MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 серпня 2020

301 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 18 серпня

Выборы в Украине могут перенести? В Комитете избирателей назвали условие

"Как мне кажется, это немного нелогично, если выборы не проводятся на территории Ивано-Франковской области, то почему они должны не проводиться, например, на территории Сумской области, если там все нормально", – отметил Рыбачок.

Фокін ввійшов до складу української делегації в ТКГ щодо Донбасу

Президент Володимир Зеленський увів до складу делегації України для участі в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі (ТКГ) Прем'єр-міністра України в 1990-1992 роках Вітольда Фокіна.

К границе Беларуси идет военная техника РФ: поможет ли Путин остаться Лукашенко при власти

Нынешняя ситуация в Беларуси довольна схожа с событиями в Украине в конце февраля-начала марта 2014 года, когда тогдашний действующий президент Виктор Янукович отправил Путину письмо с просьбой ввести на территорию Украины российские войска. Такое решение обернулось для нас аннексией Крыма и оккупацией части территорий Донецкой и Луганской областей. А тем временем российские и белорусские СМИ сообщают о движущейся военной технике с РФ к границе с Беларусью. Ожидает ли Республику судьба Украины – узнавал "Апостроф".

Від Шеварднадзе до Асада: чотири сценарії виходу з білоруського глухого куту

 Майже повна внутрішня делегітимізація режиму президента Олександра Лукашенка в ході безлідерських мирних всенародних мітингів, масового статечного руху та страйків на підприємствах, і це в умовах низького рівню гнучкості президента Лукашенка в питаннях проведення перевиборів на демократичних засадах.

У Білорусі знайшли мертвим директора музею, який відмовився підписати протокол виборчкому

«З ним був ще один хлопець - я не пам'ятаю його прізвище, називати не буду. Вони удвох не підписали підсумковий протокол. За словами сина, за них розписалися. Він дзвонив дружині і про це розповідав», - зазначив чоловік.

"Распятый мальчик version 2.0" – Аласанія відреагував на скандал, що розгорівся довкола дитячого Євробачення

Його бабуся Лариса Володимирівна розповіла "Країні", що заявку хлопця на участь анулювали через виконання пісні "Смуглянка". При цьому з мережі зникло відео, де юний талант виконав пісню "Джамайка" українською мовою. Варто зазначити, що це відео набрало понад 12 тисяч лайків, а це значить, що він лідирував.

Експерти з кібербезпеки розповіли про нову схему шахрайства в Instagram

«Розуміючи популярність соціальних медіа, кіберзлочинці постійно придумують нові схеми для обману і крадіжки грошей у користувачів. Останнім часом стає поширеною шахрайська схема зі створенням копій Instagram-акаунтів... І хоча здається, що перш ніж перерахувати гроші навіть добре знайомій людині, користувачі обговорюють це з власником облікового запису через іншу форму зв'язку або ретельно аналізують ситуацію, на жаль, часто люди все-таки стають жертвами кіберзлочинців», - йдеться в повідомленні.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини