MENU

Мы должны понять Ющенко - финансовые затруднения в семье

2488 3

Тепер я розумію, чому Віктор Ющенко не з'їжджає з державної дачі.

1 вересня минулого року його дружина Катерина заявила, що вони ось-ось це зроблять: «Ми зараз переїжджаємо у новий дім, і там дуже багато роботи. Я, зрозуміло, залишаю чоловікові все по технічних питаннях...»

Але рік минув, і Ющенко й досі живе на президентській дачі, час від часу роздаючи рекламні інтерв'ю газеті «Сегодня».

Ми повинні розуміти, що державна дача Ющенка – це не хатка під шифером, а комплекс із кількох споруд, головна з яких – це палац площею близько тисячі квадратних метрів, справжня резиденція з басейном та мармуровим фойє, призначена для проживання найвищої посадової особи держави. При чому обслуговують все це господарство спеціально навчені люди, що отримують зарплату з бюджету.

Ющенко прикипів до державної дачі зі зрозумілої причини – якщо він переїде на свою приватну, то що залишить дітям?

Подивіться на декларацію кандидата в народні депутати Олексія Хахльова, що балотується за 153 округом.

Дружина Хахльова – це старша донька Ющенка Віталіна.

За декларацією, у Віталіни немає нічого, окрім квартири площею 69 метрів, а у її чоловіка – скромного за президентськими мірками автомобіля Mitsubishi Grandis п'ятирічної давнини.

Весь дохід Хахльова за минулий рік склав 146 тисяч гривень. Віталіна не заробила ні копійки.

До слова, свого часу навчання Віталіни в Інституті міжнародних відносин оплатив державний банк. Озираючись назад, очевидно, що ці гроші, вкладені у освіту Віталіни, банк міг би витратити з більшою користю. Наприклад, профінансувавши якогось незаможного студента...

Але повернемося до декларації. Президентська дочка з чоловіком та чотирма дітьми живе в квартирі на 69 метрів, а з поточних доходів має півтори тисячі доларів на місяць. Вам не смішно це читати?

Але, схоже, чоловік Віталіни ще й має почуття гумору.

Закликаючи виборців Рівненщини голосувати за нього, Олексій Хахльов обіцяє: «Як депутат, з першого ж дня, я відмовлюся від депутатської зарплатні, усіх депутатських пільг та недоторканості...».

У цієї родини і так не густо з грошима та скрутні житлові умови, а він позбавляє їх надії на депутатську зарплату і службову квартиру.

Хоча, здається, це гасло «я відмовлюся від усіх пільг» ми вже десь чули... Згадав, це ж батько Віталіни обіцяв це на Майдані. Але державна дача виявилася дорожче...


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини