MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 19 грудня 2019

595 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 19 грудня

Зеленському слід відкликати свій проєкт змін до Конституції щодо децентралізації – Магера

За результатами мого аналізу тексту (конституційного) законопроєкту 2598 щодо децентралізації влади наважуся висловити у стислому вигляді декілька власних міркувань.

Представником України при ООН став Сергій Кислиця

Президент України Володимир Зеленський призначив Сергія Кислицю постійним представником України при Організації Об’єднаних Націй.

Сытник и Холодницкий наехали на "Слуг народа"

Тут совпали интересы, конечно. В первую очередь НАБУ теряет приличный сектор влияния и возможность именно для политического пиара. Ну а сам Сытник сейчас на грани увольнения и спешит застолбить репутацию бунтаря, который пошел против системы и был уволен именно за это. А не за банальную коррупцию.

Нардепи від ОПЗЖ винайшли новий "механізм" для кнопкодавства. ФОТО, ВІДЕО

На пленарному засіданні Верховної Ради 18 грудня депутат Ларін змайстрував "новітній кнопконатискач" з трьох товстих книг та стосів паперу. Щоб натиснути ним на сусідню кнопку і залишитися непоміченим, Ларін прилаштував над пультом для голосування листівки з написом російською мовою "Мы за мир".

Росія відправила черговий, вже 12-й у цьому році, "гумконвой" на окупований Донбас

Зазначається, що переміщення цих російських автоколон, як і попередніх, відбувалося з грубим порушенням норм міжнародного та вітчизняного законодавства і погоджених з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста модальностей.

Олена Зеленська взяла участь у прикрашанні Дому з химерами, історичну пам'ятку перетворили на казкову локацію. ФОТО

Так, на час новорічно-різдвяних свят резиденція стала Домом таємничого М…, де розгортатиметься сюжет новорічного детектива. Запрошені діти не лише спостерігатимуть за подіями інтерактивної вистави, яка відбуватиметься в будівлі, а й стануть безпосередніми учасниками.

Чого чекати від переговорів щодо транзиту газу

До набору аргументів "Нафтогазу" за кілька днів до зустрічі додався ще один – Сенат США схвалив закон про оборонний бюджет, який містить положення про санкції проти компаній, причетних до будівництва "Північного потоку-2". Це – дуже вчасне і дуже вигідне для української стороні рішення. Хоча, в принципі, після голосування за цей законопроект у Палаті представників таке остаточне рішення Сенату США було очікуваним для "Газпрому" сюрпризом. Та все ж таки він сподівався, що йому вдасться вплинути на ситуації і відкласти це рішення Сенату. Але так не трапилося. 

Если Верховная Рада утвердит законопроект 2317, автогаз может подорожать до 17-18 грн/л – эксперт

Эксперт топливного рынка Александр Трохимец считает, что с 1 января 2020 года в Украине стоимость автогаза увеличится примерно на 5 грн за литр – до 17-18 грн за литр. Это произойдет, если Верховная Рада утвердит законопроект 2317, а Владимир Зеленский его подпишет.

The Washington Post: "Свергните Трампа!" Протестующие по всей стране требуют импичмента

Протестующие вечером в заснеженной Новой Англии скандировали "Dump Trump" ("Свергните Трампа"), в то время как те, кто вышел на марш в теплой южной Флориде, размахивали плакатами с текстом: "Объявите импичмент марионетке Путина".

Ейфорія від санкцій: чому "Північний потік-2" не поховає навіть рішення Конгресу США

Наприкінці року, за традицією, видання U.S. News and World Report оприлюднило цілу низку рейтингів 80 країн світу, складених за досить цікавою методологією, якій можна довіряти. Серед них варто відзначити рейтинг найвпливовіших країн, Most Powerful Countries, де Україна опинилася на 39-му місці з 80 держав, рейтинг яких вимірювався. Це зовсім непоганий результат, хоча минулого року ми були на 33-му місці (Росія, до слова, на другому місці у цьому рейтингу).

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona порадувала своїх фанатів пікантним фото

"Щось погода зовсім не новорічна: хворіють всі, снігу немає. Добре, хоч прилавки заповнені мандаринами", – підписала фото Alyona Alyona.

Науковці довели, що електронні сигарети збільшують ризик розвитку хвороб легенів – багаторічне дослідження

Дослідження також показало, що люди, які використовували електронні сигарети й одночасно з цим курили тютюн (а це найпоширеніша тенденція серед дорослих користувачів електронних сигарет), були схильні до ще більшого ризику розвитку хронічних захворювань легенів, ніж ті, хто використовував один із цих продуктів окремо.

Молодіжна збірна України з хокею стала бронзовим призером чемпіонату світу

Матч розпочався для "синьо-жовтих" невдало. Двічі естонські хокеїсти відзначилися в українських воротах. Але до перерви збірна України змогла зрівняти рахунок завдяки влучним прострілам Фелікса Морозова і Гліба Крівошапкіна.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTub

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини