MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 6 февраля 2014 года

445 0

Я буду і далі «підрізати» Януковича - Чорновол

ГПУ заявило, що замах на моє життя стався з тих причин, що я когось там «підрізала» і цим «спровокувала на хуліганські дії». Так я «підрізала» Януковича і буду «підрізати» далі.

Пресс-конференция Дмитрия Булатова в Вильнюсе. ВИДЕО

Лидер Автомайдана Дмитрий Булатов рассказал журналистам о подробностях его похищения и пыток. Пресс-конференция проходит 6 февраля в Литве, в вильнюской больнице.

Было ли страшно на Грушевского во время штурма - рассказ фотографа

Меня уже несколько раз спрашивали, было ли страшно на Грушевского в Киеве и у меня из ответов вырос большой связный текст, которым хочется поделиться. Почитайте.

«На наступному тижні парламент повинен голосувати за нову редакцію Конституції», - Яценюк

Конституційний процес поділено на дві частини. Перша -- стратегічна -- внесення базових змін до Конституції. Друга - тактична. Країна не може чекати до вересня. Люди не будуть очікувати.

Євросоюз має чітко зазначити, що хоче, щоб Україна була членом ЄС - Тімоті Ґартон Еш

Тімоті Ґартон Еш - один з найвпливовіших гуматінарних мислителів сучасності, автор багатьох книг та публікацій, присвячених політиці та «історії теперішнього часу», які змальовують трансформацію Європи протягом останньої чверті століття.

Россия ищет новые пути влияния на ситуацию в Украине - Портников

Путинский советник Сергей Глазьев, ставший в последние месяцы олицетворением российской экспансии в Украине и попыток повлиять на политический выбор соседней страны, в своем обширном интервью газете «Коммерсантъ-Украина», наконец-то высказал, чего на самом деле хочет Москва.

Булатов рассказал, что похитили его на Троещине

Лидера Автомайдана Дмитрия Булатова выкрали на Троещине, на углу улиц Закревского и Маяковского. Об этом сегодня во время пресс-конференции рассказал журналистам сам Булатов.

20 тисяч людей пікетують Верховну Раду. ФОТО

Близько 20 тисяч людей пікетують Верховну Раду, взявши будівлю в облогу. Люди вимагають від депутатів, зокрема, ухвалення змін до Конституції.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини