MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 12 липня 2019

2581 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 12 липня

Парубій закрив останнє пленарне засідання Верховної Ради 8-го скликання

"Нагадую всім, що наступного тижня, з 15 по 19 липня, народні депутати працюють у комітетах, комісіях і фракціях. Шановні народні депутати, 10-а сесія Верховної Ради України 8-го скликання завершить свою роботу 19 липня 2019 року, а останнє пленарне засідання 10-ї сесії Верховної Ради України 8-го скликання оголошую закритим", – сказав він.

Непотрібні виборці: що новий виборчий кодекс змінить для закордонних українців

Почнемо з першого етапу, а саме з формування списків виборців. Перед кожними виборами, чи то нещодавні президентські, чи то майбутні парламентські,  відділи Державного реєстру змушені обробляти десятки, а іноді і сотні тисяч заяв про зміну виборчої адреси чи місця голосування, а виборці у більшості випадків – витрачати кошти на транспорт та власний час на стояння в чергах (ці заяви подаються тільки особисто).

Зеленский решил поиграть в Януковича

Уважаемый Владимир Александрович наш дорогой президент (лучше заранее привыкать к правильному обращению, потом можно не успеть) зажигает по полной программе. Нет, я знал, что если вы несете чушь, то нужно делать это аккуратно, чтобы не расплескать. Чушь хороша, когда она полная. Но у меня нет вот так сразу готовой шутки или афоризма, чтобы описать процесс, когда градус дикости непрерывно повышается и выражается это не только в словах, но и в действиях. В общем, решил наш уважаемый и дорогой президент, судя по всему, поиграть в Януковича.

Болевые точки Украины в распоряжении агентов Кремля

Во-первых, в Харькове был восстановлен памятник советскому маршалу Георгию Жукову, который снесли чуть более месяца назад активисты. Таким образом, Кернес продолжает провоцировать и дестабилизировать обстановку в городе и с его легкой подачи следует ожидать новых протестов. Возможно куда более продолжительных и жестких, нежели прошлые.

Нацгвардійця Віталія Марківа в Італії засудили до 24 років ув'язнення

Віталій Марків, який має громадянство України та Італії, перебуває за ґратами з 30 червня 2017 року, коли його заарештували в аеропорту Болоньї. Його звинуватили у вбивстві за попередньою змовою з групою осіб італійського фотографа Андреа Роккеллі та його російського перекладача Андрія Миронова. Вони загинули внаслідок мінометного обстрілу 24 травня 2014 року біля підніжжя гори Карачун під Слов’янськом, на контрольованій тоді бойовиками території.

В оздоровчому таборі на Одещині сталося масове отруєння дітей

"14, з яких троє контактних, доставили до інфекційного відділення центральної районної лікарні в селі Шабо. На території табору чергує бригада екстреної медичної допомоги. Медики діагностували у дітей гострий гастроентероколіт", – повідомили в ОДА.

Як повідомила виконуюча обов'язки голови обласної державної адміністрації Світлана Шаталова, на даний час на території табору працюють представники регіонального управління Держспоживслужби, державної установи "Одеський обласний лабораторний центр МОЗ України".

Суперягода. В сезон черники, для улучшения здоровья, я советую есть ее каждый день – диетолог

Ягоды черники способствуют снижению количества сахара в крови, повышают кислотность желудочного сока, улучшают пищеварение, обмен веществ, кровоснабжение сетчатки глаз, усиливают остроту зрения.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини