MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 23 грудня 2019

726 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 19 грудня

Камеры в душевых как символ власти Порошенко

Так вот, вряд ли какими скрытыми камерами там можно снять реальный компромат: в раздевалках ходят в халатах либо полотенцах, которые выдают посетителям, душевые кабины с закрывающимися дверями. Да и кого нынче можно шантажировать невинными кадрами моющегося человека – что женщины, что мужчины.

Зеленський має почути Путіна

Вірю, що це може протверезити деякі "гарячі" голови серед нової української влади. Тих, що палко вірять у мирні ініціативи й із оптимізмом сідають за стіл переговорів із агресором. Серед іншого Путін сказав, зокрема, й таке: "…в ході створення радянського союзу споконвічно російські території, які до України взагалі не мали ніякого відношення, все Причорномор'я, західні землі російські були передані Україні з дивним формулюванням "для підвищення відсоткового співвідношення пролетаріату в Україні", тому що Україна була сільською територією. 

Щодня до слідства у справі Шеремета постає все більше запитань

Щодня до слідства у справі Шеремета з’являється все більше запитань. Щодня слідчі органи демонструють свою кричущу некомпетентність. Щодня суд доводить свою кричущу упередженість. Щодня влада переконливо демонструє свою "людиноцентричність" у найкращих традиціях режиму Януковича: в той час, лікарка Юлія Кузьменко вимагає судового процесу, але не може дочекатися в суді прокурорів – президент і його монобільшість весело бенкетують на новорічному корпоративі. Втім, чим більше таких разючих контрастів солідарності та беззаконня, трагедії та фарсу, щирості та відвертої брехні, тим більший в нас шанс спокутувати гріх 2014-го.

Самое важное в конце протокола и об этом молчат: три вопроса о газовом контракте

Есть информация, что российская сторона прописала в условиях контракта возможность не продлевать договор через пять лет по субъективным причинам. Это дает возможность Газпрому достроить "Северный поток 2" и другие газопроводы, а затем остановить транзит через Украину в 2024 году без каких-либо штрафных санкций, если Кремлю не удастся получить контроль над Украиной.

Захист оскаржив арешт сімферопольця Кашука в анексованому Криму

"Ми оскаржили постанову Київського районного суду Сімферополя про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Захист вважає рішення суду необґрунтованим з огляду на те, що Кашук у суді клопотав про домашній арешт. Також захистом долучені документи, що підтверджують наявність житла, а також малолітньої дитини. Крім того, Кашук не робив спроб до втечі", – сказав Шейхмамбетов.

Учора окупанти вбили 29-річного холодноярця. ФОТО

Загиблий був механіком-водієм. Завдяки високому зростові мав позивний "Маяк". "Не пив, не курив, дуже добрий механік-водій, золоті руки. Відмінний фахівець. Сказали – зробив. Зазвичай, таких людей не вистачає в армії. Це величезна втрата", – кажуть про бійця побратими.

Звʼязували вʼязнів скотчем, били інвалідів та неповнолітніх: Денісова розповіла про придушення бунту в Кропивницькому СІЗО

"Станом на 09 годину 20 грудня в Кропивницькому СІЗО виявлено померлого ув’язненого. Згідно з медичним висновком, причиною смерті є отруєння невідомою речовиною. Тілесних ушкоджень під час огляду трупа слідчо-оперативною групою не виявлено", – також повідомила Денісова.

Фурса: Для СБУ, похоже, "государство – это БенЯ"

СБУ в очередной раз пробило дно, доказав своими действиями, что Службу срочно надо реформировать. И показав, что одна из самых могущественных организаций в Украине, которую возглавляет ближайший друг президента, поддерживает Коломойского в борьбе против государства. Говоря языком СБУ – это измена. Предательство Родины. И много чего еще.

Вбивство саудівського журналіста Хашукджі: суд засудив п'ять осіб до смертної кари

Журналіст і критик влади Джамаль Хашукджі був убитий 2 жовтня 2018 року на території консульства Саудівської Аравії в Стамбулі.

Його тіло розчленували і знищили. Вбивство викликало зростання напруженості у відносинах Саудівської Аравії з Туреччиною, США та іншими країнами.

Авіація РФ бомбардує населені пункти Ідліба: 9 загиблих

За інформацією сил цивільної оборони Ідліба ("Білі каски"), жертвами повітряних ударів у ніч на 23 грудня стали ще дев'ятеро мирних сирійців. Ударів зазнали місто Маарат аль-Нуман та низка сіл.

Лавров обвинил Европу в насаждении русофобии в Украине

"Началось это "насаждение русофобии" задолго до того, как произошли события в феврале 2014 года и все, что за ними последовало. Так называемый первый Майдан был на рубеже 2004-го и 2005 годов... тогда Россия вообще никаким образом не могла ассоциироваться с этими событиями, но европейские политики, включая членов правительств европейских стран, членов НАТО, Евросоюза, заявляли публично: Украина должна выбирать – либо она с Европой, либо она с Россией", – утверждает он. 

Український фільм увійшов до списку картин з кращими костюмами

Фільм "Плем'я" опинився в списку поряд з такими яскравими фільмами, як "Готель Гранд Будапешт", "Стокер", "Чорна Пантера" та "Патерсон".

Єдина донька Кузьми Скрябіна вийшла заміж. ФОТО

Дочка фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка, який трагічно загинув чотири роки тому у ДТП, 22-річна Марія-Барбара вийшла заміж.

Український клуб потрапив у топ-15 найліпших в історії Ліги чемпіонів

Перше місце посів мадридський "Реал", який набрав 600 очок, друге здобула мюнхенська "Баварія" (474), третьою стала "Барселона" (446).

Серед українських клубів найвище розташувалося "Динамо", яке вибороло 11 місце, натомість донецький "Шахтар" – лише 32-й.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTub

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини