MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 червня 2019

3162 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 червня

"Поверніть дітей батькам" – Зеленський звернувся до Путіна з вимогою повернути захоплених українських моряків. ВІДЕО

Президент України Володимир Зеленський звернувся до глави РФ Володимира Путіна з вимогою повернути захоплених у полон в районі Керченської протоки українських моряків.

Є варіант, що зараз Кремль намагається обміняти Крим на Донбас – журналіст

Росіяни, зрозуміло, сформували свою делегацію. У неї ввійшла четвірка депутатів від окупованого Криму. На них висять персональні санкції. Тому наразі євродепутати звернулися до Венеційської комісії, яка має розтлумачити законність обрання цих депутатів по кримському мандату. Якщо Венеційська комісія визнає їх, це, по факту, буде легітимізацією окупації та анексії Криму.

У Мінську оголошено про домовленості щодо звільнення українських полонених: чому саме звільнення, а не обмін

Як нам відомо, Зеленський досі нікого не помилував, тому обмін полоненими неможливий. І взагалі новий президент оголосив про таку позицію, що "Ми не готові до діалогу з сепаратистами…".

Тому у даному випадку Медведчук демонструє, що саме з ним Кремль і ОРДЛО "готові домовлятися", а якщо Зеленський не готовий йти на переговори і домовлятися – тоді "всі питання вирішить сам Медведчук".

На Сумщині жорстоко побили екс-мера Конотопа Семеніхіна. ВІДЕО

"Невідомі напали на нього і спричинили тяжкі тілесні ушкодження. Потерпілого доставили до лікарні. Зараз він знаходиться в реанімаційному відділенні", – наголошується у повідомленні.

Экономист: 1000-гривневая купюра – это еще и личные амбиции главы Нацбанка

Купюра в 500 грн. наполняет рынок на 55%. Значит все остальные купюры всего 45%. В этом случае конечно же акцент стоял на том, чтобы прийти к более крупной купюре. Во-вторых, когда вы придете к банкомату и захотите снять 5 тысяч грн, каким купюрами вам выдаст банкомат? Практически всегда в 500 грн. Поэтому банкиры тоже заинтересованы в том, чтобы снизить затраты на логистику по доставке денег в банкоматы, когда люди запрашивают сумму свыше тысячи гривен.

Україна здобула шосте "золото" на Європейських іграх-2019

Збірна України завоювала шосту золоту нагороду на Європейських іграх, які тривають у Мінську. Веслувальниці Марія Повх і Людмила Кукліновська фінішували першими у фінальному заїзді байдарок-двійок на 200 метрів.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини