MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 квітня 2020

174 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 квітня

Україна може вийти з карантину швидше, ніж заплановано – Шмигаль

Мінекономіки та МОЗ розробили критерії роботи та алгоритми контролю продовольчих ринків. Шмигаль нагадав, що рішення про відкриття понад 280 ринків можуть ухвалити вже 29 квітня. Кількість ринків може бути збільшена, якщо вони дотримуватимуться правил.

Александр Кочетков: Почему Саакашвили и почему сейчас?

Денис Шмыгаль, в отличие от Владимира Зеленского, совершенно не обладает актерским даром. Не надо слушать его казенные выступления премьера на брифингах, достаточно посмотреть на его кислую физиономию, чтобы понять: все плохо. Экономика поражена вирусом коррупции и неэффективности, но от этого карантин не спасает, а рецептов для ее оздоровления у правительства нет. Единственный вариант — аппарат искусственной вентиляции, в роли которого выступает МВФ, который не лечит, а так-сяк поддерживает жизнь.

Гра в патріотизм скінчилася. Держава перейшла під правління антимайдану, – думка

На закритому засіданні уряду, без обговорень і без звітів, без пояснень і без попереджень знімати з посад будь-кого по політичній статті ("звільнення без підстав") – таке можуть робити лише дві людини: путін у росії і Єрмак в Україні. Цю зловісну статтю, яка дозволяє без підстав із політичних міркувань зняти будь-кого будь-коли, "слуги народу" зумисне протягнули в закон, аби в майбутньому президент антимайдану міг зачищати владу під вимоги свого північносхідного патрона. Це нагадує "особое совещание", яке без присутності обвинуваченого виносило судові рішення в сталінські часи.

Дело Приватбанка: украинские суды продолжают подыгрывать олигархам

Плохо, что Суд говорит о давлении со стороны СМИ, когда те самые СМИ просто просят судей обратить внимание на текст иска Суркисов в Лондоне, где они прямо пишут о своей связанности с Коломойским, хоть в Украине они доказывают, что не связанные. Это ведь не так сложно для судей, взять и почитать. Официальный документ. Но теперь это называют давлением.

Проблеми тільки починаються. Чи можливий в Україні польський сценарій з COVID-19

Станом на 26 квітня в Польщі проводилося 7 679 тестів на мільйон населення (в Україні – 2 044), загалом проведено 290 633 тестів (в Україні – 89 373). Тож збіг даних є суто випадковим. І він геть не означає подібності епідеміологічних ситуацій. Ба більше, має лише насторожувати, адже при майже однаковій кількості хворих ми знаходимось на початку того шляху, який Польща вже пройшла. 

Політичне переслідування адмірала Воронченка стане державною зрадою на користь Росії – заява

Ми, представники об’єднання "Морська експертна платформа", заявляємо про те, що наміри влади вручити адміралові Ігорю Воронченку повідомлення про підозру в увчиненні державної зради є нічим іншим, як політичною розправою над ним, а також над його військовим і політичним керівництвом.

Россияне открыто глумятся над ложью медведчуковских приживалок о "внутреннем конфликте" – Казанский

"Точнее, часть российской армии – по факту неформального нахождения региона (ДНР и ЛНР) в составе России, – отметил оккупант. – "Армии ДНР" как таковой не существует, как не существует "армии Москвы" или "армии Ростовской области".

Смерть вождя – надія на послаблення кошмару. Але у Північній Кореї все інакше

У міркуваннях про Північну Корею неодмінно постає тема їжі та голоду – зрештою, як і в усіх тоталітарних режимах минулого століття. Перед проблемою елементарного виживання кудись на задній план відходить усе інше – тотальна несвобода, брак надій, наявність трудових таборів і переслідування дисидентів. Та й хто такі дисиденти в КНДР після десятиліть великого тоталітарного експерименту? За які провини можна потрапити в число ворогів народу у країні, де про свободу вже ніхто не пам'ятає й ніколи не мав і не міг мати її в досвіді?

Об all inclusive придется забыть: в Турции рассказали о новшествах для иностранных туристов

Из новшеств, которые ожидают туристов — отсутствие популярных шведских столов по системе «все включено». Таким образом местные власти хотят стимулировать туристов останавливаться не только в крупных отелях, но и небольших гостиницах, а также ходить по магазинам.

Financial Times: Сестру Ким Чен Ына готовили к власти с подросткового возраста

"Это девушка, у которой был мастер-класс по северокорейской политике", – сказал Мэдден Financial Times, добавив, что Ким Ё Чжон регулярно посещала и созывала важные встречи и произвела впечатление на Си Цзиньпина на встрече с ним. "Никто другой не придет, кроме нее". 

Непривітаний: Микола Зеров був "винен" лише тим, що мав яскравий талант

Народився в багатодітній сім’ї. Брат Михайло відомий в українській літературі під псевдонімом Михайло Орест. Брат Дмитро Зеров – ботанік, академік. Ще один брат пізніше стає доктором наук, дві сестри – лікарками. Величезний рід Зерових, такі роди – фундамент нації, був понівечений репресіями. Брати, які залишилися тут, були залякані смертю Миколи…

В УАФ назвали головну умову для відновлення сезону

"Національні чемпіонати можуть відновитися тільки після рішень урядів кожної країни щодо можливості проведення таких змагань. Якщо є заборона, то асоціація не має права поновлювати змагання і ризикувати здоров'ям футболістів, тренерів, арбітрів через свої рішення", додав президент УАФ.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини