MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 15 жовтня 2019

172 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 15 жовтня

Фурса: Верховний суд Лондона підкреслив, що будь-які компроміси із Коломойським – зрада та злочин

Що тепер? Тепер немає перешкод для того, щоб розглядати справу по суті. Це, ясна річ, довгий процес. Високий суд Лондона, на відміну від Печерського суду, Окружного адміністративного суду й особливого гордого Баришівського суду, нікуди не поспішає. Але й рішення при цьому приймає правове. А значить – висока ймовірність того, що в результаті ми отримаємо вердикт за британським правом, яким буде запропоновано продати заморожені активи колишніх власників банку. І передати гроші в бюджет України.

Дешева демагогія заради "м'якої капітуляції" – експерт про план "Б" Пристайка

Пристайко має чудово розуміти, що в разі втілення "формули Штайнмаєра" в життя за російським сценарієм (а на інший сценарій Путін просто не погодиться) жодних шансів зберегти політичний суверенітет і територіальну цілісність України у принципі не залишиться. Адже тоді, не треба забувати про це, нинішні псведореспубліки з усіма своїми незаконними збройними формуваннями та російськими військовими радниками, інструкторами та фахівцями мирно увійдуть до складу України.

На перемовинах у Мінську не змогли домовитися про розведення сил

"На жаль, сторонам не вдалося виконати розведення сил в Петровському і Золотому, яке було узгоджено на минулій зустрічі контактної групи, – зазначив Сайдік. – Проте сторони підтвердили намір розвести сили на пілотних ділянках. Я сподіваюся, що вони зроблять це в майбутньому". При цьому спецпредставник ОБСЄ наголосив, що ТКГ не вдалося узгодити новий графік розведення. "Графік обговорювався, але сторони консенсусу не досягли", – констатував Сайдік.

Завтра Україна буде однією з найтепліших у Європі – синоптикиня

Дощі й надалі нас оминатимуть, переважатиме суха ясна погода. Вірний Санчо Панса осені – туман – починає підкоряти собі ночі й ранки, а подекуди й затримуватися аж до обіду. У Києві середа буде сухою сонячною та теплою, впродовж дня близько +20 градусів. Щоб ми не переплутали осінь із літом, про це нагадає безліч жовтого листя, яке пора б позбирати нашим комунальникам, та холодні ночі із температурою повітря +6+12 градусів. Така погода триватиме до кінця тижня, з невеликими коливаннями температури повітря.

Україні час замислитися: Трамп відмовляється від друзів

Сирія цікавить нас тільки тоді, коли сирійські міста бомбардує Росія і можна нагадувати світові про її людожерство. Але в усіх інших випадках криза на Близькому Сході залишається далеко від інтересів українців. А даремно. Тому що відхід США із Сирії означає не тільки зростання ролі Росії в регіоні та світі. Він означає, що президент США відмовляється від справжніх друзів. А сирійські курди були куди важливішими для Білого дому, ніж українці, про яких Трамп ніколи й чути не хотів.

Роспропагандист уже кілька днів вільно гуляє Києвом із московськими попами. ФОТО

Ще 2014-го року Борю внесли до списку людей, яким заборонено в'їзд до України. Та Боря однаково в українській столиці. Фоткається на Майдані... На Майдані, про який Боря з ефірів російських телеканалів казав, що Революцію гідності спонсорує Америка. Події на Майдані він називав "Маскі шоу" й у своїй програмі намагався розкрити питання – "в чиїх руках Україна"? Говорив про "голодні бунти" та про "американські політтехнології". акож розповідав у своїх програмах про "український слід" у вбивстві Бориса Нємцова.

Помер Володимир Панченко – першорядний літературознавець, критик, есеїст

Останні роки в нього були неймовірно продуктивними. З'явився двома виданнями його "Сонячний годинник", що має таку жанрову діфініцію: "книга пілігрима". Його повість "Про Миколу Зерова" перемогла в кількох рейтингах і засвідчила, що це – одна з найвидатніших літературознавчих праць в Україні. Всі його книжки дуже схожі на нього – вони розумні, літературно артистичні й за кожною, як і за ним особисто, вгадується ціла бібліотека, до котрої він тягнувся своїм спраглим і сміливим розумом.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини