MENU

Журналистка Наталья Соколенко ушла с СТБ из-за «джинсы» Королевской

2577 3


Известнаяжурналистка и ведущая, активист движения«Стоп Цензуре» Наталия Соколенкоуволилась с канала СТБ по причине выпускав эфир заказных материалов НатальиКоролевской.

Об этомСоколенко написала на своём блоге.


«Не існує в природіполітика із призвіщем Королевська. Це– вигадка влади для одурманюваннялюдей, які ненавидять регіоналів. Цецілком очевидно для читачів УП.


Однак неочевидно длябагатомільйонної авдиторії моїх ВІКОНнателеканалі СТБ. У ВІКНАХ – Королевськаподається як реальний політик, якийщось вважає, вирішує, збираєтьтся робити,але це – неправда. Гроші на рекламу –не її гроші. Слова (до речі, українськоюцей міраж так і не заговорив) не її, азагону бездарних «спічрайтерів», що,як в анекдоті про стьудента біолога«якби у риби було хутро, там водилисьби воші» – пишуть їй під копірку набудь-яку подію один текст про ідеїпакращення у царині малого бізнесу.

Менібільше несила брати участь у оболванюваннімільйонів людей. Ні, сама я жодногосюжету ані про Королевську, ані проПАКРАЩЕННЯ устами Януковича, Азарова,голови ДПА Клименка та инших не зробила.Але мені все одно сормно.

Тому янаписала заяву на звільнення за власнимбажанням.

Принагідно дякую всимколегам за дружбу, співпрацю, підтримкуі, сподіваюсь, розуміння цього кроку.

І«уберіте ваших дєтєй от наших голубихексранів»», - пишет Соколенко.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини