MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 12 квітня 2018

5779 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 12 квітня

Починається Операція об'єднаних сил. Наша армія повинна йти вперед!

З середини травня у нас закінчується АТО і на Сході України починається Операція об'єднаних сил. Якщо не зміняться дії нашої армії на передовій і все залишиться як було останні пару років, то, що АТО, що "Операція Об'єднаних сил" – все це теж саме, тільки назву поміняли на папері. Рейтинг армії буде падати, військові з досвідом війни будуть відмовлятися продовжувати контакт і будуть йти, нових людей буде все менше, відсоток неукомплектованість буде рости. Армія повинна йти вперед!

Росія ввела до сирійського міста Дума військову поліцію

Росія ввела в сирійське місто Дума у районі Східна Гута підрозділи військової поліції. Про це повідомили у четвер, 12 квітня, в міністерстві оборони РФ, передає DW. "Відсьогодні в місті Дума працюють підрозділи військової поліції Збройних сил Російської Федерації. Вони є гарантом дотримання правопорядку в місті", – йдеться в повідомленні.

Військова могутність Росії і Асада – не більше, ніж пшик

Світ вкотре здригнувся від хімічної атаки в Сирії і очікує відповіді з боку "світового поліцейського". А для самих сирійців ця атака не стала чимось новим. Хімічна зброя стала "нормальним явищем" в країні. Приблизно так само як гранати в п’яних розбірках в Україні. За час війни це вже третя хімічна атака, на яку світ звернув увагу. Після першої і найбільшої – у Гуті в 2013 році, загинуло від 300 до 1500 осіб. Тоді світ надавив на Башара Асада і той погодився знищити всю хімічні зброю в країні. Хоча за рік до атаки казав, що у нього такої зброї взагалі немає. Ну немає, то немає. Правда, до атаки в Гуті було 13 докладів про застосування хімічної зброї. Але хімічна зброя в Сирії – це як російські військовослужбовці на Донбасі. Всі знають що вони там є, це включено в міжнародні доклади. Але їх там немає.

Війна в Сирії. Чому ми ніколи не довідаємося правду

99% людей не мають найменшого уявлення, що саме відбувається в Сирії: хто з ким і за що воює, і чому «раптом» США та Росія, котрі начебто спільно воюють з ІДІЛ, яка проти уряду Сирії, вже готові воювати між собою – Росія на стороні сирійської влади, США – на стороні Вільної сирійської армії, тобто «повстанців».

У Дніпрі чиновники напередодні поминальних днів оголосили "війну" штучним квітам

45 тисяч тонн вилинялого пластикового сміття вивезли в минулому році комунальники Дніпра тільки з одного з семи легально діючих міських кладовищ, Сурсько-Литовського.

"У місті відкрито стоїть питання про забруднення території, – підтвердив під час рейду начальник інспекції з питань благоустрою Дніпра Руслан Мороз. – Саме тому восени минулого року виконкомом Дніпровського міської ради прийняв рішення не видавати дозволу на виносну торгівлю товарами, які відносяться до ритуальній сфері послуг. Перевіряти, як воно виконується, ми почали в середу, так як напередодні поминальних днів активно йде торгівля штучними квітами. Але все, що зараз продається на вулиці – незаконно. Хочу також нагадати покупцям: в минулому році ми з'ясували, що всі ці товари виготовляються підпільним способом, невідомо з яких матеріалів. Наскільки вони небезпечні для людей – невідомо", – говорить він.

Синоптик: 13 квітня в Україні завдяки північному антициклону буде сухо та сонячно

У Києві завтра, в п'ятницю, – сухо сонячно, вітер стихне, температура підвищиться до +18, +19 градусів. Важливо. У Провідну неділю,15 квітня, у Києві очікується дощ з грозою. Візьміть парасолі та дощовики. Сьогодні на півночі України – холодно, одягніться тепліше, завтра вже буде веселіше)

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини