MENU

Агитация Кличка уже сейчас работает в пользу Януковича

1220 0

  

Почну з хорошої новини.Мій чоловік провів соціологічнеопитування в місті Горлівка Донецькоїобласті. Результати вражають: 15%респондентів вказали, що вони готовіголосувати за «Удар», а більше 70% з тих,що обрали Партію регіонів, на другомумісті серед 8 запропонованих партій, якймовірний варіант, зазначили знов такипартію Кличка.

Тобто більшістьжителів Донбасу готові бути загітовані«Ударом». Тобто партія Кличка є тієюсилою, що може нанести потужний удар Януковичу – вибити з під нього електоратСхідної України.

По-суті, від двобою Кличко-Янукович нині залежить майбутнєкраїни. Історію часто творять одиниці.І зараз всі ми, українці, у волі однієїлюдини. В його кулаці політична смерть«януковичів». Віталій Кличко насправдіможе потужно вдарити, справді можепробити стіну й відправити в нокаутворога.

Але тепер погана новина – Кличко не поспішає виходити на рингпроти Януковича.

Ставку на Схід штаб Кличка не зробив. В центральному штабі Кличка нещодавно розглядалося питаннявзагалі скасування роботи агітаторівв Донецькій області. Не має бігбордів Кличка. Партійних наметів недостатньо.Хоча газети в них розбираються миттю –вилітає тисяча штук в день з одногонамету, і це при тому, що ці газети...українською мовою. Приїжджати агітуватив Східні області Кличко не поспішає.

Затенині, зразу після переможного бою набоксерському рингу він здійснює турнеЗахідними областями. Його особистівиступи будуть майже в кожному районномуцентрі. Кількість бігбордів Кличка уЛьвові та області «зашкалює». Королевська далеко позаду.

Я звичайно людиназацікавлена адже балотуюся на Львівщинівід Об'єднаної опозиції «Батьківщина».Але, повірте, справа не в моїх особистихінтересах. Кандидат від Кличка на моємуокрузі настільки зелений політик, щодо балотування була відсутня навітьзгадка про його існування в публічнійплощині. Він звичайно спрацює на користьпровладного кандидата, але справа не втому, мене болить інше: чому Кличко б'ється з усією силою за 15% голосівЛьвівщини, коли ті самі відсотки вінможе взяти на Донбасі. А яка різна вагацих відсотків для країни. Адже, 15 відсотків Кличка на Львівщині це – голосиприхильників національної опозиції, а15 відсотків Кличка на Донбасі – ценокаут влади Януковича, це більшість уВерховній Раді для опозиційних сил, цезменшення електоральної підтримкиукраїнофобів.

Тому я хочу докричатисядо Кличка: «Ваш кулак, пане Кличко, муситьбити не в спину соратників по опозиції,а в обличчя ворожої влади!!!» Кличко почуй!!!

Мені кажуть: «Таню, а ти хібане в курсі всіх тих чуток про спонсорів«Удару»? Але я не хочу вірити, що всекупується, адже я пам'ятаю того Кличка,якому була не байдужа Україна.

2004-тийрік. В Лас-Вегасі Віталій Кличко б'єтьсяза титул чемпіона світу і перемагає уважкій боротьбі. Весь світ дивиться напереможця Кличка, що піднімає над головоюпомаранчевий прапор – символ основногодля нього бою, який в той момент ведутьукраїнці на київському МайданіНезалежності. Зрозуміло, що не за Ющенка підняв той прапор Віталій Кличко. Вінпідняв його за Україну, за демократію,адже розумів, яка біда загрожувала йогоБатьківщині. З того, кроку з того вольовогорішення, з боротьби за Україну почавсяпохід Кличка в політику.

Де той Кличко?! Де той Кличко, бо зараз саме вінпотрібний Україні. Ми опинилися передкуди більшою загрозою – цілковитогознищення країни, як України. Тому прошу Віталія, згадай себе самого, вийди наринг проти Януковича – їдь в Східніобласті. Ще є час для потужної агітаціїв тилу «донецьких». Адже, Кличко, це бійза Україну, а не за крісло Президента!Зрештою, не буде цього крісла, якщо заразпрограти бій за Україну!

 

Татьяна ЧОРНОВОЛ  



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини