MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 червня 2019

445 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 18 червня

Прес-конференція Зеленського-Макрона: не все так безнадійно

Техніка читання президента Зеленського так собі. У 6-у класі десь на 6 балів з 12-и. За старою системою "трієчка". Але як для початківця непогано, краще ніж було у Азарова і Кличка.

"Я тобі не бренд". Соцмережі засудили Зеленського за сексистську фразу про українок

Виступаючи в найбільшому в світі кампусі стартапів Station F у Франції, Зеленський назвав українських жінок одним з «брендів» країни. «До речі, я хочу сказати – трохи похвалитися Україною та українцями. Завжди було уявлення в усіх у світі, що Україна – це перш за все сільське господарство, це шахти, це металурги. А туристи завжди казали, що в Україні дуже красиво, дуже смачно і дуже вродливі люди, особливо жінки. Так, все це є, і воно залишається нашим брендом», – заявив президент.

"Это, похоже, генетическое проклятие украинцев". Кто и как разбогател за последние пять лет

В данном случае речь о том, какие доходы за последние пять лет, с мая 2014-го по май 2019-го, принесли украинским гражданам те инструменты, которые мы здесь обсуждали. А именно: депозиты, недвижимость и рынок акций США, который в последнее время стал для украинцев не просто доступен, а ещё и легален.

Водій, який роз'їзджав на авто по пішохідному мосту в Києві, ховається від поліції у себе вдома

Відео цієї події пасажирка авто виклала в Instagram, також це зафільмували випадкові перехожі.

"Водій Микита, такий сміливий, 1993 року народження втік від копів і злякавшись отримання адміністративного штрафу сховався в будинку, двері не відкриває. Дана стаття не передбачає насильницьке проникнення", - зазначає видання.

Беларусь оказалась в капкане вместе с вождем

Так Беларусь оказалась в капкане вместе с вождем. Правда, первые атаки Кремля в минувшем десятилетии Лукашенко отбил. Всеми правдами и неправдами отбоярился от единой валюты, заявив журналистам, что за зарплатой в Кремль ездить не собирается.

Виговорити з себе СРСР, або Про що забули творці серіалу "Чорнобиль"

Для мене найбільша цінність серіалу полягає в двох речах. Перше очевидно – приголомшлива деталізація в зображенні матеріальної культури того часу, яка ніде раніше не була показана з такою точністю. Під час перегляду історія Чорнобиля, яку я і так знаю дуже добре, відходить на другий план. Поки я розглядаю сміттєве відро Легасова або нічнушку Людмили – в повних флешбеках я дивлюся у власне дитинство, яке випало на зміну епох і географій, що пішли без вороття.

Мишеля Платини задержали по делу о выборе страны-хозяйки ЧМ-2022

По делу также проходит политик, бывший глава МВД Франции Клод Геан. Утверждается, что Геан, один из ближайших соратников экс-президента Николя Саркози, был допрошен, но не был арестован.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини