MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 20 января 2014 года

747 0

Вони встановили в Україні диктатуру. ІНФОГРАФІКА

Рух «Чесно» підготувував графіку про депутатів, які проголосували за жорсткі закони, які обмежують права і свободи громадян, без обговорення.

Якби я була на волі, то була б з вами на Грушевського. Свобода варта такої боротьби - Тимошенко

Я звертаюся до владної мафії,  яка силою захопила Україну та занурила її в свою темну кримінальну дійсність! Чуєте, ви? Не смійте називати людей, які вийшли 19 січня на вул. Грушевського, злочинцями!

Компромісів з Януковичем не буде. Перелік вимог опозиції до влади

Стали відомі п'ять вимог, з якими опозиція піде на переговори з владою. При цьому, навіть програма мінімум опозиції вже не передбачає компромісів з Януковичем.

Янукович психологічно залежний від небезпечного культу - Чорновіл

У Януковича психологічні проблеми зав’язані на релігійній тематиці, а особливо так званих «старців» - течії із якою боряться навіть у РПЦ.

У каждого есть свои причины не верить Януковичу - Портников

Все дни великого стояния Майдана – начиная от стихийного схода людей в день отказа от европейской интеграции и митинга на Европейской площади – мне приходилось повторять одну простую мысль: это не оппозиция, а сами люди хотят изменения ситуации в нашей стране.

Група тітушок через Маріїнський парк ідуть до Грушевської. ФОТО

Група осіб характерної зовнішності, яких в народі називають тітушками, направляється в напрямку Грушевського, де зараз відбуваються протистояння мітингувальників та міліції.

На Майдані оголошено загальну мобілізацію - Парубій

Комендант Майдану, народний депутат від фракції «Батьківщина» Андрій Парубій закликав усіх небайдужих приїжджати на Майдан та записуватися до загонів самооборони.

«Логічно передбачати ірраціональні дії влади неможливо», - Бекешкіна

Через ірраціональні дії влади зараз неможливо щось прогнозувати. Так вважає український соціолог, директор фонду «Демократичні ініціативи» Ірина Бекешкіна.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини