MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 січня 2020

359 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 січня

"После победы Зеленского все остановилось": отставка Суркова стала следствием провала в Украине, — росСМИ

"Решение было принято давно – это отложенная отставка. Как таковой последней капли не было. Накопилась критическая масса просчетов… Творческий подход к политике и управлению, который практиковал Сурков, хорош для постмодернистских театральных постановок…", – подытожил российский политолог Вадим Самодуров.

Береза: Главная цель работы украинской делегации в ПАСЕ – противостояние России и ее сателитам в Ассамблее

Задач на этой сессии несколько. Это, как максимум, не дать ПАСЕ проголосовать за изменение санкционной процедуры, а как минимум, ослабить это решение своими правками. И тут важно умение работать в кулуарах и убедить делегатов Ассамблеи поддержать украинскую позицию.

Монастирський: Випробувальний термін Авакова не закінчений, його можуть звільнити у разі розвалення справи Шеремета

"До його діяльності на сьогодні дуже пильна увага. І я вважаю, що якщо конкретно справа Шеремета розвалиться на очах – це, можливо, буде одним із приводів для того, щоб Арсен Борисович пішов із посади. Принаймні, масштаб цієї справи, громадського резонансу і підозрюваних іншого варіанту не залишає. Ця справа однозначно стане Рубіконом", – запевнив він.

"Миротворці" з УПЦ МП: ініціатива Сивоха відповідає російським інтересам

В історії були приклади, коли церкви долучалися до процесу примирення. Однак беззаперечно, що при старті цієї процедури повинні бути визначені сторони – учасники конфлікту. З ініціативи Сивоха видається, що сама УПЦ (МП) є поза конфліктом, а конфлікт точиться між двома групами людей, які є вірянами самої УПЦ (МП). Звідси і пропозиція звозити дітей із Донбасу до Почаївської Лаври.

"Язик – за порєбріком". Харків'яни розігнали проросійський мітинг партії Медведчука. ФОТОРЕПОРТАЖ

У суботу в харківських пабліках з'явилася інформація про те, що до будівлі Харківської ОДА 27 січня прийде мітинг партії "Опозиційна платформа – За життя". Організатором цього заходу виступав голова Харківської міської організації "ОПЗЖ" Андрій Лесик. Одразу ж проукраїнськи налаштовані громадські організації "оголосили збір", заявивши, що провести цей мітинг не дадуть.

Смертельный вирус из Китая гуляет по всему миру. Что грозит Украине?

Перекрыты обычные и железные дороги, не работает аэропорт и речной порт. Власти не выпускают из Уханя вообще никого. Местные жители в панике смели с полок магазинов еду и припасы. Главным дефицитом стали санитарные маски – без них никто не выходит на улицу. На заправках огромные очереди – водители запасаются топливом.

В Укрпошті розповіли, чи поширюється китайський коронавірус через товари

"Ми слідкуємо за ситуацією і знаходимося на постійному зв’язку з Міністерством охорони здоров’я в Україні та нашими партнерами в Китаї. Жодних доказів, які б свідчили про ризик поширення коронавірусу через товари, наразі не зафіксовано", – зазначають в компанії.

У авіакатастрофі загинув відомий баскетболіст Кобі Браянт, на борту гелікоптера також була донька спортсмена

Кобі Браянта вважали одним з найкращих баскетболістів Національної баскетбольної асоціації. До 2016 року він грав за команду НБА "Лос-Анджелес Лейкерс" на позиції захисника. Разом з командою він п'ять разів ставав чемпіоном НБА.

Українська піаністка Надія Шпаченко отримала "Ґреммі"

"Надія Шпаченко отримала звання доктора музичних мистецтв і магістра в університеті Південної Каліфорнії, який закінчила на "відмінно". Серед її педагогів – Джон Перрі в Лос-Анджелесі, Віктор Розенбаум у Бостоні, Віктор Дерев’янко в Ізраїлі, Серафима Шварц в Україні", – мовиться на сайті Національного симфонічного оркестру України.

"Мої думки тихі": історія непростих стосунків мами і сина

Cтолична публіка захоплювалась фільмом, а стрічку ніяк не везли в провінційні кінотеатри, режисер Антоніо Лукіч збирав нагороди – як от спеціальну премію журі на кінофестивалі у Карлових Варах (срібний глобус, який довелось поставити в коридорі, як зізнається Лукіч), та ще кілька вітчизняних нагород. Напевне, головні нагороди ще попереду, але визнання фейсбучної публіки фільм вже отримав.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини