MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 28 листопада 2019

325 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 28 листопада

Зеленський і Ко вертаються до небезпечної стратегії, яка робить Україну слабкою – В'ятрович

Помилки кожної української влади, у внутрішній та зовнішній політиці, від 1991-го до 2014 року, обумовлювалися засадничо неправильною тезою, на якій будувалися її статегії. Керівництво держави вірило – із Росією можна домовитися, із Росією можна торгувати, і навіть більше – Росії можна довіряти.

Прямые переговоры Зеленского и Путина возможны тогда, когда будет четкая "дорожная карта" минского процесса в рамках нормандского

Помощник российского президента Юрий Ушаков не исключил, что президенты России и Украины Владимир Путин и Владимир Зеленский могут провести в Париже 9 декабря отдельную двустороннюю встречу на полях саммита “нормандской четверки”. Сам Зеленский также заявил о готовности к двусторонним переговорам с Путиным в рамках "нормандского формата".

Зеркаль написала заяву про звільнення з МЗС

"Я йду з посади заступника міністра закордонних справ, але залишаюся дипломатом і небайдужою людиною. Впевнена, що в нас буде ще багато цікавих проектів і перемог", – зазначила вона.

Гай: Іще одна компанія розірвала співпрацю із проросійським телеканалом Медведчука

У кремлівських пропагандистів стає відчутно менше грошей від реклами, щоб забезпечувати свою діяльність. І це гарний результат на майбутнє. Адже тепер усі знають, що співпрацювати із медведчуківськими посіпаками – обійдеться дорого і краще не ризикувати.

Apple сделала Крым частью России: iPhone на службе оккупантов?

Можно, конечно, тысячу раз проклинать Маркса, но то, что прибыль остается единственным моральным ориентиром для монстров капитализма, увы, факт. Подчеркиваю, чтобы не упрекнули в левизне, речь о монстрах, чьи бюджеты равные ВВП не маленьких стран, сломают любой правовой барьер.

"30-ті роки повертаються?": мережу обурили ранкові обшуки у волонтерки Марусі Звіробій

"О  06-30 ранку, (вдосвіта, як діди з НКВД вчили) слідчі ДБР вломилися з обшуком до Маруся Звіробій. І не самі приперлися, а, судячи з усього, в супроводі "Альфи", тобто контртерористичного підрозділу. До ворожки не ходи, що на вулиці ще стоять штук п'ятнадцять БТРів і сорок танків. Ні. До депутата, який кривляється на російському ТБ, вони не прийшли. І Портнов вже в дошку свій. Та й до Сивохо, за його висловлювання не заявишся. А ось волонтери та учасники війни вже не свої! Вони стають чужими ... До них можна! "Ви ще патріот? Тоді ми йдемо до вас!", – обурився Олексій Петров.

Наша очередная победа в Стокгольме – не предел унижений "Газпрома"

Безусловно, для российской монополии это очередное унижение и позор, но на самом деле это лишь цветочки, ведь ягодки на самом деле – ещё впереди. И этими ягодками станет компромисс, на который "Газпрому" придется идти относительно продления контракта на транзит через ГТС Украины.

"Суперечливі" меседжі Папи Римського: про Донбас, право "вето" в ООН та справедливі війни

Російські медіа зобразили позицію понтифіка як підтримку президента Росії Володимира Путіна, українські ЗМІ, намагаючись витримати нейтральний тон, вирвали його слова з контексту. Все це не могло не ввести читачів в оману.

Росіяни це сприйняли як перемогу, українці – як зраду та підтримку легітимації особливого статусу ОРДЛО.

Трамп підписав два закони в підтримку протестуючих в Гонконзі: Китай і влада Гонкогу обурені

Протести в Гонконзі – автономному регіоні Китаю – тривають з березня 2019 року. Приводом стала прийнята поправка до закону, яка б дозволила екстрадувати людей з Гонконгу до материкового Китаю.

"Ціна правди": те, що з нами відбувається – це продовження Голодомору іншими методами

І справжня драма історії Ґарета Джонса в тому, що з неї не зроблять висновку сьогодні як із актуального повідомлення сьогоднішнім політичним і культурним елітам Заходу, а говоритимуть про злочин Сталіна і сталінізму, замикатимуть цю тему в художньому висловлюванні та конкретному історичному епізоді. Тоді як насправді цей злочин триває в інших формах і сьогодні.

По анализу крови выявляет 13 видов рака: новый революционный аппарат от Toshiba

На сегодняшний день в мире существует множество способов для выявления онкологических заболеваний, которые варьируются от довольно простой процедуры МРТ до многоступенчатой операции с забором образца непосредственно тканей человека. Но дальше всех, кажется, пошли эксперты из компании Toshiba. Они создали устройство, которое может выявить 13 типов рака с точностью в 99%. И для этого потребуется всего-то одна капля крови.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини