MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 31 березня 2021

184 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 31 березня.

 "Слуга народа" Анна Колесник написала, что "нужно сваливать из этой страны". ФОТО

На вчерашнем заседании Верховной Рады в сессионном зале нардеп от "Слуги народа" Анна Колесник в телефонной переписке написала, что "надо сваливать из этой страны".

Переписку народного депутата сфотографировал корреспондент #Букв, информирует UAINFO.org.   

Так, Анна Колесник переписывалась с абонентом по имени Стас, которому и написала, что слушает выступление главнокомандующего ВСУ генерал-полковника Руслана Хомчака.

“Мы слушаем Хомчака. Надо сваливать из этой страны”, – написала народный депутат.

Фурса: Налоговая амнистия нужна людям, у которых полно теневого кеша, и которые не могут им воспользоваться

"Налоговая амнистия принята в первом чтении. Будет ли это полезно для экономики? МВФ, Мировой Банк дружно говорят, что нет. говорят, что нет примеров в мире, где это помогло. Более того, прощение грехов один раз стимулирует и дальше грешить. Зачем платить налоги по 18% если можно подождать и заплатить потом под 5%", - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет инвестиционный банкир Сергей Фурса, информирует  UAINFO.org.

"Люди, связанные с властью, легко будут проделывать такие операции. А риски того, что это подорвет всю борьбу с коррупцией, огромны. Покажут все родственники депутатов, что внезапно заработали на биткоине по миллиону долларов и не надо больше выдумывать, что ты сверх успешно выигрываешь в лотереи. Хотя, биткоин такая же азартная игра.

С другой стороны, а можно ли ждать, что люди, не связанные с властью, поверят и покажут все. А потом вдруг нарвутся на отмену указа президента или другой элемент отсутствия верховенства права. Так что вряд ли налоговая амнистия станет массовой и затронет больше чем пару групп связанных лиц.

Україна отримала підтвердження про постачання додаткового мільйона вакцин Pfizer – Ляшко

Український уряд отримав підтвердження про надходження додаткового мільйона доз вакцини від Pfizer/BioNTech у межах глобального механізму COVAX.

Про це в ефірі програми "Мокрик По Живому" на hromadske повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко, інформує UAINFO.org.   

За його словами, вже найближчими тижнями у межах COVAX Україна має отримати 117 тисяч доз Pfizer.

"Плюс сьогодні ми отримали додатково підтвердження від глобальної ініціативи COVAX про виділення Україні ще майже одного мільйона доз вакцини Pfizer, яка буде поставлена траншами до кінця червня", — зазначив Ляшко.

Заместитель главы КСУ задекларировал храм

Заместитель главы Конституционного суда Сергей Головатый задекларировал храм, находящийся в Черкасской области.

Об этом говорится в его декларации о доходах 2020 года, информирует UAINFO.org

Так, согласно декларации 2020 года Головатый с 22 июля 2010 владеет храмом Украинской православной церкви Киевского патриархата в поселке Ольховая (Черкасская область) площадью в 201 кв. м. Стоимость храма не указана. 

Также заместитель главы   КСУ задекларировал земельный участок в этом поселке.

Апеляційний суд залишив Антоненка під вартою

Київський апеляційний суд залишив під вартою ветерана антитерористичної операції Андрія Антоненка, який є обвинувачуваним у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Як передає кореспондент УНІАН, колегія суддів Київського апеляційного суду не задовольнила скаргу адвокатів Антоненка на рішення Шевченківського районного суду Києва, яким йому продовжено дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб, інформує UAINFO.org.

Таким чином Антоненко залишатиметься в слідчому ізоляторі до 21 травня.

Мэр Ивано-Франковска заявил о наличии в частных клиниках города вакцины Pfizer и назвал ее цену

В частных клиниках Ивано-Франковска начали делать платные прививки от коронавируса вакциной Pfizer.

Об этом заявил в эфире "4 канала" мэр города Руслан Марцинкив, намекнув, что вакцина завозится нелегальными путями.

"В частных клиниках уже вакцинируют за деньги. То есть в частных клиниках Ивано-Франковска вакцина появилась. У нас, говорят, Pfizer есть", – отметил он.

На вопрос ведущей, как такое возможно, Марцинкив сказал: "У нас народ очень предприимчивый". 

По его словам, одна доза вакцины стоит то ли 800, то ли 1000 грн.

"Все тепер залежить від Саші". Що буде з 13 дітьми померлих від ковіду макіївчан Володимира та Діани Родікових

https://uainfo.org/blognews/1617187388--vse-teper-zalezhit-vid-sashi-shcho-bude-z-13-ditmi-pomerlih.html

Володимир та Діана Родікови – переселенці, що виїхали з Макіївки у 2014 році. В останні роки вони мешкали під Києвом та виховували 13 дітей – 5 рідних та 8 всиновлених. 21 березня від коронавірусу помер Володимир Родіков, а 29 березня не стало і його дружини Діани, пише Валерія Бурлакова для Цензор.Нет, інформує UAINFO.org.

"ДОВЕЛОСЯ ЗАЛИШИТИ ВСЕ ПІСЛЯ ВХОДУ РОСІЙСЬКИХ ТАНКІВ"

"Нашій родині (тоді у нас ще було лише 10 дітей) довелося залишити все після входу російських танків у наше місто і бігти вглиб України у невідомість. У душі були страх, біль та... надія. Ми вірили тоді, що Україна вистоїть та витримає все, що Їй приготовано, та вірили, що разом з Нею витримаємо і ми. Та не помилилися".

Такий пост написав на торішній День Незалежності 45-річний Володимир Родіков, на сторінці якого у Facebook зазначено, що працює він "татом". Точніше - працював...

Голубовская: Локдаун, так локдаун. А иначе готовьтесь умирать дома

Третья волна коронавируса уже накрыла Украину. Области, в которых инфекционный пожар еще не разгорелся с полной силой, скоро тоже столкнутся с ростом числа заболевших. Почему в таких условиях массовое ПЦР-тестирование становится бесполезным и что нас ждет в будущем рассказала УНН заслуженный врач Украины, главный инфекционист страны Ольга Голубовская, информирует UAINFO.org

- Мы имеем очередной виток заболеваемости. Чем эта волна, или этот пик очередной, отличаются от предыдущих? 

Самый тяжёлый период сейчас мы переживаем. По интенсивности, наверное, он в пять раз тяжелее сезона осеннего нашего. Хотя мы все помним, что у нас октябрь, ноябрь и декабрь тоже был коллапс в некоторых, особенно, в опорных клиниках. Но сейчас это все гораздо интенсивней и хуже, чем было за весь период пандемии.

По-разному называют, кто-то говорит, что это второй гребень второй волны, другие говорят, что это третья волна. Эпидемиологи пусть оценивают, как они считают нужным, но для врачей, нам удобней говорить, что это третья волна. Первая для нас была весной, вторая для нас была осенью, третья для нас – вот эта ситуация, что сейчас и все идет по нарастающей. 

Світлана Фус: Дієта не вирішує проблеми із зайвою вагою

Багато жінок хоча б раз в житті стикалися з проблемою зайвої ваги та пробували різні способи схуднення. Як правило, доводиться вводити жорсткі обмеження для скидання зайвих кіло: відмовлятися від якоїсь групи продуктів, різко зменшувати калорійність їжі, або використовувати вузький набір дозволених продуктів.

Багато хто, особливо не замислюючись, використовує подібні диво-дієти сподіваючись на швидкий результат і вірячи, що це допоможе залишатися в хорошій формі. Але перш ніж слідувати таким дієтам або віддавати перевагу "продуктам для схуднення" ви повинні знати, як працюють такі методи і який буде ефект. Насправді вони можуть завдати шкоди здоров'ю і негативно відбитися на зовнішньому вигляді, пише у свооєму блозі дієтолог Світлана Фус, інформує UAINFO.org.

Багаторазові спроби скинути вагу швидко і за допомогою дієт призводять до зворотного ефекту - стійкої повноти, погіршення здоров'я, депресії. Причина проста: більшість дієт працюють за одним принципом: збивають з пантелику організм, змушують його спалювати жири, придушують апетит.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини