MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 02 июля 2014

610 0

Добрая война лучше худого мира

 

Худший вид войны – худой мир. Неделю назад украинская власть села за стол переговоров с террористами. Перестали ли гибнуть люди? Нет. За время так называемого перемирия погибло 27 украинских военнослужащих. Данных о погибших ополченцах и мирного населения у нас нет. Прискорбно то, что люди будут гибнуть и дальше. Только если в ситуации боевых действий украинские военные имеют возможность для адекватного военного маневра, то в условиях перемирия они этой возможности лишены. Поэтому в мирное время украинские солдаты гибнут безответно.

 

Розпочата «газова війна» може виявитися такою ж руйнівною, як і війна з тероризмом

 

Червень 2014 року вже став знаковим в економічній історії нашої держави. Сам факт початку газового конфлікту влітку начебто грає на руку Києву - є можливість підготуватися до зими в умовах надзвичайного енергетичного стану. Давно очікуване рішення з ключового питання геоекономічних відносин не тільки України і Росії, а й України та Європи нині намагаються розв’язати за допомогою позовів до Стокгольмського арбітражу. Чи вистачить волі, терпіння та професіоналізму довести почате до кінця?

 

«Брюссельський синдром»

 

Весь світ пережив кілька тривожних днів, особливо останні 72 години перед тим, як мала завершитися пролонгація перемир’я. І зітхнув вільно, коли була відновлена АТО. Мир переміг війну — ось такий парадокс воєнного зіткнення України та Росії, війни нового типу.

 

ДНР не существует! Это Матрица

 

Целый день общался с друзьями из Донецка, пытаясь понять, что же произошло в городе.

 

Украина в глазах Кремля - это расходный материал для преступлений и воровства

 

Самый большой страх Кремля – безопасность украинских АЭС.

 

Що кримський сепаратист робить у Верховній Раді?

 

Цієї ночі отримав від старого знайомого таке повідомлення

 

10 положительных последствий конфликта с Россией

 

10 положительных последствий конфликта с Россией. Или шаги, которые Украине не удалось сделать за 23 года независимости, а теперь придется выполнить года за 2-3

 

Диявольська віра тримає Путіна на плаву

 

Російське політичне керівництво може змінити якісь позиції лише, якщо відчує загрозу для своїх грошей, а до тих пір вони все одно будуть вірити в зло і будуть робити вигляд, що вони готові мити руки перед їжею і не вбивати людей.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини