MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 11 вересня 2019

258 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 11 вересня

Как котят: "Слуга народа" делает импичмент невозможным по определению

Депутаты заподозрили президента в государственной измене или другом преступлении – выносят вопрос в зал. Нужно получить 226 голосов (большинство) за создание следственной комиссии. Допустим нашли голоса – комиссия начинает расследование. Сколько тянется этот процесс – поди знай.

"Я вас "вітаю", на жаль". Разумков відреагував на перший випадок "кнопкодавства" у новій Раді. ВІДЕО

Як відомо, у порушенні статті 84 Конституції України було викрито скандального прокремлівського мажоритарника-самовисуванця з Донецької області Олександр Ковальова, який під час Революції Гідності вивозив бійців Беркута.

Балух: Не хочемо, щоб Україна заплатила національними інтересами за нашу свободу. ВІДЕО

Він сподівається, що реальний процес звільнення українських в’язнів тільки почався.

"Єдине, що ми не хочемо – це щоб за наше звільнення Україна заплатила національними інтересами. Це найбільше наше побоювання", – сказав Балух.

Вибухи снарядів в Калинівці: у Міноборони запевняють, що загроз для людей немає

"У зоні задимлення зафіксовано шість вибухів боєприпасів, вивезених на визначену ділянку раніше, для подальшої утилізації… За попередньою інформацією задимлення сталося через горіння близько двох гектарів сухої трави. Загроз для військовослужбовців та цивільного населення, а також постраждалих осіб немає. Ситуація контрольована", – йдеться в повідомленні.

Теракт 11 сентября 2001 года: фотографии с места трагедии, которые никогда не публиковались. ФОТО

Спустя восемнадцать лет после трагедии на одной из гаражных распродаж группа архивистов купила пыльную коробку с CD-дисками. На них – почти 2500 фотографий с места ликвидации последствий теракта, которые никто никогда не публиковал. Архивисты рассказали Настоящему Времени о своей находке.

Рекордное число мигрантов задержаны при попытке пересечь пролив Ла-Манш

В общей сложности четыре лодки были перехвачены, когда они пытались достичь британского побережья, заявили иммиграционные власти Великобритании. Две другие группы мигрантов успели высадиться на берег, прежде чем их арестовали. Британское министерство внутренних дел объявило, что сотрудничает "на всех уровнях" с французскими властями, выступая против этого "опасного и незаконного" явления.

Український ПЕН склав список 100 найкращих книг української літератури

100 творів, що ввійшли до фінального списку, обиралися з-поміж майже 300 позицій, запропонованих членами Українського ПЕН, серед яких провідні українські письменники, журналісти, видавці, перекладачі, науковці та правозахисники. 

Рослинне молоко: кому корисне, а кому – ні

А що у нього спільного з молоком? Тільки рідка консистенція і колір, і то не завжди, та присутність слова "молоко" в назві.

Не так давно можна було купити тільки один вид такого "молока" – соєве. Зараз на полицях знайдеться багато різних видів рослинного напою. До речі, хоча ми вважаємо рослинне молоко сучасним напоєм, але про мигдальне вже згадувалося в арабській кулінарній книжці 1226 року "Кітаб аль-Табих" (Книга Страв).

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини