MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 28 липня 2020

170 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 28 липня

Обстріли під час "тиші": коли Зеленський визнає, що його ідея провалилася

Особливо збурила патріотично налаштованих українців заборона на наступальні і розвідувально-диверсійні дії, а також на використання будь-яких видів літальних апаратів, що автоматично ставить поза законом як повітряну, так і наземну розвідку. А деякі гарячі голови навіть почали розганяти панічні меседжі про те, що у бійців ООС взагалі забрали всю зброю.

Підписані у певний історичний момент "Мінські домовленості" цілком можна розглядати як капітуляцію – Олещук

Це зовсім не означає, що ми не можемо давати цьому всьому політичні оцінки. Наприклад, той факт, що Порошенко поїхав з України в день, на який була призначена чергова акція "Руху опору капітуляції", означає лише одне - сам Порошенко цю акцію серйозно не сприймає. Так само як і "загрозу капітуляції" тут і зараз. Очевидно, що зараз для нього це лише тема, "аби поговорити". І його дії це виразно демонструють.

Люблинский треугольник: Украина, Литва и Польша объявили о новом формате сотрудничества

«Сегодня мы создаем „Люблинский треугольник“. Это формат, который станет важным элементом развития и укрепления Центральной Европы, а также укрепления Украины как полноправного члена европейской и евроатлантической семьи», — сказал Кулеба.

Журналіст навів конкретний приклад антиукраїнської цензури на проросійських телеканалах

Коли торік на Луганщині у виборчому окрузі у прифронтовому місті Щасті програвав брат Медведчука, то медведчуківські телеканали працювали там у режимі 24/7. З увімкненнями та трансляціями.

А тут такий ігнор топ-теми дня: чи дотримуються путінські війська перемир'я.

Чому проігнорували?

У каждого преступления есть свой финансовый след – Алексей Кущ

Есть там столбец "рефинансирование НБУ", то есть кредиты, выданные коммерческим банкам со стороны регулятора.

Эти данные как раз и показывают вектор "независимости" таких руководителей как Кубив, Гонтарева и другие.

Смолий, кстати, был действительно "независимым", никому ничего не давал, его "независимость" проявлялась в выпуске депозитных сертификатов и молчаливом укреплении курса гривны в 2019-м.

На базе отдыха во Львовской области погиб 41-летний львовянин. Он взорвался в машине

Обстоятельства происшествия устанавливаются. Решается вопрос относительно правовой квалификации дела. Как уточнили в сообществе “Варта 1” в соцсетях, трагедия произошла на турбазе “Княжеские озера”.

Тест на Крим: чи змінять вибори в Білорусі відносини Києва з Мінськом

Натомість і опозиція, відчувши запит на зміни в суспільстві, демонструє небачену активність. Проводячи по три зустрічі з виборцями у різних містах впродовж одного дня, опозиційний "тріумвірат" у складі кандидатки в президенти Білорусі Світлани Тихановської, керівниці передвиборного штабу Бабарико Марія Колесникової і дружина Валерія Цепкало Вероніки явно зумів забезпечити собі підтримку далеко ширших кіл білорусів, ніж то вдавалося опозиціонерам під час будь-яких попередніх президентських виборів. У такий спосіб, з'явилися ненульові шанси на те, що у Білорусі в той чи інший спосіб за декілька тижнів може бути новий президент.

Байден победит Трампа с вероятностью в 91%

Результаты выборов в США определяются не большинством голосов избирателей, а количеством голосов в коллегии выборщиков, число которых зависит от результатов голосования в конкретных штатах. Таким образом, победа кандидата зависит от того в каких штатах он победит, так как количество выборщиков в каждом штате разное.

Суд взыскивают 5,5 млн гривен с художника Ивана Марчука: подробности события

Истцом в деле выступил Киевский городской совет, представители которого заявили о невыполнении выставочным центром условий договора аренды земельного участка площадью 0,65 га в центре города — по адресу Михайловская площадь, 1 — в части внесения арендной платы.

Началась эра пандемий: млекопитающие и птицы переносят 1,7 млн. вирусов. Изучено менее 0,1% от этой цифры

По его словам, каждая пандемия начинается именно так. Например, на первый взгляд безобидная человеческая деятельность, как употребление в пищу диких животных может вызвать вспышку, которая приведет к пандемии. В 1920-х годах, когда впервые возник ВИЧ на территории нынешней Демократической Республике Конго, первым зараженным мог быть человек, порезавшийся во время охоты на шимпанзе.

У "Динамо" оприлюднили листування між Суркісом та Луческу

Супроводжуючи електронне послання телефонним дзвінком, пан Луческу акцентував у розмові з президентом «Динамо» на тому, що не хотів би своєю присутністю в команді створити будь-які проблеми сім'ї Суркісів. Тому, перебуваючи під незгладимим враженням від реакції частини київських уболівальників і ЗМІ у зв'язку з його запрошенням до «Динамо», Мірча змушений був поділитися з Ігорем Михайловичем деякими сумнівами.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини