MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 14 грудня 2020

141 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 14 грудня (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила).

Всесвітній банк дав Україні новий кредит і спрогнозував різке зростання бідності

Всього Всесвітній банк виділить 750 млн доларів (21,1 млрд грн) кредиту, який витратять на боротьбу з бідністю в Україні.

Рада виконавчих директорів Світового банку ухвалила рішення виділити Україні кредит у розмірі 300 млн доларів (близько 8,4 млрд грн). Гроші повинні витратити на соціальний захист.

Як повідомляє Оbozrevatel, про це йдеться на офіційному сайті банку, інформує UAINFO.org.

Скандальний суддя Вовк вирішив передати справу Татарова з НАБУ до ДБР – Слідство.Інфо

Суддя Печерського райсуду Києва Сергій Вовк ухвалив передати справу, в якій фігурує заступник голови Офісу президента України Олег Татаров з Національного антикорупційного бюро до Державного бюро розслідувань.

Відповідне рішення суддя Вовк ухвалив 14 грудня, повідомляє журналіст «Слідства.Інфо», інформує UAINFO.org.

До Печерського суду надійшов позов від адвоката одного з підозрюваних у цьому кримінальному провадженні. Захисник просив передати справу до ДБР. На його думку, зараз нібито існує порушення підслідності, тому НАБУ розслідувати це кримінальне провадження не може.

Зеленский и его "прислуга" жаждут закрыть рот СМИ – Береза

«Тут такое дело, что Украине может сильно прилететь за инициативу #моносброда. И будет очень больно. А начнётся все с того, что Украина попадет под мониторинг ПАСЕ. И могу гарантированно сказать, что если попасть под мониторинг Ассамблеи легко, то выйти из-под него будет не просто тяжело, а практически невозможно.

Но кроме этого Украину ждут и другие оплеухи за попытки ограничения свободы слова. Будем в одной компании с Россией и Беларусью. Об этом предупредили наши западные коллеги из ПАСЕ», - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет народный депутат ВР восьмого созыва Борислав Береза, информирует UAINFO.org.

25 років тому компромісний мир поклав край наймасштабнішій війні в Європі після Другої світової

25 років тому, 14 грудня 1995-го, у Парижі, Франція, була підписана Дейтонська мирна угода, яка поклала край чотирьом рокам жорстокої кривавої війни в Боснії і Герцеговині, наймасштабнішого конфлікту в Європі після Другої світової війни. Про це повідомив "Балканський оглядач", інформує UAINFO.org.

Договір відомий як Дейтонська угоди, оскільки мирні переговори проходили на авіабазі Райт-Паттерсон біля Дейтона, штат Огайо, США. Процесом керував Річард Голбрук , який був головним американським миротворцем на Балканах, і державний секретар Сполучених Штатів Воррен Крістофер.

Ежегодная пресс-конференця Путина будет плачем отшельника из Девичьей башни – блогер

Итак, до ежегодной пресс-конференции президента России Владимира Путина осталось три дня, и уже в четверг, 17 декабря, в 12:00 по московскому времени все желающие могут лицезреть выступление самого известного на весь мир не только реваншиста-диктатора, но и отшельника

Об этом пишет Александр Коваленко (zloy_odessit), сообщает UAINFO.org.

Вот уже как более девяти месяцев президент России не покидает свою резиденцию в Ново-Огарёво, лишь изредка выезжая на некие редкие встречи, не столько для решения насущных проблем, сколько для демонстрации того, что он всё ещё жив.

В оккупированном Крыму "Массандру" продали другу Путина

В оккупированном Крыму продали крупнейший винзавод на полуострове – "Массандра". 

Об этом пишет Фокус, информирует UAINFO.org.

Обладателем 100% акций "Массандры" стало ООО "Южный проект", являющееся дочерней компанией банка "Россия". На аукционе стартовая цена составила 5,3 млрд рублей, в итоге винзавод продали за 5,327 млрд рублей.

Компания «Южный проект» на 99,9% принадлежит акционерному банку «Россия», крупнейшим акционером которого является один из его учредителей и друг Владимира Путина Юрий Ковальчук. 

Не хвилюйтеся, нової коронавірусної межі не буде. Й ось чому

Прочитав заяву про нову коронавірусну межу. Це якщо в нас буде 30–35 тисяч випадків на день. Хороша заява. Але з нею є одна проблема Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Павло Ковтонюк, повідомляє UAINFO.org.

Зараз у нас у середньому проводять 35-36 тисяч тестів на день. Що таке 35 тисяч нових випадків на день за системи тестування у 35 тисяч тестів на день? Це десь як ситуація в Англії на початку фільму про зомбі-апокаліпсис "28 днів потому". Локдаун, звичайно, треба буде вводити, правда, вже не буде кому.

Наша система тестування зараз – це як міряти температуру термометром, у якого максимальна позначка 37,5. Або згадайте серіал "Чорнобиль". Там коли вибухнуло, у центр надсилали дані, що рівень радіації високий, але стабільний і не досяг критичних значень. Потім виявилося, що його міряли старими вітчизняними лічильниками, які постійно показували свої максимальні позначки. А коли взяли якийсь німецький лічильник, то на ньому уже зашкалило як треба.

Щось таке у нас із тестами.

Daily Mail: Иранскую "зомби-версию" Анджелины Джоли посадили в тюрьму на 10 лет

19-летняя блогерша из Ирана Сахар Табар получила 10 лет в тюрьме — год назад ее арестовали за богохульство, подстрекательство молодежи к насилию и коррупции.

Об этом пишет Daily Mail, сообщает НВ, информирует UAINFO.org.

Настоящее имя девушки — Фатима Хишванд. Она стала известной после того, как якобы в погоне за внешностью своего кумира — голливудской актрисы Анджелины Джоли — сделала огромное количество пластических операций. за это ее прозвали «зомби-версией Джоли».

Информацию об аресте и приговоре подтвердил ее адвокат.

"Динамо" Киев и "Шахтер" Донецк узнали соперников в 1/16 Лиги Европы: результаты жеребьевки

«Динамо» сыграет с «Брюгге» в 1/16 финала ЛЕ, «Шахтер» – «Маккаби» Тель-Авив и другие пары.

14 декабря в штаб-квартире УЕФА в Ньоне прошла жеребьевка 1/16 финала Лиги Европы.

Світлана Фус: Авокадо офіційно занесений в Книгу рекордів Гіннеса, як найбільш поживний… фрукт

Авокадо полюбилося багатьом і завойовує все більшу популярність. Тим, хто проходить повз авокадо в супермаркетах, рекомендую до нього придивитися уважніше.

Це - унікальний представник рослинної їжі. Він офіційно занесений в Книгу рекордів Гіннеса, як найбільш поживний фрукт. Хоча називати його фруктом досить дивно. Адже не їдять авокадо, як яблуко або грушу», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише дієтолог Світлана Фус, інформує UAINFO.org

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини