хто був до нього. Він вивів судове шоу на новий, поки ще недосяжний для інших рівень. Якщо ректор Мельник – це Амаяк Акопян, то Постний – справжнісінький Девід Коперфілд судових засідань. Підозрюваний приїхав на засідання апеляційного суду на лікарняній каталці. Всі вісім годин, поки тривав суд, він удавав непритомність. Аби переконливо видавати себе за важкого лежачого хворого Постному випало вдіти памперса. Коли стало зрозуміло, що суд не піддається, Постному довелося піти на жертви й... наробити під себе.

СБУ радить українцям залишити російські соцмережі на кшталт "Вконтакті" й "Однокласники"

Дані про всі логіни й електронні адреси своїх користувачів, списки їхніх контактів, відомості про кількість, обсяги й адресатів переданих повідомлень власники поштових серверів, блог-хостингів, форумів і соцмереж будуть зобов'язані надавати на першу ж вимогу представників російських державних структур. У Службі безпеки України попереджають, що в умовах агресії Росії на території України, що триває, нові повноваження надають ФСБ можливість отримувати наявну в веб-середовищі інформацію про українські події і можуть використовувати її на шкоду інтересам національної безпеки.

75 років тому у Львові: як злочини СРСР породжували злочини нацистів

Сцени жахливих мордувань в'язнів НКВД німецька пропаганда використала як ілюстрацію наслідків панування "жидо-большевизму". Я невипадково використав у цьому дописі саме цю фотографію – вона дуже виразна ілюстрація подій у Львові 75 років тому. На передньому плані німецький вояк, який не вмістився повністю у кадр, він ніби хоче мати вигляд непричетного. У центрі побитий єврей, його емоції (страждання, нерозуміння причин, які зробили його жертвою) – найбільш виразні. За ним львів'яни – їх емоцій неможливо розібрати (ненависть? співчуття? байдужість?), бо обличчя заховані хустинками, що рятують від трупного смороду жертв НКВД.

Під Верховну Раду принесли 450 іменних тюремних кухлів для народних обранців. ФОТО

Активісти Центру протидії корупції провели акцію перед будівлею парламенту, вимагаючи зняття недоторканості й арешту депутата від "Волі народу" Олександра Онищенка. Активісти принесли під стіни Верховної Ради 450 іменних тюремних кружок для народних депутатів. Вони вимагають зняття недоторканості й арешт депутата Олександра Онищенка.

Александровська переписала майно на ГО сина, або Де знаходиться "золото партії" харківських комуністів

Суд уже заарештував майно комуністки. Цікаво, що за даними реєстру, особливого майна колишня нардепка немає, на відміну від її родичів. Зокрема, її синові Олександру належать будинок площею 103,3 кв. м, цех площею 334,3 кв. м та будинок буддільниці площею 91,8 кв м. у селі Вільхівка, дачний будинок у Новому Мерчику Валківського району. Олександр Александровський був ініціатором створення громадянської платформи "Харків За". Її також заснували представники Харківського обкому Компартії України, громадських організацій "Боротьба", "Русский Восток", "Оплот", "Велика Русь", "Русь триєдина" та інших. Саме організація "Харків За" намагалася 16 березня 2014 року в центрі Харкова на площі Свободи провести віче – "референдум" про "федералізацію" Харківської області.

Справжня раціональність з'являється після великих катастроф – письменник

Поки панують розмови про "ірраціональність" (нема ж більше чим пояснити незвідане), люди гарячково продовжують вірити в "раціональність", яка обов'язково всюди незабаром наведе лад. Але штука в тому, що безпосереднім виявом раціональності є закони і бюрократія, маніфести, відозви, заяви і резолюції. А тому деяким людям здається, що це неабияка протиотрута від ірраціональності (брехні, перекручень, деформацій, маніпуляцій). Що достатньо прийняти чергову резолюцію ПАРЄ – і все якось організується, і вовк перестане їсти молочних ягнят. Однак це ілюзія.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини