MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 червня 2019

650 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 3 червня 

Прес-секретарем Зеленського стала журналістка Юлія Мендель

Раніше Мендель працювала на телебаченні. Зокрема, на телеканалах ICTV, "Еспрессо-ТВ" і "Інтер".

Також вона була координатором з питань медіа представництва Світового банку в Україні та кілька років співпрацювала з The New York Times.

Зеленський повернув Кучму в контактну групу по Донбасу

Леоніда Кучму називали ідеальним кандидатом на цю роль, адже він міг на рівних говорити практично з усіма представниками Росії, яких знав ще з часів свого президентства.

Майже чотири роки він очолював делегацію України на цих переговорах, а в жовтні 2018 повідомив про завершення своєї роботи.

МЗС: Росія намагається перекрутити справу у Міжнародному суді ООН

"Чи має Міжнародний Суд ООН розглядати справу, подану Україною? – на це питання відповідають сторони перед Судом цього тижня.

Починає Російська Федерація, оскільки саме вона поставила під сумнів юрисдикцію Суду.

Аргументи РФ стали відомі вже давно. 12 вересня 2018 року Росія подала до суду свої Попередні заперечення (Preliminary Objections).

Культурний совок: що ховається за промовками про "несучасність заборон"

Відповідаючи на запитання про те, як він ставиться до заборони російських фільмів, випущених після 1 січня 2014 року, Яковлєв сказав: "Мені здається, що ця заборона має змінюватися. У нас же все довели до гротеску. Я читав список заборонених проектів, серед них є "Паровозик із Ромашкова". Який вигляд це має збоку?". Змінити ситуацію, на його думку можливо, якщо "розбирати кожен конкретний приклад".

13 хиб невдоволених новим правописом

Більшість українців, незадоволених правописом, ігнорують той факт, що більшість нововведень нового правопису факультативні.

Вони дозволяють тим українцям, які десятки років прагнули цих змін, боролися за них, нарешті офіційно керуватися дозволеними нормами, які були завжди притаманними українській мові.

І вони дозволяють решті, яку правопис ніколи не цікавив, далі ігнорувати ці зміни. Тільки пишіть пів окремо.

Китай предупреждает своих студентов о рисках обучения в США

Главный редактор Global Times на своей странице в Twitter предположил, что это предупреждение является ответом на "недавние серии дискриминационных мер, которые США приняли против китайских студентов, а также может быть реакцией на инициированную США торговую войну".

Как получить максимальную пользу от клубники – рекомендации диетолога

Научные исследования показывают, что клубника чрезвычайно богата антоцианами, которые защищают от гипертонии, инфарктов и инсультов, укрепляют сосуды. В ней также есть эллагиновая кислота, активная против различных вирусов. Клубника снижает холестерин в крови, богата витамином C, каротином, марганцем, калием, селеном, фолиевой кислотой.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини