MENU

В Киеве убивают стерилизованных бездомных собак, чтобы не кормить

704 0

 


В Киевепредставители ЖЕКов убивают бездомныхсобак. Трупы животных оставляют на улицеили бросают в контейнеры, из-за чеговоздух насыщается резким неприятнымзапахом.


Об этом насвоей странице в Facebook пишет Olena Yeskina.


«В четвер, 26 липня, вШевченківському районі міста, білямеморіалу Чорнобилю та прилеглих зонах,було жорстоко вбито стеріалізованихсобак. Вночі мешканці не могли спати,оскільки собаки, в агонії билися обавтівки, в яких спрацьовувала сигналізація.Що зробили з трупами? Деякі трупи простобуло залишено розлигатися у 40-градуснуспеку, інші трупи було скинуто у звичайніконтейнери для сміття, де вони іперебувають станом на сьогодні. Наприклад,біля будинку 2/4 по вул. Тропініна,знаходитися, взагалі неможливо, оскількиповітря насичено трупною отрутою біднихтварин, скинутих у смітникові контейнери(які вже четверту добу не вивозять) 

Вчора,я викликала наряд міліції на чолі зКравцем Сергієм Петровичем з ШевченківськогоРУ ГУ МВС України для написання обуренимимешканцями мікрорайону та мною заявпро злочин щодо жорстокого вбивстватварин, а також отруєння громадян (ут.ч. дітей) трупною отрутою. Представникиміліції відмовилися складати акт щодознаходження трупів в смітниковихконтейнерах, запевнивши, що викликалиМНС (незважаючи на те, що ми їх майжепримусили провести виїмку мертвихтварин з контейнерів). КМДА не реагує,оскільки, скоріш за все, вбиватистеріалізованих тварин після Євро, щобїх не годувати - і є негласна вказівкаЖЕКам від київської влади. В результаті,тварини досі в контейнерах продовжуютьрозлигатися, МНС або санстанція неприбули.

Прохання до журналістів –висвітлити цей та аналогічні випадки,до небайдужих киян - поширити інформацію,привернувши до вказаної проблеми увагугромадськості. Це єдиний спосіб покаративинних. Заздалегідь всім вдячна», - пишет она.


Ранее представителиКГГА сообщали, что к 2014 году планируетсястерилизовать около 90% бездомныхживотных.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини