MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 червня 2021

246 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,  18 червня.

"Можемо взяти": у РНБО пояснили, чому ЗСУ не звільняють окупований Донецьк. ВІДЕО

Українська армія здатна звільнити окуповані міста Донбасу, але не робить це через потенційно великі людські жертви.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі ток-шоу "Право на владу", пише ТСН, інформує UAINFO.org.

Він закликав українців не паплюжити власну армію, висловивши переконання, що ЗСУ на 100% готові нас захищати. Також він підтвердив, що якщо буде необхідно, українська армія в змозі звільнити окуповані міста, але ціна такого рішення надзвичайно висока. 

"Чи можемо ми взяти [окуповані міста]? Так, можемо. Може бути і Горлівку, і Донецьк ми можемо взяти. Але потрібно розуміти, що за цим стоять люди. Хто піде на те, що можуть загинути десятки тисяч людей. Хто за це буде нести відповідальність?", – сказав секретар РНБО.

Новинский тайно посетил Офис президента – "Схемы"

Бизнес партнер Рината Ахметова и внефракционный народный депутат Вадим Новинский несколько недель назад непублично посетил Офис президента. Журналисты проекта «Схемы» сняли, как депутат выезжал с территории ОП на автомобиле с номерами прикрытия, передает «Радио Свобода», пишет ZN.ua, информирует UAINFO.org.  

Съемочная группа зафиксировала, как 27 мая через ворота Офиса президента выехала Toyota Camry и подъехала к бронированному автомобилю Mercedes, который стоял неподалеку в сопровождении охраны. Этот Mercedes зарегистрирован на одну из фирм Новинского.

Новинский и охранник пересели из Toyota в Mercedes, и оба автомобиля уехали с Банковой.

Номера Toyota закреплены за другим автомобилем марки Honda, и установить владельца первого автомобиля журналисты не смогли.

В Офисе президента подтвердили, что Новинский был на Банковой тем вечером, встречался с советником руководителя ОП Михаилом Подоляком и обсуждал с ним «межконфессионный диалог и возможные контакты представителей государства и представителей церквей». Речь шла, в первую очередь, об Украинской православной церкви Московского патриархата, интересы которой лоббирует Новинский. На Банковой заверили, что «не владеют информацией» о том, что депутат воспользовался номерами прикрытия.

"Пора визнати реальність": український дипломат жорстко відповів Путіну на заяву про "один народ"

Український представник при міжнародних організаціях у Відні Євген Цимбалюк жорстко відповів на заяву президента Російської Федерації Володимира Путіна про "один народ". Він нагадав, що Україна – суверенна держава.

Про це повідомляє прес-служба Постійного представництва України при міжнародних організаціях у Відні, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

За його словами, Москва не залишає спроб підірвати державність, суверенітет та територіальну цілісність України.

"Путін знову говорив про те, що росіяни та українці нібито є одним народом. Через 30 років після розпаду Радянського Союзу, добре відомого тривалою практикою "В'язниці народів" Російської імперії, російському керівництву пора визнати реальність й дозволити Україні жити у світі як суверенній національній державі", - зазначив Цимбалюк.

Илья Кива стал героем "пикантного" видео

Народного депутата от "Оппозиционной платформы – За жизнь" (ОПЗЖ) Илью Киву поймали за "пикантным" занятием в стенах сессионного зала Верховной Рады. Парламентарий, считая, что его никто не видит, заправлял рубашку в брюки.

Это произошло сразу после его потасовки со "слугой народа" Николаем Тищенко во время заседания 17 июня. Курьезный момент попал на видео, которое опубликовали в соцсетях, информирует UAINFO.org. 

Напомним: накануне нардеп от фракции монобольшинства Никита Потураев заявил, что эпоха бедности в Украине закончится после "расстрела ОПЗЖ". Это спровоцировало возмущение со стороны представителей партии и они мигом направились к трибуне. 

Там началась давка и потасовка, во время которой представитель ОПЗЖ Илья Кива подрался с нардепом от "Слуги народа" Николаем Тищенко.

Бывший украинский министр будет искать свою любовь на шоу

18 июня  на телеканале "1+1" покажут третий эпизод 7-го сезона романтического шоу "Одруження наосліп". Героем нового выпуска станет 50-летний экс-министр экологии и кандидат в президенты Украины Игорь Шевченко, пишет УНИАН, информирует  UAINFO.org. 

"Девушки сейчас ограничиваются шоппингом и путешествиями. Они не интересуются историей и культурой. В отношениях мне нужна интеллектуальная партнерша. Также с другой стороны, девушка должна знать иностранные языки, правила этикета. У нее должно быть отличное чувство стиля. Мне нравятся стройные девушки, которые следят за собой, но не злоупотребляют пластической хирургией", - сказал Шевченко. 

Его невестой стала 31-летняя женщина по имени Ирина, у нее два высших образования, она знает два иностранных языка. На данный момент девушка профессиональная вейкбордистка и тренер по йоге. 

"Мой идеальный мужчина активный, спортивный, вежливый и интеллектуальный. Он должен быть реализован и статусный. Обязательно старше меня, потому что мне важно, чтобы человек был опытный. И самое главное - он должен понравиться моему отцу, а это - задача не из легких", - рассказала невеста Ирина.

Меган Маркл "украла" имя дочери у принцессы Беатрис – СМИ

Принцесса Беатрис сильно расстроилась из-за того, что принц Гарри и его жена Меган Маркл назвали свою дочь Лилибет. Она считает, что герцогиня Сассекская украла ее идею.

Об этом сообщает издание New Idea со ссылкой на источник, информирует  UAINFO.org.  По словам инсайдеров, Беатрис даже расплакалась, ведь ее давняя мечта "разлетелась в клочья". Она с самого детства хотела назвать свою дочь Лили в честь бабушки, королевы Елизаветы II. 

"Беатрис разрыдалась, когда узнала, что Меган и Гарри назвали дочь Лилибет. И не без причины. Все знали, что принцесса планировала с самого детства назвать свою дочь Лили в честь бабушки. Теперь эта мечта разлетелась в клочья, и она убита горем", – заявил источник.

Фоменко все заперечує: екс-тренера збірної України звинуватили у виклику гравців за гроші

Відомий журналіст і співведучий Ютуб-шоу "ТаТоТаке" Андрій Сеньків розповів, що тренерський штаб збірної України на чолі з Михайлом Фоменком брав гроші за ігрові хвилини Олександра Зінченка на Євро-2016.

Це Сеньків озвучив у свіжому випуску "ТаТоТаке", інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

"Йшов 2016 рік. Зінченко, виступаючи за "Уфу", провів за збірну кілька хвилин проти Іспанії. Його випускали, щоб заграти за Україну, щоб він не грав, наприклад, за Росію. Потім його не викликали ні на матчі плей-офф відбору зі Словенією, ні на товариські матчі з Уельсом і Кіпром. І тут його викликають на товариський матч перед Євро, а потім беруть на сам турнір", - почав історію з пояснення Сеньків.

"Раніше, щоб отримати робочу візу в Англію, потрібно було відіграти за збірну 75% матчів за останні два роки", - додав напарник Сеньківа Михайло Співаковський.

"Так, було тоді так. При цьому потрібно було, щоб твоя збірна була не нижче 70-го місця в рейтингу ФІФА. Якщо 75% матчів немає, збирається комісія, яка вирішує, чи можеш ти грати в АПЛ. 80% цих засідань закінчуються позитивно, тільки 20% - негативно. Тодішній керівник "Уфи" Шаміль Газізов вже мав на руках пропозицію "Ман Сіті". Він продумав хід, щоб не було ніяких засідань, щоб спокійно і гарантовано футболіста прийняли в клуб АПЛ. Він звернувся до Михайла Фоменка з пропозицією".

"Coca-Cola та Heineken, зв'яжіться зі мною!": Ярмоленко запалив на прес-конференції Евро-2020. ВІДЕО

Український футболіст не залишився осторонь від історії з пляшками спонсорів Євро-2020.

Про це повідомляє UAINFO.org.

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко повеселив журналістів та вболівальників на прес-конференції після матчу Євро-2020 проти Північної Македонії.

Український футболіст відреагував на флешмоб з напоями від спонсорів на Євро-2020. Спершу зірковий португальський форвард Кріштіану Роналду під час прес-конференції прибрав зі столу пляшки Coca-Cola, закликавши всіх пити воду, а наступного дня півзахисник збірної Франції Поль Погба сховав пляшку пива Heineken. Потім "колу" зі столу прибрав також італійський півзахисник Мануель Локателлі.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини