MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 23 квітня 2020

349 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 23 квітня

Ми мінятимемо міністрів, поки в нас не буде ідеального уряду, – Зеленський. ВIДЕО

"Якщо хтось із міністрів завалив роботу, не може виконувати свої обов'язки, я як президент впливатиму, робитиму все, щоб того чи іншого міністра міняли на іншого. І будемо ми це робити до того моменту, поки не зробимо ідеальну державу, коли кожна людина, кожен міністр перебуває на своєму місці", – сказав Зеленський. 

 

Похоже, за год Зеленский так ничего и не понял – политолог

Привязка к количественным показателям в отрыве от качества. Это и про 180 принятых законов, и про самую молодую по возрасту Верховную Раду. Но количество – это хорошо, когда оно переходит в качество, и когда оно подчинено какой-то цели/задаче, а не просто само по себе.

Политтехнолог: Саакашвили – это политический ядерный реактор. Помните, чем это закончилось для Порошенко?

А если и понятия не иметь, где у него рычаги и кнопки управления и не изучить инструкцию для пользователей, и думать, что запустив его в работу можно просто использовать его, как выставочный экземпляр – для красоты и собственного PR, получите вместо реактора – ядерную бомбу, которая от перегрева, может снести ваш президентский дворец.

После проигрыша судов всех инстанций у Авакова решили вообще засекретить тему выдачи наградного оружия

Журналисты просили предоставить статистику о количестве изданных министром приказов о вручении наград "Огнестрельное оружие" за текущий год, количестве выданных по этим приказам единиц огнестрельного оружия, а также предоставить копии приказов.

В Україну прибула "Мрія" з рекордним медичним вантажем з Китаю. ВІДЕО

"Сьогодні ми зустрічаємо "Мрію" і великий вантаж з Китайської народної республіки. Наша "Мрія" привезла в Україну 12 мільйонів масок як для лікарень, так і для аптечних мереж, привезли близько 260 тисяч захисних окулярів для медиків і понад 100 тисяч захисних костюмів 5-го рівня захисту", – зазначив Зеленський.

Обличчя українських медиків, які рятують хворих від вірусу: волонтерський штаб запустив благодійний фотопроєкт

"Розуміючи всі ризики для себе та власних родин, медичні сестри кожного дня йдуть на роботу й приймають виклик вірусу. Ми сфотографували медичних сестер інфекційного відділення Олександрівської клінічної лікарні, яка однією з перших стала опорною. Життя кожної з них змінилося. Деякі вже декілька тижнів вимушені жити окремо від власних сімей", – розповідають у волонтерському штабі. 

Чи можуть виселити із лавр України Московський патріархат за порушення карантину?

Порушення карантину в час пандемії коронавірусу – не перший випадок, коли великі монастирі УПЦ (Московського патріархату) демонстративно порушують законодавство і так само демонстративно уникають відповідальності. Вони вважають, що оскільки вони відділені від держави, то державні закони на них не розповсюджуються. В Україні людина у рясі часто позиціонує себе "над законом", тобто церква окремо, а законодавство окремо. І це не тільки про УПЦ (МП), це і про інші конфесії, просто Московський патріархат найбільш виразно і найбільш пихато це демонструє.

Bloomberg: Цены на нефть могут рухнуть в мае до минус $100 за баррель

Bloomberg отмечает, что места в нефтехранилищах заканчиваются, чего никогда не случалось раньше. По словам экспертов, через несколько недель мест для хранения сырой нефти может не остаться. В результате цены на нее будут на уровне нуля во многих частях мира, а в некоторых случаях могут стать отрицательными.

Financial Times: США рискуют провалиться в двойную экономическую депрессию

Тем не менее, соблазн пойти на V-образное восстановление экономики до ноябрьских выборов выглядит слишком хорошо для Дональда Трампа. Публичное обсуждение перспектив второй вспышки в настоящее время запрещено среди ученых правительства США. В среду Трамп фактически заткнул рот Роберту Редфилду, главе Центров по контролю за заболеваниями, после того, как он предупредил о втором, еще худшем, всплеске коронавирусной инфекции этой зимой. По словам Белого дома, мистер Редфилд хотел сказать, что каждый американец должен регулярно делать прививки от гриппа.

Нефтяная война между Саудией и РФ продолжается. Хоть и не публично

Лишь в этом месяце Саудовская Аравия заняла $ 7 млрд. Благо, внешние акторы без проблем дают им деньги из-за позитивной кредитной истории и обширных связей саудитов за рубежом.

Фільм "ДАУ. Дегенерація": прокуратура відкрила справу через можливе катування дітей

Зйомки фільму завершили у 2011 році, але прем’єра проєкту відбулась у 2019 році в Парижі.  Частина "Дау. Наташа" взяла участь у конкурсній програмі 70-го Берлінського кінофестивалю. Нещодавно частини фільму виклали у вільний доступ у мережі.

Флойд Паттерсон: як "Джентльмен боксу" закінчив кар'єру після поєдинку з Мухаммедом Алі

"Кажуть, ніби я боєць, якого частіше за інших збивали з ніг. Але я також і підіймався частіше за інших", – говорив Флойд Паттерсон.

Він пішов з життя у травні 2006-го – боксер, який зайняв почесне місце в історії, дуже скромна, ввічлива і вихована людина. Недаремно ж – "Джентльмен боксу".

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини