MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 23 травня 2019

1514 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 23 травня

"Ми повинні чути кожну людину" – Зеленський пояснив, чому хоче провести референдум щодо переговорів з РФ

Президент наголосив, що прагне відкритості в обговоренні важливих для країни питань і не хоче ухвалювати рішення за зачиненими дверима, як це робилося раніше.

Гройсман пішов. Чи треба дякувати?

Звільнення Гройсмана – наслідок образи на нового президента. У понеділок в своїй інавгураційній промові Володимир Зеленський доволі жорстко закликав урядовців піти з посад. Глава держави дорікнув членам Кабміну "шокуючими тарифами, принизливими зарплатами і пенсіями, болючими цінами, неіснуючими робочими місцями, медициною, про покращення якої говорять здебільшого ті, хто ніколи не лежав з дитиною у звичайній лікарні", а також "міфічними дорогами, які ремонтуються тільки у чийсь бурхливій уяві".

"Факинг-отрасль", "чуваки" и прочее "бла-бла-бла": Зеленский удивил новоязом

Нет, я целиком за простой и неформальный стиль, официоз терпеть не могу, но можно постоянно не говорить "чуваки", а? Ну, что это – "Чувак порвал эпоху". Или "Чуваки и девчонки вкладываются в превентивную медицину". Суть понятна, но форма слегка... подгуляла, так понятно будет?

Беларусь планирует покупать нефть в Казахстане. Что говорит Россия?

"Думаю, этот вопрос мы можем решить. Он лежит в плоскости не только Беларуси и Казахстана (здесь проблем нет), но и России по транзиту. Россия – член ЕАЭС. Я думаю, что с близкой нам страной мы сможем договориться о каких-то объемах поставок нефти из Казахстана", – сказал Лукашенко.

Alyona Alyona потрапила до топ-15 найцікавіших молодих артистів з Європи за версією NYT

Редакція відзначила, що реперка розповідає у своїх треках про толерантність і прийняття. Також редакція оцінила те, що Alyona Alyona вирішила читати реп українською попри те, що російська реп-музика дуже популярна в Україні.

Українська тенісистка Ястремська вийшла до півфіналу турніру у Страсбурзі

У наступному раунді Ястремська зіграє з переможцем матчу Моніка Пуїг (Пуерто-Ріко) – Аріна Соболенко (Білорусь). Для українки це буде перший півфінал турніру серії WTA на ґрунті.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини