MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 13 листопада 2019

568 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 13 листопада

Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект про введення ринку землі

Кабінет міністрів 25 вересня 2019 року затвердив перший законопроект про відкриття ринку землі та подав його у Верховну Раду. Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів до 1 жовтня розробити законопроект про обіг земель сільськогосподарського призначення, а Верховній Раді – скасувати земельний мораторій до 1 грудня 2019 року.

Дмитро Ярош: Українцям вже зараз треба визначатися з наступним президентом України

Бронежилетами від ТЕМП 3000 Українська добровольча армія не користувалась, але балістичні шоломи використовуємо і сьогодні. Вони якісні та зручні.

Вважаю, що розслідувати будь-які прояви корупції – правильно. Але, на мою думку, це не про генерала Марченка...

Найбільше ж здивував розмір застави у 76 мільйонів. Я так розумію, що ці тилові пацюки із продажних судів знущаються над захисниками України.

Сто мільярдів за суверенітет: Коломойський закликав відмовитися від МВФ на користь Росії

Він заявив, що Україні варто відмовитися від МВФ і взяти 100 мільярдів доларів, які нам залюбки дасть Росія.

Ми вже проходили цей шлях. Це нова спроба продати за гроші український суверенітет. Продати державу. Продати Україну.

Игра в поддавки: Зеленский в одностороннем порядке идет на уступки России

С другой стороны, я далек от того, чтобы объявлять оккупированные территории – средоточием патриотических проукраинских взглядов. В конце концов, у нас нет причин сомневаться в эффективности российской машины пропаганды. И в том, что она способна вкладывать в чужие головы ту картинку реальности, которая выгодна Москве. Тем более, что именно это и было ее главной задачей на Донбассе последние пять лет.

Жительница Алтайского края упала на колени, умоляя "барина" Медведева решить проблемы с горячей водой. ВИДЕО

"Я устала ходить по всем инстанциям! Я инвалид второй группы, обращалась во все инстанции. У нас три года нет воды горячей", – сказала Кадукина Медведеву, стоя на коленях.

Міністр: Земельна реформа – це не про зняття мораторію

Земельна реформа – це не про зняття мораторію. Це комплексні зміни в системі земельних відносин, що складається з 10 різних складових. Дерегуляція, антирейдерство, прозорість, захист прав власника землі, фінансова підтримка. Сьогодні зміни вже відбуваються. Наприклад, за допомогою супутникових зйомок та алгоритмів глибокого машинного навчання ми вже зробили інвентаризацію всіх земель та того, що на ній вирощують. Тепер не можна буде не платити податки чи обробляти землю отриману самозахватом.

Европейские "ценности" массово убивают молодых россиян

Как говаривал великий полководец Суворов, сам умирай, а товарищу дай, сегодня в попе тракторист, завтра, в армии, – танкист, будет лентой пулеметною красоваться поцелуй, на сапогах играет солнышко, сигареточка "Полет", – и это при том, что всех остальных рядовых воинской части №54160 старшие боевые товарищи уже успешно перепетушили... 

Венецию затопило после проливных дождей. ФОТО

Более высокий уровень воды (190 см) регистрировался только в 1966 году, когда из-за наводнения были затоплены не только Венеция, но и другие итальянские города, включая Флоренцию. При этом критической отметкой считается 130 см.

Оригінал Малевича та голова Батьківщини-Матері – що можна побачити на виставці на Залізничному вокзалі

14 листопада мультимедійною виставкою Ukraine WOW відкриється новий арт-простір на Центральному залізничному вокзалі.

Кураторами виставки стали мистецтвознавиця Ксенія Малих і літературний критик Євгеній Стасіневич, а експонати зібрали з музеїв і приватних колекцій.

Чи доживуть українці до дешевших ліків?

Про так звані "вічнозелені патенти" я раніше писала тут. Сьогодні законодавством у сфері патентування ліків можна вправно маніпулювати, і тим самим штучно утримувати завищені ціни на ліки.

Варіанти бувають різні, але якщо дуже схематично прописати один із найгірших сценаріїв (це дозволяє українське законодавство), то він цілком може виглядати так.

Расизм, сльози та негостинна Україна – як уболівальники "Динамо" забули про футбол

Минув час – і вже зрозуміло, що це не просто черговий інцидент, а дещо більше: на підтримку донецьких бразильців висловилося вже багато світових зірок, серед яких Неймар і Роналдо, про ситуацію пишуть світові медіа, а під новинами на спортивних сайтах вирують сварки. До того ж Неймара не варто апелювати як до морального авторитета, але його підтримка Тайсону свідчить про винесення локальної ситуації в ширший інформаційний простір.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини