MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 5 лютого 2020

181 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 5 лютого

Фурса: Действительно, социологи не нужны, если есть калькулятор. А если есть эксель…

И люди в шоке. Как так, как он мог. Такой молодой и талантливый. И котиков любит. И тут на тебе. Дубилет, сын Дубилета. Надежда и опора. Такой молодой и перспективный министр-няшка, почти как Хомутынник 10 лет назад. Так хотели, так видели в нем будущего премьер-министра. Особенно Игорь Валерьевич, спал и видел. И мечтал. И вот теперь забрали мечту у человека. Или еще нет? Не забрали?

Казарин: Главная задача Украины – просто пережить Зеленского

У нас довольно молодая страна. Мы любим риторически состарить ее на тысячу лет, но это не более, чем лукавство. Наш опыт государственности подбирается к тридцатилетию – и он моложе любого из тех, кому выпадало Украиной руководить.

Фінальна очистка: навіщо влада змінює закон про люстрацію

Рішення ЄСПЛ "Полях та інші проти України" від 17 жовтня 2019 року безпосередньо стосувалося обставин звільнення через люстрацію п'яти українських чиновників. Ними виявилися екс-прокурори В'ячеслав Полях та Олександр Ясь, колишні працівники податкових органів Роман Якубовський і Дмитро Басалаєв, а також екс-співробітник районної держадміністрації в Донецькій області Сергій Бондаренко.

Головаха: Україна ризикує опинитися поруч із Сомалі та Суданом – країнами, які не проводять перепис

Який вплив матиме перепис на політику? Для початку можна було б навести лад з реєстром виборців. Ми ж не знаємо, скільки їх у нас, і з цим можна маніпулювати як хочеш. Нині наш реєстр виборців не співпадає зі статистикою — там стільки мертвих душ! Аби будь-що робити, треба мати дані перепису. 

Справа Шеремета: суд продовжив нічний арешт військовій медсестрі Яні Дугарь

13 грудня 2019 року Печерський райсуд обрав Дугарь запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. 24 січня 2020 року цей же суд замінив цілодобовий домашній арешт на нічний. Термін його дії спливає 8 лютого 2020 року. Захист Дугарь подав клопотання про зміну запобіжного заходу.

Коронавірус 2019-nCoV – близький родич атипової пневмонії SARS. Отримані нові дані про вірус-убивцю із Китаю

З'ясувалося, що ДНК коронавірусу з Уханя на 80% збігається з генетичним кодом збудника важкого гострого респіраторного синдрому SARS, спалах якого 17 років тому забрав понад 700 життів.

Бабченко: Зачем эвакуировать потенциально зараженных людей из центра вспышки смертельно опасной заразы, способной уничтожить весь мир?

Медицина в Китае – дай Бог каждому, больницу за десять дней построили, лаборатория, которая, я так подозреваю, примерно знает, что это за вирус и как его лечить – там же, исследования идут семимильными шагами, если вакцина будет найдена – то она будет найдена именно здесь. Ну так и какой смысл.

У США демократи оголосили перші результати виборів свого кандидата у президенти

Зазвичай, хто виграє кокуси в першому штаті, той їх виграє і в решті й стає єдиним кандидатом від демократів. Піту Буттіджеджу 38 років.

Европа больше не является безопасным убежищем для врагов Кремля

Не успел "Новичок" растворится во влажном воздухе Солсбери, чудом не забрав жизни семейства Скрипалей, а пороховые газы от выстрелов развеется в Берлине, забравшие жизнь Зелимхана Хангошвили, как на севере Франции, в гостинице Лилля было обнаружено тело чеченского блогера Имрана Алиева, критиковавшего режим президента Чечни Рамзана Кадырова, со множественными ножевыми ранениями.

Mamma Mia! Легендарний гурт ABBA планує випустити нові пісні у 2020 році

"Вони вийдуть в цьому році. Думаю, вже після літа. Але я можу тільки припускати, тому що поки не зовсім впевнений. Але я так думаю, – зазначив він. – Не варто нічого обіцяти, але якби я сам все вирішував, то випустив би їх у вересні. Я не можу приймати це рішення самостійно. Але це те, до чого ми прагнемо".

"1917" – особиста драма кількох учасників великої м'ясорубки

Режисером "1917" став Сем Мендес. Коли ми говоримо "Сем Мендес" – маємо на увазі насамперед "Красу по-американськи", дебютний фільм режисера, який отримав одразу 5 статуеток "Оскар" (у тому числі і за режисерську роботу). По-друге, маємо на увазі "007:Скайфолл", один з кращих фільмів за всю історію "бондіани". У третю, четверту чергу – театральні постановки з Ніколь Кідман тощо. Утім, тепер Сем Мендес надовго – режисер "того самого "1917".

Скандал в Барселоне. Руководителю клуба грозит увольнение из-за Месси – СМИ

Согласно информации RAC 1, на среду, 5 февраля, президент клуба Хосеп Мария Бартомеу назначил экстренную встречу со спортивным директором после его интервью, данного каталонским СМИ, и ответа на него аргентинским футболистом.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини