MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 серпня 2017

1298 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 3 серпня

Росії нічим відповісти США на нові санкції – дипломат

Насправді Росія не може відповісти ані політично, ані економічно, ані науково-технічно, тому що в неї немає жодних інструментів впливу ні на США, ні на Захід у цілому. Тому зараз у Москві думають над тим, як мінімізувати наслідки цих санкцій. Але навряд чи це призведе до конкретних дій, тому що розрахунок Кремля на те, що санкції посварять Європу та США, марний. Так чи так і США, і ЄС знайшли чи за необхідності знайдуть компроміси щодо економічних моментів. Але всі вони будуть жорсткішими, аніж ті, що були до введення цих санкцій. Отже, тиск на Росію буде продовжуватися, й у Москві цього не можуть не розуміти. Ці санкції можуть стати дуже серйозним попередженням всім тим, хто є навколо Кремля і хто "заробив" свої чесно награбовані гроші за останнє століття, сховавши їх на Заході.

Офіційно: Володимир Кличко йде з боксу


Титулований український боксер Володимир Кличко завершує свою спортивну кар'єру. Про це повідомляє відоме німецьке видання Bild. "Володимир Кличко (41 рік) закінчив свою боксерську кар'єру за інформацією SPORT BILD. Таким чином, матч-реванш проти Ентоні Джошуа (27 років) не відбудеться", - йдеться в публікації. Сам Кличко вже відтрердив цю інформацію та звернувся до своїх шанувальників зі словами прощання.

Справді перегав: Трамп пошив Путіна в дурні та знущається

Напрочуд мізерним є той шанс, що Трамп не усвідомлює прямого зв'язку між домовленостями про постачання газу й нафти в Європу (тому що Росії не дадуть більше це постачати), ослабленням й узагалі ліквідацією конкурентів (так, антиросійськими санкціями) – і підйомом американської економіки. Так що так – він дуже, дуже засмучений погіршенням стосунків із Путіним! Так переживає – кажуть, навіть їсти не може. Між першим і другим сніданком.

Цікаве – поруч. Потрібно лише зацікавити. ФОТО

Подорожуючи іншими країнами, інколи дивом дивуєшся, з якого дрі­б’яз­ку там примудряються зробити пам’ятку чи туристичну цікавинку. Якщо на якомусь камені в дитинстві хтось, про кого написано у Вікіпедії, збив коліно, чекай на туристичний бум. Там обов’язково з’являться гостели й кав’ярні, сувеніри й легенди, а місцеве населення із задоволенням затиратиме руки, підраховуючи прибутки від приїзду охочих зробити селфі поруч із відомим кругляком. У нас чомусь усе навпаки: цікавого багато, а бажання зробити з цього привід для залучення людей немає. Тому найпоширеніший метод дізнатися про щось унікальне – подорож "дикунами". Приємно, але за державу прикро...Війна, хоч як дивно це прозвучить, дала нам другий шанс дізнатися одне про одного та про свою країну більше.

Російські злочини: відповідальність не лише на Путінові та РФ, а й на росіянах

Відповідальність за вбивства українців і сірійських дітей, за крадіжку Криму і знищений Донбас, за мародерство та вивезення українських підприємств, за покалічених і вбитих несе не лише Путін і його кліка, а Росія й увесь російський народ, кожен росіянин. Це їхня політика. Це їхній вибір. Це їхня війна. І потім не вийде сказати: "Мы не знали". Усе ви чудово знали. Й підтримували. За це треба відповідати. Тому так важливі санкції проти російської економіки, кожен росіянин повинен нести свою частину відповідальності за війну. Бо це був їхній, росіян, спільний мовчазний вибір – війна проти України, війна в Сирії, війна з усім світом.

УПЦ МП благословляє ФСБ в окупованому Криму. ФОТОФАКТ

УПЦ МП заявило, що несе капеланське служіння в підрозділах ФСБ. В одному з підрозділів прикордонної служби ФСБ Росії в окупованому Криму протоєрей Дмитро Кротков, керівник військового відділу Сімферопольської і Кримської єпархії УПЦ МП, звершив молебень і благословив співробітників ФСБ та їх майбутні погони з черговими військовими званнями. Відповідна новина оприлюднена на офіційному сайті Сімферопольський і Кримської єпархії так званої УПЦ Московського патріархату.

Що таке зрілість?

Я часто зараз думаю про те, що таке зрілість. Зрілість як час, коли ти ясно бачиш свій шлях. Коли відчуваєш силу. Коли біль і насолода стають твоїми союзниками, а не ворогами. Коли ти більше не є їхнім в'язнем. Коли ти бачиш карту часу й бачиш на ній свою маленьку територію. Коли ти знаходиш свою рівновагу – як дитина, яка вперше навчилася стояти самостійно. Коли зрілість приходить до людини? До когось у 23, до когось у 37, до когось у 55. Важливо чекати її терпляче, і не пришвидшувати темп. Життя – як музична композиція, темп і ритм у ній не менш важливий, ніж тембр і мелодія. У житті важливо бути вчасним. Бо найсумніше – коли щось приходить до тебе зарано чи запізно. Коли ти ще не готовий чи коли вже втомився чекати.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини