MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 22 серпня 2018

1229 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 22 серпня

Любі друзі Генпрокурора Луценка

"Хочете побороти корупцію? Почніть з того, що посадіть трьох своїх друзів. Ви точно знаєте за що, і вони знають за що" – говорив перший прем'єр-міністр Республіки Сингапур Лі Куан Ю. Цю фразу також цитував у одному зі своїх виступів Петро Порошенко незадовго після того, як став Президентом.Але, очевидно, українські високопосадовці не вважають цей вислів порадою, до якої треба прислухатися. Принаймні так точно не вважає Генеральний прокурор Юрій Луценко...

Тимошенко на День Незалежності презентує нову Конституцію

Юлія Тимошенко відзначить 27-річницю Незалежності представленням довгоочікуваних проектів Суспільного договору та концепції Нової народної Конституції. Над документами кілька місяців працювали близько ста фахівців – колишніх суддів КСУ, науковців, філософів, політологів, правників. Презентація засадничого для держави концепту відбудеться 24 серпня.

Куди поїхати на День Незалежності: цікаві маршрути по Україні

У серпні традиційно відзначається головне свято України – День Незалежності. Оскільки ми вже знаємо, як відпочиваємо в серпні, це означає, що зараз саме час планувати подорож на святкові дні.

Нація, що втішається танками в центрі мирної столиці, але толерує агресора, приречена – експерт

Вчора, 21 серпня 2018 року, виповнилось сто днів від початку голодування Олега Сенцова. Чи не забула українська влада про українського політв’язня та інших бранців Кремля? Напередодні війського параду до Дня незалежності України варто говорити про результати боротьби української влади з агресором, який продовжує свою руйнівну політику на території України. Політичний експерт Василь Лаптійчук впевнений, що світ і Україна не боролися й не борються за визволення Олега Сенцова з російської в'язниці. 

Німецьке правосуддя: переслідування нацистів звелись до процесів рівня Демьянюк-Палій

Палій, Роммель, Штауффенберг... США вислали в Німеччину 95-річного Якова Палія, який працював у концтаборі Травнікі. Він був так званим добровільним помічником, Hilfswilliger – цю категорію набирали з полонених та місцевих, щоб допомагати німцям поратись на окупованих територіях. Ясна річ, що частина з них були ідейні фанатики, що хотіли вислужитись перед німцями. Частина з них була банальними пристосуванцями, що хотіли гарно жити у погані часи. А частина з них просто рятувала себе, не особливо зважаючи на інших. До якої точно категорії належав Jakiw Palij не ясно, він жив на території тодішньої Польщі, народився у селі П'ядики (Івано-Франківська область). 

Не той драгер: племінник Матіоса і товариш Луценка уникнули покарання за п’яне водіння. ВІДЕО

Соратника Генпрокурора Юрія Луценка – Ярослава Максимця і племінника головного військового прокурора – Андрія Матіоса затримували за водіння у нетверезому стані, але не притягли до відповідальності через "не такий" драгер. Про це йдеться у розслідуванні Данила Мокрика для програми "Наші Гроші з Денисом Бігусом". Відзначається, що племінник Матіоса – Андрій Матіоса на Infiniti FX 37 в ніч на 26 березня 2018 року врізався в огорожу київського швидкісного трамваю на перехресті вулиці Героїв Севастополя і проспекту Комарова.

Влада дбає про власне збагачення, а не про добробут населення – Ван Доеверен-Готь

Незалежність України віками здобували свідомі та патріотичні українці; морально стійкі та сильні духом. Але що вони та їх нащадки отримали взамін? В якій країні вони живуть? Через понад дві з половиною декади після омріяного століттями і оспіваного пророками нації голосування про Незалежність ми втратили левову частку нашої землі. І, захищаючи її, продовжуємо проливати кров наших найкращих синів. Справедливість і закон, покрасувавшись на білбордах, так і не восторжествували.

Експерт: Морква та сало – лідери останнього року з подорожчання

За даними Державної служби статистики України, за рік подорожчали 18 найменувань продуктів із 23 позицій, або 80% з соціального асортименту минулого року. Нагадаємо, що цьогоріч моніторять вартість 31 найменування. Відбулось таке зростання цін: моркви – на 137%, яєць – на 100%, буряку – на 70%, макаронів – на 59%, сала – на 40%, чорного хліба – на 37%, молока – на 30%, ковбас і білого хліба – на 28%, вершкового масла і рису – на 27%, яловичини – на 17%, свинини та сметани – на 16%, тушки курятини – на 6%, олії соняшникової, борошна та картоплі – на 5%.

Судьба Трампа решена, или что ожидает Президента США

Итак, бывший личный адвокат нынешнего Президента США Дональда Трампа – Майкл Коэн сегодня, в федеральном суде Манхэттена признал себя виновным в том, что он осуществлял финансовое влияние по указу своего клиента, для обеспечения тому победы на президентских выборах. Иными словами – подкуп избирателей и должностных лиц. Но, есть в этом деле одно “НО” и заключается оно в том, что Коэн, как умный и дальновидный человек, все переговоры с Трампом записывал и сейчас, когда запахло жаренным, пошел на сделку со следствием. Что же, после краткого введения в курс дела, у многих может возникнуть вопрос: что дальше?

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини