MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 12 грудня 2019

355 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 12 грудня

Парламент проголосував за особливий статус ОРДЛО

Верховна Рада підтримала за основу та в цілому продовження закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Час грає проти Зеленського. І головний його ворог – не Путін, і навіть не війна

Майдан був унікальним досвідом, який свідчив, що ми не просто прагнемо – ми здатні жити по-іншому. Майдан солідарності, дарування, самопожертви та само-врядності був повною протилежністю державі-рекетиру, яка починалась по той бік барикад.

Нормандский формат умер до новых президентских выборов в Украине или масштабных боевых действий – мнение

Зеленский хочет через 4 месяца презентовать свои предложения по изменению Минских соглашений, но, понятно, что Путин никогда не приедет на саммит для этого. ВВ вообще редко позволяет морочить ему голову, а то, что общение с нашим президентом давалось ему тяжело, было видно невооруженным глазом.

Нема значення, що сказав Зеленський, треба виконувати закон, а СБУ бездіє – Іванов

Телеканал "Звезда" належить ВАТ "Телерадіокомпанія Збройних сил РФ". Тих самих збройних сил, які здійснили окупацію Криму й частини Донбасу. Відповідно є всі підстави вважати співробітників структур збройних сил РФ злочинцями, причетними до скоєння військових злочинів на території України. Щонайменше вони мають бути затримані та допитані – як мінімум.

Спасибо великому Пу, теперь мы знаем, что в сериале "Слуга Народа" есть, по крайней мере, одна хорошая шутка

История прекрасна. Ибо в первую очередь она говорит о том, что в Кремле остались крайне недовольны встречей в Париже, где они ожидали от Зеленского Украину на блюдечке с голубой каемочкой. Но украинское общество начертило красные линии, президент их не перешел, Кремль теперь недоволен. Сколько удовольствия сейчас почитать российскую прессу, в которой поносят Зеленского, или украинские филиалы российской прессы, как в телевизоре у Медведчука, так и не только, где стонут и воют о несбывшихся надеждах. В общем, Кремль злой. Был. После встречи.

У Нацполіції назвали 5 підозрюваних у справі щодо вбивства Шеремета

"Нам чітко вдалося виокремити тих осіб, які об'єктивно підозрюються нами у виконанні вбивства Павла Шеремета. Це Яна Дугарь (військова медсестра), Юлія Кузьменко (наразі працює дитячим хірургом в Охматдиті та допомагала військовим під час війни на Донбасі), Антоненко (музикант Riffmaster і доброволець) та подружжя Грищенків (ветерани війни на Донбасі)", – сказав Коваль.

Киянам підвищили тарифи на водопостачання і водовідведення

Тариф на водопостачання для киян підвищили на 85 копійок за 1 кубометр (без ПДВ). Тариф на водопостачання для киян підвищили на 85 копійок за 1 кубометр. Відповідне рішення прийняли члени НКРЕКП на засіданні.

Знову настає час сказати: "Купуйте долари"

Під розповіді про небачене зростання і невідворотне насування реформ уряд, не зважаючи на витрати, продовжує брати в борг за найвищою реальною процентною ставкою в світі, а професійні фінансові спекулянти і люди, добре обізнані про стан справ і плани уряду, вже два роки користуються цією чудовою нагодою, щоб заробити. Короткостроково, але багато.

Пожар на российском крейсере "Адмирал Кузнецов": огонь продолжает распростаняться, есть пострадавший, судьба еще одного человека неизвестна

Площадь возгорания сначала составила 20 квадратных метров, со временем площадь возгорания на авианесущем крейсере "Адмирал Кузнецов" достигла 600 квадратных метров. Как сообщил источник, это не окончательные данные, площадь пожара уточняется, на месте идет очень густой дым. Пожарные работают по второму номеру (ранг сложности пожара).

Новости Крымнаша. Украинский паспорт – уважаемый документ по всему миру, а российский – не внушает доверия

Россия открыла ящик Пандоры: США запланировали в 2020 году провести в Европе самые масштабные военные учения со времен окончания “холодной войны”, сообщил американский генерал-майор Берри Сигуин, который руководит операциями союзников с военного штаба НАТО в Бельгии. Солдаты высадятся в Бельгии и Нидерландах. Оттуда через территорию Германии их передислоцируют в Польшу и вдоль восточных границ НАТО. Всего в учениях примут участие 37 тысяч человек личного состава. По словам американского генерала, обучение проведут для того, чтобы предупредить россию от повторения аннексий, подобных захвату Крыма в 2014 году.

"Последнее слово будет у Сената": эксперт объяснила, почему отставка Трампа является маловероятной

"По моим собственным наблюдениям, перспектива Трампу получить импичмент является очень незначительной именно потому, что последнее слово в этом вопросе будет иметь сенат, где должно набраться две трети голосов, а республиканцы сейчас имеют большинство в сенате. И пока нет такой тенденции, чтобы республиканцы разделились в этом вопросе", – заявила Осмоловская.

"Я не боюсь, тепер я – вільна". Тіна Кароль та Юлія Саніна записали саундтрек до української стрічки "Віддана"

Вони стали дзеркальним відображення головних героїнь – господині Аделі та її служниці Стефи. Долі двох жінок переплелися так тісно, як стовбури дерев – у нерозривному зв’язку, який не дає ні жити, ні дихати, ні залишитися, ні піти. Хто вони одна одній – сестри, подруги, суперниці, чи, все-таки, панянка та служниця.

Тендітна Зея: маловідомі факти з життя Лесі Українки

Перше кохання Лесі оповите таємницею та і невідомо чи було так насправді. Існує версія серед дослідників біографії Лесі Українки, що дівчина була закохана у прототипа персонажа Лукаша з її “Лісової пісні”) – Ярмила. Начебто познайомилися вони на Волині, де вона мешкала з родиною, але то тільки здогадки.

Шесть проверенных правил как преодолеть языковой барьер

В любой ситуации. Неважно, пытаетесь ли вы сообщить отделу разработки о технических проблемах или просто мило беседуете с новым знакомым. В то время как многие совершают главную ошибку – пытаются казаться осведомленными, а потому используют "сложный" язык, вы будете действовать иначе. Скажем нет метафорам, жаргонизмам, сложноподчиненным предложениям. Не заставляйте окружающих чувствовать себя плохо от того, что они не понимают вас. 

Коли рано означає вчасно: про лікування раку з перших вуст

Медицина розвивається дуже стрімко. Сьогодні ми вже не просто розрізняємо, злоякісною чи доброякісною є пухлина, але й можемо заглянути значно глибше – до чого вона чутлива, які генетичні аспекти присутні, яка спадковість у хворого.

Усі ці деталізовані характеристики дозволяють нам підбирати оптимальне для кожного пацієнта лікування, а отже – лікувати кожний окремий випадок ефективніше та з найменшими побічними ефектами.

Українці в 20-й раз змагатимуться у Дефлімпійських іграх

На останніх Дефлімпійських іграх – 2015 спортсмени показали найкращий результат за всю зимову дефлімпійську історію України, увійшовши до четвірки найсильніших команд світу за загальною кількістю нагород та виборовши вісім медалей, серед яких п’ять срібних і три бронзових.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTub

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини