MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 листопада 2019

1004 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 29 листопада

Рейтинг "слуг" падает слишком быстро и оттого их действия носят характер бестолковый и беспорядочный – блогер

Это страх. Страх липкий, пока может быть подкатывающий к горлу, периодически, и еще не всеобъемлющий. Пока еще они верят в то, что их выбрали 73% (а их столько никогда и не было). Пока они еще где-то появляются (но количество охраны постепенно увеличивается). Перерезают ленточки, возлагают цветы к памятникам, но почти всегда вокруг нет людей. Пройти через толпу, как Порох – это из области фантастики.

"Функціональний патріот", або Послідовність, характерна для української політичної "еліти"

Насправді, у нас останнім часом сформувалася "широка опозиція" з політичних сил, які нещодавно програли змагання за владу Зеленському та "Слузі народу". Їх неформальне, але реальне об'єднання не було питанням, бо повністю відповідає їх інтересам. Тому вони зараз працюють синхронно, бо ділити їм нічого. Більше того, вони досить близькі за походженням, статусом та моделями політичної поведінки.

"Слуга" закликає "приглушити" свободу слова – з поваги до Зеленського. ВІДЕО

"Якби це відбувалося десь у Криму в чинних умовах або в Росії, то на цю людину не чекали б санкції суду, щоб провести обшук, її просто посадили би до в'язниці без суду та слідства, – провела дивні паралелі "слуга". – Тому мені здається, що в нас у країні настільки сильна свобода слова, що її б уже час трохи приглушити і з поваги до інституту президентства фільтрувати свою мову".

Подвійні стандарти ДБР: чому Державне бюро розслідувань з "Альфою" досі не обшукує помістя Добкіна? ВІДЕО

"Екс-депутат Добкін в ефірі тетеканалу ZIK закликав повісити Порошенка, Турчинова і Парубія на Майдані, фактично скоївши цим злочин, передбачений ст. 346 КК "Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча", – відреагував на заяву Добкіна блогер і журналіст Сергій Іванов.

Україна робить крок назустріч поразці в газовій війні

Перехід від тристороннього (Україна-ЄС-РФ) до двостороннього (Україна-РФ) формату переговорів щодо газу є кроком до істотної поразки української сторони. По-перше, якщо предметом перемовин є транзит (як кажуть), то виключення з переговорного процесу кінцевого споживача (ЄС) взагалі не підлягає поясненню і є непрямою ознакою обману.

Економіка нового світу. Ми отримали унікальну можливість побудови торгового трикутника – Кулеба

Майбутня ключова тема Єврокомісії – це нова Європейська зелена угода. Вона безпосередньо перетинається з кліматичними змінами, і це теж політика, яка тільки формується, яка визначить обличчя ЄС. Для розуміння: Європейський інвестиційний банк перетвориться на Зелений банк і буде підтримувати тільки екологічно чисті проекти. І тут, в Україні, теж з'являється можливість для того, щоб зайняти місце в цій політиці на новій карті.

Андрухович: Ми зі своїми "акціями" та "знижками" котимося на дно Радянського Союзу

Що ж, уміння західних сусідів посміятися зі себе самих їм не позичати. Українцям воно б теж не завадило – з огляду, скажімо, на той самий різновид масового ошуканства, званий чорною п’ятницею, що з року в рік набирає дедалі шаленіших обертів і на наших теренах. Перефразовуючи комент польського дотепника, я замінив би тільки два слова: "поляк" на "українець", а "олень" – беручи до уваги вітчизняні лінґвістичні особливості – на "алєнь".

"Быть президентом Еврокомиссии не всегда легко": Юнкер попрощался после пяти лет во главе ЕК. ВИДЕО

"Я не хочу говорить "до свидания", я пролил немало слез, и мне достаточно. Но я оставляю свой пост с достаточным уровнем удовлетворения, о чем жалею, по разным поводам, но я счастлив уйти, потому что быть президентом Еврокомиссии не всегда легко", – отметил он.

Так у кого умер мозг? Макрон заявил, что не считает Россию врагом НАТО

Европейская внешняя политика все чётче демонстрирует разделение на два лагеря, один из которых выказывает латентное, а порою и явное потакание Кремлю, а другой – отчётливое его неприятие и неподдельный антагонизм. И недавнее заявление главы Минобороны Великобритании Бена Уоллеса, ярко контрастирующее с заявлениями президента Франции Эммануэля Макрона, яркий тому пример.

"Цена правды". Почему всем стоит посмотреть этот тяжелый фильм

Журналист, мистер Гарет Джонс (именно так звучит оригинальное название фильма), прославился в Англии тем, что взял интервью у Гитлера. И теперь он пытается проникнуть в логово другого зла. Пока не осознавая в тот момент, что это зло. Находясь в Москве, он тайком прорывается в Украину, чтобы стать свидетелем ужасных событий Голодомора.

"Палала". Український гурт KAZKA випустив нову пісню. ВІДЕО

Композиція увійшла в новий альбом групи під назвою Nirvana, передзамовлення якого доступне вже з сьогоднішнього дня. У березні наступного року запланований концерт гурту KAZKA у столичному Палаці спорту.

"Інші Альпи": вчені показали, як зникають альпійські льодовики 

Очікується, що відступ льодовиків серйозно вплине на рівень води − можливо, піднімаючи їх спочатку в міру танення льоду, але виснажуючи їх протягом тривалого часу. Чиновники побоюються, що зміни можуть спровокувати каменепади та інші небезпеки, що може вплинути й на економіку.

Виглядає футуристично. Поліція Дубая закупить Tesla Cybertruck, щоб патрулювати туристичні райони. ВІДЕО

Поки що невідомо, скільки саме автомобілів закупить поліція. Відомо лише те, що працювати вони почнуть наступного року, пише видання Arabian Business. Щоправда, невідомо, яким чином, адже в Tesla планують почати виробництво машин лише наприкінці 2021 року.

"Арсенал" оголосив про відставку головного тренера

"Арсенал" не зумів виграти сім попередніх матчів поспіль у всіх турнірах – це найгірший його результат за 27 років. Після 13 турів англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) команда посідає восьме місце. Емері очолив колектив навесні 2018 року. Під його керівництвом той вийшов у фінал Ліги Європи-2019 і посів п’яту позицію в АПЛ минулого сезону.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини