MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 травня 2019

530 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 30 травня

Рада провалила голосування за відставку Гройсмана

За словами народного депутата Альони Шкрум, фракція БПП та НФ оголосили, що підтримувати відставку Гройсмана не будуть, бо "країна у стані турбулентності", і це безвідповідально". 

Впихивание ОРДЛО в Украину: захватчики обратились к Зеленскому

Данное обращение является одним из элементов единого плана Кремля по "впихиванию" ОРДЛО в Украину на правах "автономии с широкими правами". Это тот сценарий, который в Киеве пропихивает верный друг Москвы В. Медведчук. То есть сценарий Путина пробивается по всем возможным направлениям.

На данный момент этот план осуществляется Москвой по некоторым направлениям.

После смены власти в Чечне произойдет страшное – российский журналист

Исходя из того, что я знаю, я так не думаю. Всем кажется, что Кадырова снять невозможно, что Кадыров никакой не президент, а царь, бог и воинский начальник в Чечне. И что снять его – это значит спровоцировать если не гражданскую войну, то во всяком случае новый виток неподчинения Чечни.

"Кліща на обличчі витягли б. А на нозі – ні". Як столичні лікарі відмовились надати медичну допомогу дитині

Травмпункт Дитячої клінічної лікарні № 7 (Підвисоцького, 4Б) відмовився витягти кліща в моєї дитини. От навіть не знаю, як викласти цей діалог, він смішний і жахливий водночас.

– А де кліщ?

–  В нозі.

–  Ой, якби в голові чи на обличчі, ми б витягли, бо в нас тут щелепно-лицьовий травмпункт. А якщо нога, то вам до іншої лікарні.

Загадкове вбивство Петлюри: невідомі факти розслідування

Як би там не було, але присяжним вистачило лише вісім хвилин, щоб винести вирок про невинуватість Шварцбарда. Бралося також до уваги, що вбивця мав право на одну амністію, оскільки був колишнім легіонером Іноземного легіону. У сучасному світі такий вирок був би неприпустимим, адже будь-який злочин тягне за собою покарання. Абсурдність полягає також і в тому, що, згідно з вироком, вдові Петлюри, Ользі Петлюрі, присудили виплатити штраф розміром в 1 франк за роботу комунальних служб, які відмили з асфальту кров її чоловіка.

Финал Лиги чемпионов в Мадриде: цены на жилье реально шокируют

Больше всего возмущались британцы и испанцы, чьи команды играли в Киеве. Якобы невозможно было забронировать отели, квартиры или хостелы. А если удавалось найти таковые, то цены на них были завышены в несколько, а иногда и в десятки, раз. Но тогда FootBoom провёл расследование, и оказалось, что даже незадолго до дня игры можно было найти в Киеве жильё.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини