MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 листопада 2017

1078 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 30 листопада

Ласкаво просимо? Коли Донбас повернеться додому

Розгляньмо цей сценарій хоча би суто гіпотетично. Уявіть собі, що одного дня російські війська та нерегулярні утворення (найманці) залишають Донбас. Із ними терміново забираються геть усі ті, хто потрапив у бази даних на кшталт "Миротворця" чи іншим чином засвітився зі зброєю в руках. Українські війська входять на територію, не зустрічаючи ні засідок, ні провокацій. Українські прикордонники беруть кордон під контроль, не побоюючись обстрілів, бо вся російська техніка відведена подалі. Україна отримує в повне розпорядження майже повністю зруйновану і сплюндровану (а ще й заміновану) територію, де вивезено заводи та підірвано інфраструктурні об'єкти.

Мураєв на своєму телеканалі NewsOne назвав Євромайдан "державним переворотом"

За тиждень, шостого грудня, Окружний адміністративний суд Києва маєрозглянути справу про заборону "Партії регіонів" і скасування її державної реєстрації. За даними групи ІС, колишні регіонали реагуватимуть – плани проведення акцій протесту поки обговорюються, але інформаційний супровід вже пішов, гроші з РФ на цю справу надходять. Мураєв та інші колишні регіонали (в які б партії "За життя" вони зараз не куталися), як бачимо, активно їх відпрацьовують. Чому януковицькі торохтії на кшталт Мураєва на четвертому році після перемоги Майдану можуть безкарно робити такі публічні заяви – для мене загадка. Це питання до наших правоохоронців і спецслужб. Колегам-нардепам: як не хочете мати дурний вигляд, просто не ходіть на ефіри подібних каналів.

Корупціонери атакують НАБУ, але б'ють по економіці України – Фурса

Ніхто не дасть і цента країні, яка відкочується назад реформи. Особливо якщо це реформи в рамках боротьби з корупцією. І якщо небажання піднімати ціни на газ, відтягування цього моменту лише заморожує кредитування, але зберігає програму, то результативна атака на НАБУ знищить цю саму програму. А разом вз нею знищить стабільність гривні. І готовність інвесторів купувати будь-які українські борги. І як чотири роки тому розгін студентів поставив хрест на економічній стабільності, ставши найдурнішим рішенням Януковича та його дармоїдів, так і сьогодні атака на НАБУ веде до прірви тих, хто атакує. А заразом і економіку України.

Революція гідності та Pink Floyd: не по зубах ні "Беркутові", ні його адвокатам

Світлина Станіслава Козлюка

І тут з'являється другий потерпілий. Дядько з Полтави, 60 років. Простий, як двері: "та нє", "ну так", "ага". Ура, словом. Такого загнати – за іграшку. Але. Полтава то є Полтава, там щось своє чудернацьке виростає. "Ну ось же, ось!" – адвокат беркутівців тицяє дядькові роздруківки знімків, де в майданівців мисливська рушниця. "Не бачив", – дядько знизує плечима. Тоді захист переходить до коронного. Адвокат "Беркуту": "Ви самі вирішили їхати чи вас хтось організував?"

"Краде, але й людям дає": небезпека збільшення толерантності до корупції

У результаті нас примушують змиритися з тим, що з нашої  кишені щодня крадуть частину грошей і ставлять це як умову для того, щоб іншу частину витрачати на наші потреби. Цей своєрідний аналог "управлінської винагороди" політиків, як деякі експерти пропонують його сприймати, за надання суспільних послуг є непрозорим і не прив’язаний до досягнення конкретних цілей, як це відбувається, наприклад, у бізнесі. Ці вкрадені кошти є корупційним податком. По-перше, громадяни недоотримують на суму цього податку суспільних послуг – дороги, лікарні, школи, дитячі садки. По-друге, цей податок може лягати у витрати виробників, що призводить до подорожчання української продукції.

Піски. Зброя, що рятує життя, – навіть не стріляючи. ВІДЕО

 

Про повсякдення українських вояків, які боронять Україну в Пісках, селищі на Донеччині, що розташоване на лінії розмежування російсько-української війни, розповіло Військове телебачення України. Піски. Трохи менше нуля. Треба бути ду-у-уже обережним. Російські окупанти й колаборанти на лінії зіткнення все частіше застосовують тактику снайперських пар. Одразу два снайпери загарбників, у звязці, працюють із різних позицій. Також оборонці Пісків розповідають, як зброя, навіть не стріляючи, рятує життя.

Смартфон замінив у нашому суспільстві лопату – художник

Лопати, звісно, були б у різнокольорових чохлах. У чуваків чорні, у тьолочок – рожеві. Із вушками. У жіноцтва постарше – леопард і зебра. У стариганів у кепках – шкірозамінник під змію. Син подарував на Миколая. Одягнуті в гівно, підстрижені як гівно, мордяки сірі й гузна не пролазять у прохід між сидіннями, бо їдять гівно, але лопата дорога, за десять тисяч. У деяких і за двайцять. По лопаті можна зазирнути й у майбутне, бо там є астрологічний прогноз на тисячоріччя вперед. Лопата таким чином привносить і стабільність. У нестабільне життя, бо "вони все покрали й іще крадуть". Знаєш, що там із Калі-юґою та як там і наскільки Водолій зайшов у Альфа-Центавру. Коли довбане по повній.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини