MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 5 вересня 2019

2776 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 5 вересня

"Україна стає співучасницею злочину MH17". Соцмережі обурені звільненням Цемаха

Звільнення з-під варти важливого свідка у справі про катастрофу "Боїнга" Малазійських авіаліній Володимира Цемаха викликало неабияке обурення у суспільстві.

Зеленский садится на вилку Путина: каковы последствия освобождения Цемаха

Если это так, то для Украины это означает, что мы садимся на растяжку и на потенциальный конфликт с государствами, чьи представители делегированы в группу по расследованию дела MH17. И, если должным образом не оформили его показания по делу малазийского "Боинга", с учётом, естественно, вопросов, которые хотели поставить прокуроры Нидерландов, мы имеем конфликт и с этим государством.

Нардеп від “Слуги народу” ходить в костюмі з прапором Росії. ФОТОФАКТ

На ньому нардеп від “Слуги народу”, займається спортом у костюмі з прапором РФ на правому плечі.

Алгоритм соціальної мережі знищує відповідні дописи через 24 години після публікації, тому побачити повний запис тренувань парламентаря наразі неможливо.

Яніна Соколова: Я хочу, щоб мої діти не були малоросами і прекрасно розуміли, чому мають цінувати землю, історію і силу своєї країни

ПЛАСТ – найдавніша і найбільша українська молодіжна організація, яка виховала генералів Української Повстанської Армії, серед них і Романа Шухевича, Президента УНР в екзилі – Миколу Плав'юка, геніального, всесвітньо відомого економіста Богдана Гаврилишина, винахідника Любомира Романківа та тисячі українських лідерів. Багато вихованців Пласту загинули у боротьбі за Україну, також і на фронті сучасної російсько-української війни.

"Укроборонпром" пройдет первый международный аудит за свою историю

В воюющей стране, на самом крупном оборонном объединении, куда входят все госпредприятия ВПК и где регулярно вспыхивают коррупционные скандалы никто ни разу не проводил финансовый аудит.

Foreign Policy: Россияне задумываются о жизни без Путина

Реакция на самые массовые антиправительственные протесты с момента возвращения Владимира Путина на президентский пост в 2012 году была жесткой: одетые в броню омоновцы избивали безоружных протестующих дубинками, и когда процесс разгона демонстраций достиг кульминации, за один день было арестовано более 1300 человек.

Осінній кошик: про надзвичайну користь цього медового плода знають не всі

Що за фрукт? Солодкі, соковиті та ніжні груші мають особливість – характерну зернисту м'якоть. Цим груша зобов'язана кам'янистим клітинам, або склереїдам, названим так за свою твердість. Склереїди підтримують і захищають м'які тканини плоду.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини