MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 4 грудня 2019

653 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 4 грудня

Снєгирьов: Російська військова техніка поблизу нашого кордону – це елемент психологічного тиску, але ніяк не підготовка до вторгнення

Примітно, що у 2018 році, коли на окупованих територіях Донбасу проводили "вибори", а питання пролонгації "закону про особливий статус" завис у повітрі, з РФ звучали заяви про можливе визнання самопроголошених республік, після проведення "референдуму", про включення до бюджету РФ статті про фінансування цих квазі утворень.

Контрактна армія: все не так однозначно?

В Україні за 10 років змінилася вже не одна влада. Але так само як десятиліття тому ідея повністю контрактної армії є популярною серед населення і використовується політиками для завоювання популярності. Окремо серед представників експертної спільноти України є прихильники виключно контрактної армії, яка на їх думку зможе самостійно виконувати завдання стримування і перемоги в війні із РФ. Але чи насправді контрактна армія є тим рішенням, яке дозволить вирішувати нагальні завдання військового будівництва? Чи не все так однозначно…

Токаєв просто хоче зловити кремлівську "золоту рибку" на кримський гачок – Портников

Попередній президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв собі такого не дозволяв. Звичайно, і він фактично самоусунувся від консультацій щодо долі Криму в дні, коли відбувався злочин – і це незважаючи на те, що про втручання Назарбаєва прохали всі світові лідери. І говорив, що "те, що трапилося – трапилося" (за п'ять років саме ці слова повторює Токаєв: "те, що сталося, те сталося"). Але він не говорив, що анексія – не анексія.

Кортить Кремля: у Запоріжжі ексрегіонал прагне позбутися вулиці на честь Героя Небесної сотні

На підготовче засідання прийшли як ті, хто підтримує перейменування вулиці, так і її противники. Так, на суді були присутні батько Сергія Синенка, а також волонтери, ветерани війни на Донбасі та громадські активісти, які виступають проти повернення вулиці старої назви Кремлівська. Вони принесли із собою до суду національні прапори та великий плакат із портретами Героїв Небесної сотні.

Фесенко: Бюджет-2020 был принят в спешке, под приезд МВФ, и получился консервативным

Пока никто не может точно оценить, сколько средств поступит от открытия рынка земли. Равно как то – проголосуют ли вообще за закон во втором чтении.

То же самое касательно доходов от приватизации. Списки "большой приватизации" пока четко не обозначены.

Основатель проектов "Грибы" и "Quest Pistols" пожаловался российскому блогеру, что в Украине "притесняют русскоговорящих" и "сносят памятники"

На вопрос, как он относится к "ЛНР" как к образованию, Бардаш ответил, что "никак не относится к "ЛНР", а отношусь к людям, с которыми я вырос. И вот эти моменты "ЛНР", Киева, Москвы, России – нет, меня люди интересуют, которые там. К ним я отношусь прекрасно и всегда так буду относится. Это люди, с которыми я вырос, мне их нравы знакомы и понятны. Это мои люди".

США вновь отказали в визах российским дипломатам

Напомним, в октябре США не выдали визы 18 российским дипломатам, которые планировали участвовать в сессии Генеральной Ассамблеи ООН. До этого – в сентябре – посольство США в Москве не выдало визы десяти членам российской делегации, которая должна была сопровождать министра иностранных дел РФ Сергея Лаврова в поездке на сессию Генассамблеи ООН в Нью-Йорке.

"Озабоченные" Украиной: почему Венгрия и Россия запели в унисон

Следует начать с Венгрии. В стране сейчас бушует, что называется "борьба за душевное состояние венгров". Так, на днях разгорелся скандал, связанный с отказом от участия страны в песенном конкурсе Евровидение 2020, которое на местном телевидении прозвали "гомосексуальной флотилией".

Страх и мечта подполковника Путина

Путин – человек очень простой и незатейливый. Для него важно, чтобы все было спокойно, по плану и по графику. Под контролем и без сюрпризов.

Поэтому в 1991 году этот подполковник КГБ пережил настоящий шок, когда вся его жизнь и абсолютно все, во что он верил, развалилось буквально за пару недель.

Мелания Трамп показала рождественский декор в Белом доме. ФОТО, ВИДЕО

На кадрах видно, что в елочных украшениях преобладают белые цвета. Кроме этого, Мелания Трамп учла заявления хейтеров, сделав акцент на патриотизме. В праздничном декоре можно увидеть маленькие американские флаги и ленты, которые гармонично смотрятся с другими рождественскими игрушками, а так же уменьшенную копию Белого дома с подсветкой.

Фармацевтичне лобі проти: законопроєкт, що знижує ціни на ліки, не вносять в зал Ради

Пацієнти цього питання не ставлять. Вони просто їдуть купувати ліки за кордон, адже там ціна нижча. Їдуть вони до Польщі, Латвії, Чехії, Туреччини. Бо там дешевше. Один з тисячі таких прикладів описаний тут. 

Юристи нашої організації з 2015 року вивчають механізм паралельного імпорту для ліків, який значно знизить ціну на медикаменти в українських аптеках.

Унаї Емері та "Арсенал". Враження, ніби футбольний клуб став заручником минулих успіхів – експерт

"Севілья" була добротною командою, але на чому будувалася гра – визначити важко. Я був здивований, коли очоливши "Арсенал", Емері почав грати не у той футбол, що в "Севільї", а у щось нове – керований хаос. Це схоже до футболу Гвардіоли. Потім все вийшло з-під контролю. Якщо на перших порах іспанцеві вистачало енергії утримувати команду, то потім почалися проблеми, які він вже не зміг здолати.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTub

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини