MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 28 квітня 2020

278 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 28 квітня

Ні фільму, ні президента, ні людини: провальний підсумок провального року Зеленського

У Зеленського ж глядачеві подають годину пропаганди, розповідаючи про ключові теми з життя держави й суспільства без найменшого натяку на конфлікт або складні рішення. "Поки що не зупинили вогонь на Донбасі, але зупинимо". "Поки що не перезавантажили владу, але перезавантажимо". "Був занадто ліберальний з деякими особами, але їх не змінити. Тепер би чинив інакше". Жодного пояснення або осмислення у стрічці немає.

Руйнування інституцій бумерангом ударило по тих, хто його розпочав – Пекар

Дві години я сварився з Олександром Стародубцевим і Світланою Котляревською на стратегічній сесії Національного агенства з питань державної служби, пояснюючи, що "політичні звільнення" можуть бути лише протягом нетривалого надзвичайного режиму ручного керування, а надзвичайний режим ручного керування за визначенням мусить бути обмеженим у часі – іншими словами, скринька Пандори мусить автоматично зачинитися через певний час, інакше поглине тих, хто її відкрив.

Цушко – ознака провалу концепції "тільки нових облич" у владі

Президент шукає більш ефективних виконавців і прагне дотриматися балансу молодості й досвіду. Це очевидно, якщо подивитися на призначення, які сталися в березні, і ті, що обговорюються зараз (за деякими виключеннями). Як правило, йдеться про досвідчених управлінців, які вже працювали у владі і мають досвід розв’язання конкретних управлінських проблем.

Журналістка: Очевидно, що владі вигідний цей гібридний карантин, суворість якого компенсується необов’язковістю дотримання

Очевидно, що робота таких торгових точок – не випадковість. І вони не є непоміченими. Як і робота тисяч інших підприємств Києва, куди щоранку поспішають люди, створюючи затори на дорогах.

Наталія Мосейчук: Де рівність перед законом? Скільки влада буде плювати в народ?

Так де ж рівність перед законом? Де ж служіння? Може, я не в курсі і ресторан готує обіди для медиків Олександрівської лікарні, що по сусідству?! Та наче ні. А чому тоді ресторан депутата працює, а сотні по Києву – ні. Чому його криза не торкнеться, а сотні вже не відкриються ніколи?

"Якби була можливість повернути той вечір, діяв би інакше!" Тука шкодує, що у 2014 році не штурмували Києво-Печерську лавру

"Але, щось в мене всередині клацнуло: – Не треба ніякого штурму! Нам ще тільки релігійних чвар не вистачає! Домовились з правоохоронцями: разом з ними піти і перевірити, що відбувається всередині Лаври. Через деякий час повернулись "делегати": ніякого двіжу на теритрії не бачили. Набат продовжував свій заклик.

Период самоизоляции для жителей Нью-Йорка "самозакончился". ФОТОФАКТ

Зашел теплым субботним днем в Центральный парк и немного прифигел от увиденного. Людей на дорожках и газонах было столько, что отличить этот день от обычного можно было разве что только по маскам на лицах большинства посетителей.

У побережья США собрались десятки танкеров: им некуда отгружать нефть. ФОТО

По данным Kpler SAS, которая отслеживает движение танкеров, более 20 миллионов баррелей нефти – это самый большой объем нефти, когда-либо плавающий у западного побережья США за один раз.

Дешевая нефть – это то для китайцев. Россияне обойдутся

Росстат опубликовал данные о ценах на топливо по итогам марта. То есть, когда нефть была дешева как никогда, европейцы и китайцы радовались подешевевшему топливу. В России потребительские цены выросли на 0,1% по сравнению с февралем и 0,4% по сравнению с декабрем прошлого года. При этом цены производителей на автомобильный бензин выросли в марте на 0,9% по сравнению с февралем и на 7,1% относительно декабря прошлого года. Если сравнивать с мартом 2019 года, то цены производителей оказались на 19,4% выше.

У мережі з'явилася онлайн-виставка в будинку Фріди Кало

Головна експозиція всієї виставки – це жовта кухня і стіл, де подружжя проводило час з революціонером Левом Троцьким, який жив по сусідству (його будинок розташований через дорогу). У сусідній кімнаті знаходиться ательє художниці, в якому є фарби й мольберт.

Правительство Великобритании призывает возобновить футбольный сезон, чтобы поднять настроение болельщикам – Daily Mail

УЕФА попросил ассоциации предоставить планы по доигрыванию сезона до 27 мая. Как альтернативу в организации готовы принять различные сокращенные форматы завершение сезона: в виде плей-офф или мини-турниров.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини