MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 10 жовтня 2019

185 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 10 жовтня

Зеленський проводить пресмарафон на фудкорті. LIVE

Президент України Володимир Зеленський 10 жовтня у просторі, де зосереджені кілька ресторацій, Kyiv Food Market, в Києві проводить прес-марафон, в перебігу якого, як очікується, відповідатиме на запитання журналістів.

Портников: Зеленський – дуже маленький Путін, який може вирости

Тільки Путін може дозволити собі замінити серйозне та ґрунтовне спілкування з журналістами на огидне шоу – на кшталт щорічної "прямої лінії" спілкування з телеглядачами або щорічної пресконференції, на якій журналісти з регіонів із захопленням дивляться на свого кумира та ставлять йому "правильні запитання".

"Коли вас всіх там переб'ють?": український музикант побажав смерті воїнам ЗСУ й потрапив у скандал

"Коли ж вас всіх там переб'ють, воїни хр*нові, і ми заживемо мирно...стріляєте по своїх містах і називаєте це "перемогою"? Та оголосіть вже війну, нападіть на ненависну Росію. Не торгуйте з нею, як ваш бос Петя. Кого ви хочете перемогти? Чому вашого патріотизму вистачає лише на те, щоб загнати людей похилого віку у підвали", – написав Мальцев.

"Северный поток-2" пошел в арбитраж: сможет ли Газпром победить Евросоюз

Причиной иска компании Nord Stream 2 AG (далее – NS2) является принятие Советом ЕС изменений в Газовую директиву ЕС, которые распространяют действие определенных положений права ЕС на газопроводы в и из третьих стран и предъявляют к "Северному потоку-2" ряд требований, в частности..

У центрі Києва перекинулася автівка "швидкої допомоги", яка везла пацієнта. ФОТО, ВІДЕО

У Києві на перехресті вулиць Антоновича та Жилянської сталася дорожньо-траспортна пригода (ДТП) за участю легкового автомобіля Ford і швидкої допомоги. Від удару автівка перекинулася.

Обижать Китай себе дороже – мнение

Удар по клубу очень серьезный: именно в Хьюстоне играл легендарный китайский баскетболист Яо Мин, и, хотя он давно закончил спортивную карьеру, у «ракет» огромное количество поклонников в Китае. Китайские компании, торгующие спортивным инвентарем, объявили о прекращении сотрудничества с «Хьюстон рокетс», а НБА оказалась перед угрозой лишиться колоссальной аудитории: около 800 миллионов человек в Китае регулярно смотрят матчи из Америки, это огромный рекламный рынок.

Допрасследование "дела МН-17": кремлевские убийцы потирают руки

И, правда, все, что прямо сейчас происходит в Королевстве Нидерланды, очень напоминает события 2016 года, когда в этой стране прошел референдум по вопросу "быть или не быть" ассоциации Украина – ЕС. Да, потом было расследование, голландские спецслужбы с удивлением обнаружили участие в них российских коллег, ассоциацию ратифицировали, но, как говорится – "осадок" остался.

Музикант та діджей Fatboy Slim використав цитати Грети Тунберг у лайв-виступі

"Люди вмирають. Цілі екосистеми руйнуються. Ми знаходимося на початку масового вимирання. І все, про що ви можете говорити, це гроші, – кажуть Грета. – Ви підводите нас, і молоді люди починають розуміти ваше зрадництво. Увага всіх майбутніх поколінь прикута до вас".

Всесвітній день психічного здоров'я: 40 секунд вашого часу можуть врятувати життя

Десятого жовтня за ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я світ відзначає день психічного здоров’я. Сьогодні в більшості країн світу проходить акція "40 секунд дії". Кожен може до неї долучитись:

• Якщо ви маєте близьку людину у скрутному становищі – поговоріть з нею принаймні 40 секунд. Підтримайте її.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини