MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 1 листопада 2019

726 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 1 листопада

Переживет ли Украина 2020 год. Что готовит Путин для Зеленского

В 2020 году обходной маршрут Северный поток-2 будет достроен. Газ через Украину можно будет больше не поставлять. То есть – больше никаких сдерживающих факторов.

При этом президентский рейтинг Путина обвалился до 43% (рейтинг доверия — и вовсе 31%). Большинство россиян не хотят за него голосовать.

"Воинствующее меньшинство": Сивохо – не капитулянт, он просто дурак

Когда Рим крайне плохо и неудачно начал вторую войну с Карфагеном, потеряв ⅔ Италии и почти всех союзников за его пределами, в римской республике появилась своя "партия мира". Ну которая тоже про пора завязывать бойню и соглашаться на мир на любых условиях говорила. Особенно после битвы при Каннах желающих много было.

Окупанти перекидають на передову танки й важку артилерію – розвідка

"Зокрема, під виглядом підготовки до масштабних спільних "навчань" противник на окремих напрямках здійснює перекидання до лінії зіткнення танків і 122-мм самохідних артилерійських установок "Гвоздика", – зазначила розвідка.

"Show must go on". Розбираємо вигадані "перемоги" влади по пунктах

Гончарук заявляє, що 90% українців не мали доступу до Інтернету. Він, мабуть, сплутав нас із якимось племенем “Тумба-Юмба”, бо в Україні люди живуть переважно в містах, а всі міста вже давно інтернетизовані. До речі, Смілянський на одній конференції, на якій був присутній і Гончарук, зазначив, що 37% сільського населення не має доступу до Інтернету. Нехай би вже розібралися там, чи що. Те, що сільське населення вийде в Мережу, – це, звичайно, класно, але не треба розповідати про те, що до нової команди Україна була геть відсталою від життя.

"Зірка YouTube". Нардепа Киву знову "застукали" за дивною поведінкою у Раді. ВІДЕО

Спочатку депутат якийсь час гойдався на відкидному кріслі, згодом почав вертіти в руках телефон і навушники, а після цього став гратися мікрофоном, крутячи його в різні боки.

Черный вторник: день, когда рухнуло все

С начала сентября 1929 года промышленный индекс Доу–Джонса, достигнув пика в 381,17, начал падение. К 24 октября 1929 года индекс уже потерял около 20% по сравнению с сентябрём и находился на отметке 305,85. Утром 24 октября 1929 года, толпы акционеров встали вокруг здания биржи в Нью–Йорке. Тысячи людей просто молча смотрели на NYSE. Там же был будущий британский премьер, Уинстон Черчилль, вложивший (и впоследствии потерявший) в ценные бумаги, целое состояние. Именно в этот день, для него устроили экскурсию на биржу.

Die Welt: C "Северным потоком – 2" Россия остается в проигрыше

Против строительства газопровода возражали многие страны ЕС, прежде всего Польша, а также парламент ЕС. Они аргументировали свою позицию тем, что газопровод повысит зависимость Европейского союза от поставок российского газа. С началом российской агрессии против Украины правительство США также старалось помешать осуществлению российского газопроводного проекта или хотя бы замедлить его реализацию. США до последнего угрожали санкциями западноевропейским инвесторам газпромовского проекта.

"Шахтар" неправильно готується до сезону – футбольний тренер

Поєдинок був непростий для арбітражу – два вилучення, багато жовтих карток, зіткнення, боротьба на кожному метрі футбольного поля. У обох команд залишилися претензії до роботи Віктора Копієвського. Я думаю, що арбітр судив неупереджено, але його фаховий рівень не відповідав рівню матчу.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини