MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 28 травня 2020

179 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 28 травня

Портников: США відкрито попередили Зеленського, якщо не зрозуміє – серйозні проблеми гарантовано

Не потрібно тішити себе ілюзіями, що це – лист відставників, які просто хочуть нагадати про себе. Американські посли, навіть у відставці – люди системи. І це дуже різні люди, із різними зв'язками в американських політичних колах. Когось призначали президенти-республіканці, когось – демократи. Для когось посада посла в Україні була вінцем дипломатичної кар'єри, а для когось – одним із етапів. І вплив такої людини – ну, наприклад, Джона Тефта, який до посольства в Києві керував диппредставництвами в Литві та Грузії, а з української столиці вирушив до Москви – не визначається перебуванням в Україні.

"Партія мерів": якою вона може бути й чи матиме шанси на виборах

Партія "УДАР" постала напередодні місцевих виборів у 2010 році, партію "Самопоміч" – теж створювали під місцеві вибори у Львові, "УКРОП" – у Дніпрі, а "Стратегію" – під місцеві вибори у Вінниці. Всі ці партії мали амбіції на вплив на національному рівні, всі робили спроби походу у велику політику й усі, зрештою, зазнали фіаско та маргіналізувались. Сьогодні це знову партії регіонального рівня.

Журналістка: Зеленський – перший президент, який попер буром на всю інтелігенцію з її культурою

Петро Порошенко довів мистецтво приборкання культури до абсолюту. Жоден представник інтелігенції не посмів йому дорікнути ні Московським патріархатом, ні цілуванням ручок Алли Пугачової, ні організацією культурних вечорів для посла Росії. Немає жодних сумнівів – Порошенку стати головним другом всього українського було непросто. Це роки безперервної системної роботи.

У Довженко-центр прийшли з обшуками, влада цілеспрямовано нищить культурні інституції – журналістка

Дивіться, зараз просто в нас на очах знищують одну з небагатьох культурних інституцій, яку п'ять років колосальними зусиллями створювали Іван Козленко та його команда. Буквально з руїн закинутої промзони.

Росія знову погрожує Україні "непоправними наслідками". Настав час для плану "Б", — політик

Настрої мешканців ОРДЛО нам також відомі: понад дві третини підтримують Росію і своє майбутнє пов’язують з Росією – не з Україною. І не Росію, а Україну там вважає агресором переважна більшість населення. Тож кого, куди і навіщо українська влада хоче прискорено реінтегрувати за таких умов? І чим для України обернулася б така реінтеграція? Думаю, наслідки всім зрозумілі й вони невтішні.

Хто і навіщо маніпулює даними про кількість вугілля, вивезеного з тимчасово окупованого Донбасу?

Власне, про зухвале використання природних ресурсів України на окупованих територіях та про важливість врахування економічного компоненту в сучасних конфліктах, особливо між Україною та Росією 9 січня 2019 року в ефірі ТК "Прямий" розповідав тодішній міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш.

Gazeta Wyborcza: У Лівії воюють завербовані діти з Сирії

Після нетривалого тренування дітей відправляють на фронт для участі у боях поруч з солдатами армії прем'єр-міністра Лівії Фаїза аль-Сараджа. У війні проти сил Халіфа Хафтара його підтримує президент Туреччини Раджеп Таїп Ердоган, - пише Gazeta Wyborcza. На полі битви у Лівії зараз щонайменше 150 підлітків з Сирії. Вони отримують зарплату до 3 тисяч доларів на місяць. Загалом, теоретично вони повинні воювати 90 днів.

Путин спешит объявить о победе над вирусом

Кто эти специалисты, Путин не объяснил. На основании каких данных он сделал вывод, что через месяц в России, сейчас занимающей третье место в мире по числу инфицированных, станет возможным проводить парады, тоже неясно. Одновременно сразу несколько СМИ сообщили: Кремль, вероятнее всего, предложит провести в июле и не состоявшееся в апреле голосование по поправкам в конституцию. В качестве дат называют 1 или 8 июля.

Пекін схвалив закон, що обмежує автономію Гонконгу

Напередодні державний секретар США Майк Помпео поінформував Конгрес, що Гонконг не може вважатися таким, що має широку автономію у складі Китаю через законодавчу ініціативу Пекіна. Ухвалення зазначеного законопроєкту може завдати шкоди статусу Гонконга як ключового азійського фінансового центру.

США возобновляют санкции против всех объектов иранской ядерной программы

По словам чиновника, указанные санкции вступят в свою законодательную силу уже через два месяца. В частности, Америка решила дать 60 дней льготы для тех компаний, которые хотят завершить своей сотрудничество с Ираном и которым требуется время для разрыва всех контрактов о взаимоотношениях.

У Києві відкрили унікальну виставку "Аліса в країні див", для створення якої використали 50 тисяч квітів. ФОТО

"Розпочинається літній сезон, коли в парках та скверах Києва особливо людно. І мені дуже приємно відзначати, що все більше киян обирають для прогулянок та відпочинку відремонтовані парки і сквери. Заради цього ми і працюємо. Дякую колективу міського зеленбуду, завдяки зусиллям якого проводяться достойні й красиві заходи. Наприклад, над створенням виставки «Аліса в країні див» 40 фахівців працювали понад 2 місяці. Додаткових коштів для виготовлення композицій не виділялось. Ми запрошуємо усіх охочих відвідати захід", – розповів Петро Пантелеєв.

Как правильно бегать на улице: советы для новичков

Важно выявить потенциальные риски до начала пробежек. Существует методика Functional Movement Screen – функциональная оценка движений. Она позволяет увидеть, как двигаются и взаимодействуют суставы и понять, какие движения могут быть потенциально опасными для конкретного человека. Эту методику мы применяем на фитнес-тестировании в hiitworks. Когда нет возможности посетить фитнес-тестирование, можно обследоваться у ортопеда. Если диагностировали плоскостопие или есть проблемы с коленями, с бегом нужно быть очень осторожным.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини