MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 23 січня 2020

274 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 23 січня

Портников: Режим Зеленського – це приречений союз дилетантів і пристосуванців

Хіба в соціальних мережах ми не бачимо подібних коментарів на цю тему? Хіба той же Арахамія чимось відрізняється від будь-якого звичайного користувача соціальних мереж або телевізійного глядача, який споживає низькопробну політичну продукцію олігархічних каналів? Хіба Арахамія очолив фракцію найбільшої партії країни тому, що займався політикою, має погляди, уявляє собі бодай приблизно контури політичних, економічних, соціальних процесів у сучасному світі?

Зеленський не хоче питати в Путіна про обстріли? ВІДЕО

Журналісти намагалися дізнатися, чи запитуватиме він Путіна, чому на Донбасі досі стріляють. Адже, про режим тиші також домовлялися у Парижі на зустрічі в нормандському форматі. Але від цього запитання Зеленський тупо втік.

Чемпионы по продаже перспектив, или Краткое содержание поездки "слуг народа" в Давос

Именно они являются главными потребителями смыслов, продуцируемых в тихом альпийском городке, даже если персонально не бьют ногами швейцарскую землю в эти дни. На фоне намёков, решений и трендов, формирующихся в глобальной мировой экономике, верхушка айсберга которой проявляется в публичной риторике давосских спикеров, отряд зрителей из Украины, восточно-европейского экономического карлика, выглядит стадом папуасов, попавших на выставку последних достижений IT-индустрии и отчаянно предлагающих производителям робототехники вкладывать деньги в украинские стартапы по производству стеклянных монист.

Союз "Укрзализныци" с Deutsche Bahn – долгожданное спасение или очередная авантюра?

Разумеется, нельзя сказать, что "Укрзализныця" совсем ничего не делает, чтобы улучшить жизнь пассажиров. Но делается это все как-то очень медленно и точечно. Да, на некоторых направлениях в вагонах уже поставили новые окна, появляются розетки и даже новые удобные матрасы, устанавливаются биотуалеты, которыми можно пользоваться даже во время остановок. Но одновременно в некоторых вагонах до сих пор можно наткнуться на продуваемые насквозь старые деревянные рамы, что простуда после дороги вам гарантирована.

"Давайте (не)посміємося". В Україні скасували виступи гумористичного дуету "Кролики"

Гумористи Володимир Данилець і Володимир Моїсеєнко планували дати свій перший концерт у Фастові 8 лютого в Міському палаці культури. При цьому більшість квитків на концерт були розкуплені, але тепер захід пропав з розкладу концертів в Україні.

У столиці назріла і перезріла проблема ремонту тепломереж. Дочекаємося?

Чому це важливо? Ні для кого не є секретом, що тепломережі в Києві – зношені, оскільки тривалий час ніхто і не думав нічого вкладати у їх реконструкцію, бо теплопостачання у столиці було "приватною справою" (і, очевидно, досить дохідною).

Смертельний коронавірус потрапив у Сінгапур: його зафіксували у туриста з Китаю

Там зазначили, що вірус виявили 23 січня у 66-річного китайця, який прибув до Сінгапуру 20 січня разом із сім'єю. Зараз чоловіка утримують в ізоляторі, його стан стабільний. Він звернувся до медиків через біль у горлі, згодом у нього з'явилася лихоманка.

З армії Південної Кореї звільнили першу в історії країни сержантку-трансгендера. ВІДЕО

Та після того, як стала жінкою, військове командування заборонило продовжувати службу. Формально у Південній Кореї немає заборони на військову службу для трансгендерів.

Путин внезапно заговорил о "группах смерти". Что здесь не так и почему сказанное им – пустой бред

"Что за уроды, откуда они берутся? Молодых людей втаскивают во всякие там суициды. Я когда в первый раз это увидел, то даже открыл рот и глаза. Не мог себе представить, что такие люди у нас существуют. Это мразь такая, – рассказал Путин, – Полиция к нему (создателю "группы смерти") пришла, он сразу чуть в штаны не наложил, в буквальном смысле. Понял, что дорога за решетку. Вот такая мразь этим занимается. Надо поработать над учебниками. Нужен комплексный подход для борьбы с этим", – эмоционально отметил российский лидер.

Анастасія Волочкова здивувала фанів оголеним фото на снігу, завбачливо прикривши можливість для коментарів. ФОТО

Користувачі помітили, що балерина виглядає дещо дивно і занепокоїлися її станом. "Анастасія, що ви пили і курили?", "До нарколога терміново", "Ось тут потрібно було і коментарі прикрити Вам Анастасія або не викладати це", "Перший раз бачу балерину, у якої зовсім немає слуху і почуття ритму в музиці", – коментували вони її відео.

"Наші Котики" – це спроба написати нову кінолітературу, якої в Україні насправді дуже мало – письменник

Це трагікомічна історія пригод трьох бійців АТО, що трапляються з ними під час бойового чергування на "найглухішій" з усіх можливих позицій фронту. Події фільму та книги розгортаються у 2014 році на початку війни. Opinion поспілкувався з письменником Валерієм Пузіком про книгу, кіно, літературу загалом і про те, хто вони – "Наші Котики".

 

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини